Vaš dom je ogledalo vaše duše – kakšne so trenutne vibracije v njem, bi jih spremenili?

V vašem domu vlada energija, značilna samo za vas. Te vibracije so seštevek vašega počutja (in počutja drugih stanovalcev) ter vseh drugih dejavnikov v prostoru – barv, postavitve pohištva, detajlov, urejenosti, čistoče ... Vse to pa veliko pove tudi o tem, kdo ste kot oseba.

Vaš dom je ogledalo vaše duše – kakšne so trenutne vibracije v njem, bi jih spremenili? (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
15. 4. 2021 | Promocijsko sporočilo

Povej mi, kakšno stanovanje imaš, in povem ti, kdo si? Izbira barv, pohištva in sloga ter urejenost in čistoča prav gotovo veliko povedo o tem, kakšen je vaš značaj, kaj vam veliko pomeni, kako radi živite.

Vsi, ki jih zadovolji le popolna čistoča doma, so verjetno že slišali, da so nepoboljšljivi perfekcionisti, tisti, ki jim pospravljanje ni med najpomembnejšimi prioritetami, pa morda, da so neurejeni in površni.

Večina pa nas le lovi ravnovesje med večnim čiščenjem in prostim časom brez slabe vesti. Pri tem nam pride najbolj prav pomoč, ki pa je – spet odvisno od karakterja – včasih ne znamo sprejeti. Tisti, ki pomoči ne znajo sprejeti, so morda prepričani, da edino sami dovolj dobro opravijo delo, in bi jim lahko kdo očital celo samozadostnost. A na koncu to predvsem ni v njihovo korist.

Vsekakor nam lahko pri urejanju in čiščenju stanovanja pomagajo preostali stanovalci ali člani družine, kar pa je izraz povezovanja, sodelovanja in, ko gre za otroke, tudi učenja in predajanja vrednot.

Kaj pa pravite na to, da bi sprejeli pomoč in bi vam pri čiščenju doma pomagala aplikacija, ki se uči vaših navad in čiščenje tal prilagodi prav vam, vašemu značaju, potrebam, načinu življenja in urniku?

To je aplikacija, ki enostavno vodi vaš sesalnik oziroma iRobot Roombo, določi urnik in način sesanja tal ter – glede na vaš način življenja – predlaga nastavitve in priljubljene načine čiščenja. Opozori vas celo, da prihaja sezona cvetnega praha ali menjave dlake, ter ob tem predlaga, naj stanovanje sesate pogosteje. 

iRobot Home je aplikacija, ki jo poganja domača inteligenca Genius™, ustvarjena pa je, da razmišlja namesto vas in popolnoma zadovolji vaše potrebe glede čiščenja tal. Z njeno pomočjo lahko čiščenje svojega robota prilagajate sebi in ostanete vsak dan korak pred umazanijo – ter skrbite za pravo energijo.

Trenutno nas veliko dela od doma, zato bi vas iRobot Roomba med sesanjem lahko motila. Prek aplikacije pa lahko nastavite začetek sesanja, ko boste od doma oddaljeni na primer 200, 300, 400 ali 500 metrov (razdaljo nastavite poljubno) oziroma ko boste odšli na sprehod ali v trgovino.

Z aplikacijo lahko označite tudi območja, kamor robot ne sme, kot je ob skledicah hišnega ljubljenčka ali ob gradu iz kock, ki ga je sestavila vaša princeska. In seveda območja, kjer potrebujete dodatno čiščenje, na primer ob kavču, pod jedilno mizo ali ob kuhinjskem pultu, kjer se vam je med peko pravkar stresla moka po tleh.

In še druge napredne prednosti Roombe:

Tehnologija Dirt Detect. Gre za osredotočeno čiščenje bolj umazanih površin. Če v predsobo na primer nanesemo pesek, Roomba s pomočjo te tehnologije zazna bolj umazana tla in temu predelu posveti več časa.

2 gumijasti krtači, ki se vrtita druga nasproti druge, medtem ko je glava, na katero sta krtači vpeti, gibljiva, kar pomeni, da sta ves čas v tesnem stiku s tlemi.

Z lansiranjem modela i3 bo na voljo robot s samodejno polnilno postajo, ki lahko posesa celotno nadstropje in ima že tudi opcijo samodejnega praznjenja – tako lahko na sesanje pozabimo tudi do dva meseca.

Komplet sesalnika Roomba in pomivalca Braava jet m6 je enkratna rešitev za sesanje in obenem pomivanje tal. Roomba in Braava sta povezljivi – ko Roomba konča, javi Braavi, da ta začne pomivati.