Ta naravna pijača vas bo odvrnila od sladkih in gaziranih napitkov (tako okusna je!)

Govorimo od napitku kombucha, ki je vedno bolj popularen tudi pri nas.

Ta naravna pijača vas bo odvrnila od sladkih in gaziranih napitkov (tako okusna je!) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
3. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Kombucha je fermentiran napitek na osnovi čaja, ki blagodejno vpliva na uravnavanje naše prebave, krepi imunski sistem, izboljšuje naše razpoloženje ter je odličen vir antioksidantov in probiotikov.

Kombucha je s svojimi prepoznavnimi mehurčki odličen nadomestek sladkih in gaziranih pijač, uživamo pa jo lahko vse leto.

Med ljubitelji kombuche pa je vedno bolj poznana Isa's Kombucha, znamka, ki jo vodi 17-letna Isabela. Svojo prvo kombucho je ustvarila kar v očetovi pisarni sredi prestolnice, dve leti kasneje pa z zdravo pijačo, polno mladostne razigranosti, osvaja brbončice in dm prodajalne širom Slovenije.

Isa pravi: "Prava. Polna. Pristna. - brez bližnjic! Brez izvlečkov, umetnih sladil, arom, okusov, barv, umetno dodanega C02 in brez koncentratov. Vedno naravna!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isa’s Kombucha (@isakombucha)

Zakaj je tako posebna?

Isa's Kombucha je živa pijača, ki vsebuje kombuchine kulture. Je nepasterizirana, ne vsebuje mleka, je brezglutenska in primerna tudi za vegane. Vse sestavine so ročno stisnjene in hladno prešane pod rokami Isabele (in njenih najbližjih), kar zagotavlja svež in naraven napitek.

Trenutno so na voljo trije zanimivi okusi na osnovi japonskega premium Sencha zelenega čaja in južnoameriškega Yerba Mate čaja ter živih kultur kombuche, ki pijači dodajajo igrive mehurčke:

- Razzmatazz bo navdušil ljubitelje maline, svežino pa tej kombuči dajeta ingver in limonin sok

- Basil Breeze poleg bazilike vsebuje še limonin sok in kumaro

- Hot Granny je zanimiva kombinacija limon, Granny Smith jabolk in svežega kajenskega čilija

Več o Isa's Kombucha preberite TUKAJ, svoj najljubši okus pa poiščite v dm prodajalnah ali na Woltu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isa’s Kombucha (@isakombucha)