To so 4 astro znamenja, ki jim nikoli ni dovolj intimnosti

Tem 4 znamenjem spolnost največ pomeni - med rjuhami najbolj uživajo in se najlažje popolnoma prepustijo, ko so v intimnem odnosu.

To so 4 astro znamenja, ki jim nikoli ni dovolj intimnosti (foto: Profimedia) Profimedia
23. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

OVEN

Oven je znan po pustolovskem duhu, navdušenju in svoji neskončni energiji, zato je zagotovo eden izmed tistih, ki brez spolnosti zelo težko deluje, saj jih hkrati navdihuje in pomirja.

Če ste v razmerju z ovnom ali ovnico, bodite kadar koli pripravljeni, da vas potegne v akcijo, kajti ti adrenalinski odvisniki nimajo ničesar bolj radi kot vroč in strasten spolni odnos. Seks z ovnom ni nikoli dolgočasen, ker se predvsem želijo imeti lepo in preizkusiti nove in razburljive stvari - tako v življenju kot med rjuhami. Oven od osebe, s katero se intimno zaplete, pričakuje, da bo v postelji eksperimentirala in bila pripravljena za razne igrice.

BIK

Za čutnega in ljubečega bika in bikico ni spolnosti in ljubezni nikoli preveč - a oboje se mora med rjuhami prepletati. Želijo se predati svoji ljubljeni osebi in če bi bilo odvisno od njih, bi seks trajal ure in ure. Obožujejo dolge, strastne poljube, erotično masažo in povezovanje na duhovni ravni, zato je spolnost zanje poseben obred, ki se mu nikakor ne želijo odpovedati.

Poleg tega so zelo potrpežljivi in radodarni, zato, če ste v odnosu z njimi, lahko pričakujete, da bo spolni odnos z njimi nekaj čudovitega in nekaj, kar se mora zopet čim prej ponoviti.

LEV

Lev in levinja imata srečo, da sta zelo šarmantna in privlačna, kar jima omogoča, da ugodita svoji neverjetno močni želji po spolnosti. Njihov nagon jih vodi v strastne spolne odnose, ki oblikujejo tudi njihovo osebnost.

So kreativni in navdušeni ljubimci, ki nikoli ne zamudijo priložnosti, da preizkusijo nov (in drzen) položaj, obožujejo pa tudi komplimente, ki lahko podaljšajo dolžino spolnega odnosa z njimi. Kljub temu, da na prvi pogled delujejo preveč strastni, so levi lahko neverjetno ljubeči in zvesti.

ŠKORPIJON

Škorpijoni in škorpijonke so izjemno strastni, vznemirljivi in intenzivni ljubimci, ki se najboljše znajdejo, ko so z osebo, ki jih izjemno privlači. Med odnosom vlagajo veliko energije v to, da se ljubljena oseba ob njih počuti resnično zadovoljno in seveda zadovoljeno. 

Škorpijoni so z intimnim svetom najbolj povezani, zato tudi najtežje delujejo takrat, ko spolnosti v njihovem življenju ni dovolj.

Vsem znamenjem pa je skupno eno - v seksu radi uživajo varno.

In za to poskrbijo kondomi SKYN, izdelani iz mehkega in udobnega materiala, ki poskrbi za najbolj naravno prilagajanje in je najbližje občutku, ko ne nosite ničesar in čutite vse. 

To ni le škatlica kondomov - to je najnovejša tehnologija izdelave kondomov, ki vam bo omogočila resnično intimno seksualno doživetje.

SKYN kondomi so narejeni iz sintetičnega poliizoprena, ne vsebujejo naravnega lateksa in so primerna izbira za ljudi z ugotovljeno ugotovljeno alergijo na naravni lateks ali s sumom nanjo.