Z meditacijo zagrabite vajeti in dvignite kakovost svojega življenja

Novo leto ponuja priložnost za sveže začetke. Je obdobje, ko lahko za seboj pustimo preteklost in odpremo svoje življenje novim korakom. Meditacija vam lahko pri tem pomaga, saj vam nudi sprostitev, odmik od drame in stresa ter pot do resnice.

4. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

Če se vam zdi, da se vsako leto vrtite v istem krogu je čas, da pustite za sabo vse, kar vas drži na mestu. Postavite si prioritete!

Obstaja veliko načinov, kako začeti novo leto s pozitivno noto: nekateri koraki bodo od vas zahtevali globoko premišljevanje, drugi pa fizično aktivnost.

Kako vam lahko meditacija pomaga v vsakodnevnem življenju?

Meditacija umiri telo in vam pomaga, da se znebite stresa, pomaga vam gledati bolj pozitivno na življenje in povečuje vašo zmožnost koncentracije.

Če boste meditacijo redno prakticirali, vam bo ta pomagala, da boste našli globlji stik s samim sabo in z njo pridobili tudi bolj otipljiv stik z okolico. Poleg tega pa lahko meditacija v veliki meri pomaga pri regeneraciji ter izboljšuje imunski sistem.

Vitalno podjetje

Poleg meditacije, se lahko lotite tudi drugih prijemov za pozitiven začetek

Da bo začetek novega leta resnično pozitiven, se poleg meditacije lahko lotite tudi drugih, majhnih korakov, ki bodo zagotovo izboljšali kakovost vašega življenja.

1. V glavi si sestavite načrt

Ko se vprašate, kaj si resnično želite, kaj resnično želite doseči, potem boste dobili jasno sliko o tem, kako želite, da novo leto poteka.

2. Pospravite predmetno »šaro«

Znebite se nereda in naredite prostor za nove stvari. Sledite lahko stari kitajski tradiciji. Kitajci namreč pred svojim novim letom očistijo svoja gospodinjstva nereda, da naredijo prostor za novo energijo.

3. Energijsko čiščenje

Ni boljšega časa, kot, da se lotite energijskega čiščenja pred začetkom novega leta. Tako se boste znebili blokad, ki preprečujejo vaš osebni napredek.

4. Uredite svoje stanovanje po FengShui

Fengshui je 3500 let star kitajski nauk o harmoničnem življenju in delu. Nudi nam orodja, s katerimi lahko vplivamo na kakovost življenja. Cilj fengshuija je ustvarjanje zdrave, harmonične in plodne okolice za življenje in delo, za krepitev harmonije, zdravja in blaginje ter ohranitev družine.

5. Imejte se radi

To je naš najljubši nasvet od vseh, saj menimo, da boste lahko polno zaživeli v novem letu le, če se boste imeli radi in se boste kdaj pa kdaj dali na prvo mesto.

Vitalno podjetje

6. Rekreirajte se, vpišite se v tečaj joge

Če hočete ohraniti notranje ravnovesje, je pomembno, da tudi telesu zagotovite zadostno gibanje. Če pa želite kombinacijo telesne in duševne vadbe, pa vam zagotovo priporočamo jogo. Joga je celovit sistem in ko vadite jogo, delate hkrati na telesnem, mentalnem, čustvenem in energijskem sistemu.

Večino korakov za bolj pozitivno in srečno novo leto lahko opravite sami, pri enem vam pomagamo mi!

Med poplavo različnih centrov, ki ponujajo vadbo joge in druge vodene vadbe je težko najti pravega, a pri tem vam lahko pomaga Šport na klik.

Šport na klikŠport na klik je rezervacijski sistem, ki vam preko spletne aplikacije omogoča rezervacijo več kot 1000 različnih športnih, družinskih in adrenalinskih aktivnosti v več kot 200 športnih centrih po Sloveniji. Fitnes, joga, vodene vadbe, bazen, savna in še mnogo več - brez vezave, brez članarine, do 60 % nižje cene, že od 3,9 € dalje.

Več informacij najdete na spletni strani 1click2sport.com

Dosezite pravo harmonijo tudi v vašem podjetju!

Vitalno podjetjeČe bi radi obiskovali vodene vadbe skupaj z vašim podjetjem, se lahko obrnete na najbolj priljubljen program zdravja za podjetja Vitalno podjetje.S pomočjo programov promocije zdravja in rekreacije, gradimo pozitivno kulturo podjetja, kjer poskrbimo za delovno mesto, kamor se delavci radi vračajo. Posledično se poveča pripadnost podjetju in zmanjšajo medgeneracijski konflikti in fluktuacija.

Kontaktirajte nas na: info@vitalno-podjetje.si ali 051 339 543, www.vitalno-podjetje.si