Preizkusite lepotni kompleks za kožo, lase in nohte

Ljudje so od nekdaj iskali vrelec mladosti in večne lepote. Terranovin lepotni kompleks rastlinskih dodatkov in hranil vsebuje vsa ključna živila in sestavine, ki prispevajo k obnovi in vzdrževanju celic kože, las in nohtov ter spodbujajo mladosten videz.

7. 2. 2016 | Promocijsko sporočilo

MSM (metilsulfonilmetan) je aktivna oblika žvepla ter predstavlja ključni element vseh vezivnih tkiv (koža, nohti, ligamenti, ovojnice) in sodeluje pri njihovi regeneraciji.

Njivska preslica – njeni mladi poganjki vsebujejo hranila, ki vplivajo na zdravje in videz kože: silicij, žveplo in vitamin C. Plod in listi rakitovca so bogat rastlinski vir maščobnih kislin omega 7, potrebnih za vzdrževanje zdrave kože.Vsebujejo antioksidante flavonoide, karotenoide, vitamina C in E, ki ščitijo kožo pred vplivi okolja.

Borovnice – vir vitamina C in antocianozidov, ki spodbujajo proizvodnjo mukopolisaharidov. Ti so del sestavne komponente kožnega tkiva in s svojimi antioksidativnimi lastnostmi lahko preprečujejo škodljivo delovanje prostih radikalov.

Presna kakavova zrna – flavoni kakava so močni lovilci prostih radikalov in spodbujajo delovanje krvnega obtoka v kožnem tkivu. Korenina repinca – za zdravljenje ranic, vnetij in razjed na koži so jo uporabljale že naše babice.