S simpatično trenerko Saro nazaj v formo

Dnevi kar bežijo, vi pa še vedno lenarite in pozabljate na svoje novoletne zaobljube o redni telesni vadbi. Zveni znano? Res je doma kar težko vzpostaviti redno telovadno rutino. Na srečo pa je potrebnih le nekaj klikov za to, da pretegnete vse mišice in se spet počutite bolje. 

S simpatično trenerko Saro nazaj v formo (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
3. 3. 2021 | Promocijsko sporočilo

Seveda za svoje telo in s tem tudi duha lahko poskrbimo le sami, a če imamo nekoga, ki nas zna motivirati za vadbo, je to precej laže. Zato je trenerka skupinskih vadb, LesMills inštruktorica in AFP osebna trenerka Sara Tatalovič za platformo M SOSESKA pripravila program dinamičnih in učinkovitih vaj za krepitev posameznih mišičnih skupin. Najboljše pa je, da jih lahko izvajate kar v prijetnem zavetju lastnega doma. Brez sofisticiranih vadbenih pripomočkov.

Skozi serijo oddaj Nazaj v formo s Saro, ki jih najdete na platformi M SOSESKA, kjer so zbrane žive video vsebine z različnih Mercatorjevih kanalov, vas bo Sara vodila skozi pravilno izvedbo enostavnih vaj, kajti z nepravilnim izvajanjem si lahko naredite več škode kot koristi. Tega pa si nihče ne želi, kajne. Za začetnike bo Sara pokazala tudi lažjo izvedbo vaje. Tako boste lepo postopno napredovali do želene forme.

Ena kljukica na seznamu več

S Sarinimi treningi boste okrepili mišični tonus, zadihali in se takoj počutili bolje. Saj vemo, da miganje sprošča hormon sreče, kajne. Naredite nekaj dobrega zase in odkljukajte z novoletnega seznama vsaj eno novoletno zaobljubo.

Kliknite na www.msoseska.tv in začnite migati danes. Spletna vsebinska platforma s številnimi živimi video vsebinami in izbranimi voditelji oddaj vsakodnevno vabi k telesni aktivnosti, ustvarjanju hitrih in enostavnih obrokov, preizkušanju novih kuharskih prijemov, odstira skrivnosti mamic, gospodinj in navdušencev nad tehnologijo, kulturo, pisano besedo ter umetnostjo. Morda poleg vadbe najdete še kaj zanimivega zase.

Dobrodošli na M SOSESKI!