Sveže in hrustljavo iz Lidlove pekarne

27. 5. 2015
Deli
Sveže in hrustljavo iz Lidlove pekarne

Lidl Slovenija nas vsak dan razvaja z izdelki iz svoje pekarne. Med njimi jih je kar 12 nagrajenih z zlatim priznanjem za kakovost, za enega najbolj priljubljenih med Slovenci pa velja ajdov kruh z orehi.

Vrhunske sestavine, ročno prebrani orehi, tradicionalen način priprave in ščepec skrivnosti naših babic mu dajejo poseben čar in okus.

Priprava ajdovega kruha z orehi poteka v dveh delih, najprej v Žitu in nato v Lidlovi pekarni, kjer ga hrustljavo zapečejo, da se kar stopi v ustih in poboža naše čute.

Harmonija ajdove moke in orehov prepriča še tako zahtevne sladokusce. Tako je dober, da ga nekateri jedo kar samega, odlično pa se poda tudi kot priloga različnim jedem. Še toplega dobite v vseh Lidlovih poslovalnicah.

Več o sami pripravi ajdovega kruha z orehi si lahko preberete tukaj.