Za odpornost in zdrave dni SAMBUCOL poskrbi

To jesen se pred izčrpanostjo borite z edinstvenim izvlečkom bezgovih jagod, za katerega so
klinične raziskave pokazale, da pomaga ohranjati zdrav imunski sitem.

11. 11. 2010

Zdravilna moč jagod črnega bezga

Že stoletja se jagode črnega bezga uporabljajo kot domače zdravilo proti prehladu, gripi, vročini, opeklinam, urezninam in več kot 70 drugim težavam.

Moč jagod črnega bezga je opisal že Hipokrat. Nadel mu je kar ime »domača lekarna«, saj lahko pozdravi marsikatero tegobo. Jagode črnega bezga vsebujejo visoko stopnjo naravnih antioksidantov imenovanih antocianini, ki pomagajo ohranjati zdrav imunski sistem.

Ker ima jagoda črnega bezga 2-krat močnejše antioksidantno delovanje od borovnice in brusnice, bi moral biti izvleček jagod črnega bezga prva branitelj to zimo, saj vaš imunski sistem potrebuje prav to.

Poleg njihovega antioksidantnega delovanja, je nadaljnje koristi jagod črnega bezga za zdravje pred 20 leti odkrila vodilna virologinja. Ta raziskava je pokazala, da jagode vsebujejo tudi edinstveno spojino, ki virusom prepreči, da bi prodrli v zdrave celice in jih okužili.

Danes koristi te edinstvene spojine in antioksidante lastnosti jagod črnega bezga ohranjajo z edinstveno metodo proizvodnje, tako narejen izvleček jagod črnega bezga pa najdete v izdelku imenovanem Sambucol.

Sambucol je v obliki sirupa in je primeren za celotno družino, saj pomaga ohranjati zdrav imunski sistem skozi celo leto. V jesenskem in zimskem času pa je naš imunski sistem oslabljen in bolj podvržen boleznim, zato je priporočljivo povečati dodatke k prehrani ki pomagajo ohranjati zdrav imunski sistem.

Sirup je zelo prijetnega okusa in je na voljo v klasični obliki Sambucol Original, močnejši različici, Sambucol Forte, ki mu je dodan vitamin C in cink in v otroški, ki je primeren za otroke od 1 leta starosti naprej.

Več informacij najdete na www.sambucol.com

VIRI:
1 As measured by Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) – the method of measuring antioxidant capacities of different foods.
2 Burge E et. al. 1999 The effect of Sambucol on flu-like symptoms in chimpanzees: prophylactic and symptom dependent treatment. Int. Zoo News 46:16-19

oglasno sporočilo