Vstopite v novo leto očiščeni preteklosti

Kaj je lahko še lepšega, kot da po napornem dnevu v službi odklenete vrata stanovanja, vdihnete svež zrak in se zasluženo zleknete na kavč ter pokrijete s svojo najljubšo odejo? Pospravite sobo in svoj dom, zagotovo se boste potem počutili bolje in v življenje pritegnili več reda in miru.

3. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Znebite se negativne energije in prihranite svojo

S preprostimi tehnikami iz doma preženite negativno energijo, ki se je nakopičila v tem letu in v 2019 vstopite povsem očiščeni. Naj vam bo v pomoč tudi čiščenje stanovanja. Če je doma nered, energija skozi vaš dom ne teče. Vse to se lahko zgodi, samo če ste bili dan prej pridni in ste pospravili stanovanje. Naredili ste nekaj zase in tako izboljšali svoje počutje. Lahko pa se odločite za drugo možnost, in sicer, da odvečno delo prepustite novemu najboljšemu prijatelju.

Nered in prah nas dušita ter zadržujeta v preteklosti

Kar nekaj je kotičkov v stanovanju, kamor roka težko pride in kamor pogled niti ne seže. Tehnološko dovršen robotski sesalnik iRobot® Roomba® e5 ima posebne senzorje, ki sesalnik opozorijo, kje mora posvetiti več pozornosti oziroma čiščenja. To so navadno tisti deli prostora, kjer se pogosteje gibamo in kjer je umazanije več. Poleg senzorjem pa bo za temeljito čiščenje poskrbela še stranska krtača, ki je posebej zasnovana, da temeljito sčisti umazanijo v kotih in robovih ter jo potisne v košek. Prepustite delo naprednemu robotu, ki bo s hitrimi odločitvami sprejel, kje je potrebno več truda in se s pomočjo svoje inteligence utrudil namesto vas. Med tem ko boste vi zrli skozi okno, srkali topel čaj ali se greli pod toplo odejo in brali svojo knjigo.

Stran z navlako

Posesajte in temeljito očistite preproge. V njih se namreč kopiči ogromno negativne energije, ki jo povzroča umazanija. Temeljito in redno sesanje z novim robotom Roomba® e5 bo vaš dom pripravilo na nov začetek ob vstopu v novo leto in pripomoglo k temu, da se znebite še ostal dodatne navlake, ki jo držite doma. Izkoristite lep dan in odnesite preproge na zrak, jih prezračite, iz njih stepite prah in negativne vibracije.

Začnite na vhodu

A preden se lotite temeljitega sesanja in čiščenja stanovanja, očistite še vhod v vaš dom. Od tam namreč prihaja slaba energija, ki je ob vstopu v 2019 najverjetneje ne želite več. Pred prvim snegom očistite balkon, dvorišče, pometite prah in spraznite garažo. V njej je zagotovo kar nekaj stvar, ki jih ne potrebujete več. Globoko vdihnite in izdihnite negativno energijo ter vdihnite očiščen zrak, do katerega vam bo pripomogel nov robotski sesalnik iRobot® Roomba® e5.