Zdravje je najbolj pomembno - kako do zdravnika brez čakalne vrste?

Vaše zdravje ne more čakati, zato je ob zdravstveni težavi ali poškodbi treba ukrepati takoj.

Zdravje je najbolj pomembno - kako do zdravnika brez čakalne vrste? (foto: Profimedia) Profimedia
3. 11. 2020 | Promocijsko sporočilo

Konec dolgih čakalnih vrst in visokih stroškov zdravljenja

Čakalne vrste so velika bolečina slovenskega zdravstva že dlje časa - skoraj 10 mesecev boste čakali na operacijo kolena, 2 leti za operacijo krčnih žil, 8 mesecev za pregled pri dermatologu in še nekaj mesecev več za obravnavo pri revmatologu.

Zagotovo pa se boste strinjali, da vsako odlašanje z zdravljenjem v primeru bolezni ali poškodbe lahko stanje poslabša in močno podaljša čas, ki je potreben za okrevanje, medtem ko lahko pregled ali poseg pri zasebnem izvajalcu pošteno udari po denarnici.

Če bi vam rekli, da si dostop in kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev lahko zagotovite v samo nekaj dneh, bi nam verjeli?

Vzajemnino zavarovanje Zdravstvena polica namreč obljublja čisto drugačno izkušnjo zdravstva: brez čakanja, s popolno organizacijsko podporo ter v mreži zanesljivih in strokovnih izvajalcev

Zdravstveno polico je v veliki meri mogoče oblikovati po svojih željah in glede na vaš življenjski slog, hkrati pa si sami izberete tudi višino letne zavarovalne vsote za zdravstveno varstvo za področja, ki so vam najpomembnejša.

V zavarovanje sta vključeni še dve dodatni storitvi, in sicer posvet z zdravnikom v živo prek videa ali klasičnega klica in Dr. Posvet, varen in zaseben kanal, kjer lahko zdravniku prek izbrane aplikacije za klepet (Viber, Facebook Messenger, WhatsApp, ...) kadarkoli zastavite vprašanje, če ste v skrbeh. Na vaše vprašanje vam bo še isti dan odgovoril eden od sodelujočih zdravnikov.

Brezplačna asistenca - doma ali v tujini

Z Zdravstveno polico vam več ne bo treba klicati izvajalca zdravstvenih storitev, raziskovati procesov naročanja, pravilnega zaporedja obiskov pri specialistih, načinov dostavljanja dokumentacije ...

Dovolj je, da pokličete asistenčni center Varuha zdravja, ki sodeluje z izbranimi zdravniki in ustanovami (več kot 50 domačih in okoli 30 tujih partnerjev), ki dosledno zagotavljajo vrhunske storitve v primeru bolezni in poškodb. Za vas v celoti pripravijo načrt zdravljenja in vam pomagajo ter vas vodijo vse od začetka do zaključka zdravljenja, organizirajo obisk pri zdravniku specialistu in poskrbijo za morebitno organizacijo operativnega posega – doma ali v tujini.

Več o Zdravstveni polici preberite TUKAJ.