S prano pospešimo samozdravljenje telesa


 

21. 10. 2013

Univerzalna življenjska energijaprana nam je vsem na voljo, vendar z načinom življenja zaviramo njeno sprejemanje, vsrkovanje in razporejanje v svojem organizmu. Ko se počutimo slabo, napeto, izčrpano ali že zbolimo, prana terapevt podpre v našem organizmu naravno moč samozdravljenja. Če smo zdravi, nas napolni z energijo in radostjo življenja.

Zdravi smo, ko nas univerzalna vitalna energija (prana) prežema in se v našem energijsko-snovnem polju pretaka pravilno: skladno, uravnoteženo ter v zadostni količini. To je stanje, v katerem smo v celoti svojega bitja uglašeni z življenjsko energijo.

Naše fizično telo preveva in obdaja subtilno energijsko telo, poznano tudi kot biopolje ali avra. To energijsko telo je večini nevidno, ga pa danes že lahko zaznamo in merimo tudi s pomočjo sodobne znanosti. Vse bolezni, okvare in naše slabo počutje se v njem vidijo; celo preden jih zaznamo v fizičnem telesu. Zato lahko ob pravočasnem ukrepanju marsikatero bolezen preprečimo, če jo prej opazimo in pozdravimo v energijskem telesu.

S prano pospešimo naravne sposobnosti samozdravljenja telesa

V naravi smo obdarjeni s prano, vendar današnji način življenja, veliko stresa in pomanjkanje časa privede do motenj v pretoku, do energijskih blokad, kar se pozna v našem slabem fizičnem in psihičnem počutju. Te blokade se v nas lahko zadržujejo leta in privedejo do resnih bolezni.

Pranoterapevtka z izjemnimi sposobnostmi

Pranoterapevtka Dragica Paulovič iz Istre, ki deluje v okviru zdravilnega centra Medin v Ljubljani, je zdravilka z neverjetnimi sposobnostmi zdravljenja in jasnovidnosti, o čemer priča impresiven seznam bolezni in ljudi, ki jih je pozdravila. Pred kratkim pa so to pokazali tudi znanstveni testi, ki jih je Dragica opravila na Ištitutu Bion.

Z metodo pranskega zdravljenja se je srečala pred leti, ko jo je na pot zdravljenja postavila izjemno težka življenjska preizkušnja. Kot pravi, je že na tečaju pranskega zdravljenja videla in čutila energije in bolezenske simptome drugih udeležnecev, kar se je še stopnjevalo pri ljudeh, ki so k njej prihajali na zdravljenje. Med zdravljenjem intuitivno dobiva notranje uvide in usmeritve za zdravljenje.

Od kar deluje kot zdaravilka pranoterapevtka, jo je obiskalo že okrog pet tisoč ljudi. Pomagala je tako hudim rakavim bolnikom, narkomanom, ljudem v čustveni stiski in z najrazličnejšimi bolezenskimi simptomi, kot so boleče težave s hrbtenico ali sklepi, revma in artritis, motnje prekrvavitve, fibromialgija, glavoboli in migrene, aksiozno-depresivne motnje, težave z želodcem, neplodnost, luskavica, sladkorna bolezen.

Nekaj izkušenj uporabnikov pranoterapije

Na terapije k Dragici na ZC Medin sem prišla zaradi revme, slabega počutja in vnetja ramenske mišice. Po terapijah se mi je zdravstveno stanje in splošno počutje občutno izboljšalo. Občutno se je dvignila tudi kvaliteta mojega življenja, saj veliko lažje premagujem vsakodnevne ovire brez bolečin.

Na terapijah sem se počutila prijetno, zaželjeno, najbolj pa želim pohvaliti gospo Dragico, ki je zelo prijetna in srčna.

M.J.

S terapijami še nisem zaključila, vendar se že zdaj počutim dobro, samozavestno in optimistično......vse pozitivno.....

V.R.

Za zdravljenje pri prana terapevtki Dragici sem se odločila, zaradi splošnega slabega počutja in depresivnosti ob kemoterapiji. Počutila sem se brezvoljno, nelagodno, motila me je omrtvelost prstov na nogah, prav tako pa sem bila čustveno nestabilna, saj sem se razjokala ob najmanjšem stresu. Zdravljenje s prana terapijo mi je povrnilo moč in energijo. Spet se počutim optimistično in ponovno čutim veselje do življenja. Dragico sem priporočila tudi prijateljem in sorodnikom.

Ž.T.

Splošno počutje se je izboljšalo, manj intenziven in manj časa trajajoči glavoboli, več energije.

E.V.

Energetsko BISTVENO boljše – zbudim se brez občutka utrujenosti, lahko brez počitka delam ves dan ... Ostaja išias in debelost – se nadejam kasnejšega izboljševanja.

B.H.

Sproščeno, razbremenjeno, super!

U.M.

Več o Dragici Paulovič najdete tukaj

Nagradna igra

V sodelovanju z zravilnim centrom Medin smo dvema uporabnikoma naše spletne strani podarili brezplačen obisk pri pranoterapevtki z izjemnimi zdravilskimi sposobnostmi.

Srečni izžrebanki sta: Vesna Golob in Katarina Bukovec.

Čestitamo!