Sensa stil: ŠIVA pajkice

6. 5. 2020
Deli
Sensa stil: ŠIVA pajkice (foto: Iván Berbel - Fotografía)
Iván Berbel - Fotografía

Poglejte si te posebne ženske pajkice s potiskom Šivinega tridenta in Nataraja.

SENSA STIL

Opazili smo čudovite pajkice iz kolekcije Shiva Shambhala Barcelona, ki bodo navdušile ljubiteljice joge in narave. 

S potiskom vesolja in mogočnih simbolov Šive - hindujskim bogom, ki osvobaja, odpravlja neznanje, je naš učitelj in neskončna ljubezen.

Ekološki in zelo elastičen material bo prepričal vse, ki se rade svobodno gibate, izvajate jogo, tečete, hodite v hribe ali fitnes... 

Vsa oblačila so izdelana okolju prijazno, iz recikliranih materialov - plastičnih steklenic ali naravnih materialov - organski bombaž in modal.

Ena glavnih misij Shambhale je namreč zmanjšanje odpadkov in ohranjanje našega planeta. Zato so njihova poliestrska vlakna iz recikliranih plastenk. 

Material pajkic: 65% ♻ reciklirani poliester (15 recikliranih plastenk), 35% elastan

Šiva, uničevalec nevednosti in osvoboditelj, je upodobljen kot bog plesa (Nataradža), najpogosteje pa se časti kot simbol, ki predstavlja prvotno energijo vesolja. 

TRIDENT pajkice: celotne pajkice imajo potisk vesolja, na levi nogi pa je Šivin trident. Tri točke tridenta imajo različne pomene. Za njih velja, da predstavljajo različne trojnosti - ustvarjanje, vzdrževanje in uničenje; preteklost, sedanjost in prihodnost; telo, um in dharma.

NATARAJA pajkice: celotne pajkice imajo potisk vesolja, na levi nogi pa je upodobitev hindujskega boga Šive kot božanskega plesalca. Šiva v rokah drži različne simbole: Agni (ogenj), damaru glasbilo (boben), dve roki sta postavljeni v mudro.

Pajkicam pa lahko dodate še Akashiva top. 

Pajkice najdete tukaj.

〰️ Om namah shivaya 〰️

Foto:📸 Iván Berbel - Fotografía

Oblačila za jogo in šport: jogaline.si

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja