Psylliox vabi, poskrbite za urejeno prebavo!

Če niste še ničesar storili, da bi očistili svoje črevo, je velika verjetnost, da so stene črevesja obložene s strupenimi oblogami, ki zastrupljajo vaše telo. Čas je, da očistite svoje telo in spodbudite prebavo na naraven način.

14. 10. 2015 | Promocijsko sporočilo

Ker je črevo steklena krogla vaše prihodnosti

Hiter življenjski slog, pomanjkanje časa za pripravo svežih obrokov, bogatih s hranilnimi snovmi, sadjem in zelenjavo, premalo gibanja ter včasih neizogiben stres, so zagotovo odločilen krivec za počasno prebavo ali zaprtje. Slaba prebava pa pomeni tudi nabiranje strupenih oblog na stenah našega črevesja, kar povzroča zastrupljanje telesa. Ker v črevesju živi več kot 80% celic imunskega sistema, je pomembno, da ga ohranjamo zdravega, če želimo odporen imunski sistem. Zato je zelo pomembno očistiti črevo in spodbuditi prebavo na naraven način.

Psylliox je pripravil posebno priložnost za vse, ki želite poskrbeti zase že danes. Izpolnite vprašalnik na spletni strani aktivni.si in se potegujte za 5-dnevno Psylliox kuro. Natečaj traja od 8.10. do 18.10.2015.

Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali 5 oseb, ki prejmejo Psylliox aktivne vlaknine in navodila za 5-dnevno kuro. Te na naraven način urejajo prebavo, pripomorejo k lažjemu odvajanju in učinkovitemu čiščenju črevesja. Po izvedeni kuri pa bomo poročali o njihovih rezultatih. Potek akcije spremljajte na spletni strani www.aktivni.si.

Preberite več na Aktivni.si

Psylliox