Prostor izdaja stanje našega uma

Tako kot mora kri nemoteno teči po našem krvožilnem sistemu in energija po nadijih (tisočih drobnih kanalih v našem energetskem telesu), da bi bili zdravi, mora tudi v našem okolju (prostoru, kje živimo in/ali delamo) energija prosto teči, da bi bilo zdravo za nas.

14. 10. 2013

Poskrbeti moramo, da je vsaj čisto. Veliko nas je na lastni koži opazilo, kako prostor, v katerem prebivamo, izdaja stanje našega uma (neodločnost, zmedenost, depresijo) in obratno – izjemno vpliva nanj (umazani, razmetani prostori vznemirjajo in/ali ustavljajo energijo prostora ter se preslikavajo na naš um, ki prav tako postaja takšen).

Seveda obstajajo tudi izjeme: številni geniji priznajo, da so do najboljših rešitev prišli obkroženi z 'ustvarjalnim neredom' ter da v njem točno vedo, kje leži prav vsaka stvar. Toda takšnim umom je očitno potreben vznemirjen ali ustavljen pretok energije, da bi se jim prižgala lučka. Vsi smo bili v določenem obdobju življenja genialni na tak način.

Željka Ciganovć

Energijsko čiščenje doma

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri