Zdravnica je spoznala, kako z negativno energijo vpliva na svojo družino

Zdravnica je prišla do zanimivega spoznanja o tem, kako njeno delo in negativna energija, ki jo prejema med službo, vpliva na njene otroke. Preberite si njeno zgodbo in poskrbite za dobre odnose doma. 

Zdravnica je spoznala, kako z negativno energijo vpliva na svojo družino (foto: Profimedia) Profimedia
4. 7. 2019

Otroci zdravnice so dobivali najrazličnejše infekcije, čeprav je počela vse, kar je bilo v njeni moči, da bi bili zdravi. Bili so aktivni in imeli ustrezno prehrano.

Ko je zdravnica prišla z bolnišnice domov, se je stuširala in si oblekla skoraj sterilna oblačila. Umila si je roke in jih temeljito razkužila … otroci pa so kljub temu še naprej obolevali za različnimi virusi in bakterijami, ki so jih imeli pacienti v bolnišnici, kjer je delala. Če je imela zdravnica še posebej zapleten primer na delu, se je to takoj, ko je prišla z njimi v stik, odsevalo na zdravju otrok. Nobeno zdravilo ni pomagalo, da bi jim ojačala imunski sistem in to jo je začelo spravljati v obup. Razmišljala je, da bi otroke poslala v Moskvo v laboratorij, kjer bi opravili posebne teste.

Nekega dne je imela zdravnica spet zelo težek primer na delu in bila je izčrpana, obenem pa se je bala vrniti domov, da otroci ne bi spet zboleli. Odšla je v kino, da se razbremeni, nato pa se je nekoliko bolj spočita vrnila v hišo. Tokrat otroci niso zboleli. Zdravnica je bila presrečna.

Naslednjič, ko je bila na delu soočena s težkim primerom, je pred vrnitvijo domov obiskala prijateljico. Pili sta čaj, jedli piškote, se pomenkovali in smejali. Otroci so tudi tokrat ostali zdravi. Gospa je ugotovila, da nikoli ne sme po službi takoj domov, ne glede na to, kako utrujena je. Po delu je začela hoditi v park, kjer se je sprostila ob čudenju prelepi naravi. Nato se je osvežena vračala domov. Otroci niso več zbolevali.

Zdravnica je prišla do zaključka, da so bili otroci pod vplivom njene energije – kadar je bila izčrpana, so bili sami mnogo bolj podvrženi virusom. Ker se je držala svojega novega načela, da po delu nikoli ne gre naravnost domov oz. da poskrbi, da pred tem razbremeni in sprosti, so otroci ostali zdravi, saj so čutili njeno energestko stanje. 

Nauk zgodbe: če ste imeli naporen dan, če ste se soočali z negativno energijo ali bili udeleženi v sporu, ne nosite svojih težav domov. Žalost in stres se iz vas prenašata na vaše bližnje! Četudi o svojih težavah z domačimi ne razpravljate, se na neki ravni prenesejo nanje. Zaščitite pa jih tako, da poskrbite za lajšanje stresa. Najdite svoj način sproščanja in razgrajevanja negativne energije: pa naj bo to sprehod v naravi, ples, petje, meditacija ali kaj drugega... 

Vir: Soul Travel Rules

Preberite še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri