Kako izboljšati partnerski odnos? Vabljeni na AEQ program

8. 11. 2022
Deli
Kako izboljšati partnerski odnos? Vabljeni na AEQ program (foto: shutterstock)
shutterstock

Vabljeni na program za izboljšanje partnerskih odnosov, ki ga vodi avtor AEQ metode Aleš Ernst. 

Kdaj in kje?

26. 11. - 30. 12. 2022

30 dni po 60 minut v živo preko Zooma

Pet tednov vodenih izbranih AEQ vaj. Vodenje vaj in učenje AEQ dihanja bo vsak dan razen petka od 20 ure do 21 ure.

Komu je program namenjen?

 

Program je namenjen vsem, ki imajo težave v partnerskem razmerju, so dlje časa samski, ali pa ne morejo ustvariti stabilne povezave z nasprotnim spolom. Od programa bodo imeli korist tisti, ki imajo partnerski odnos na veliko višji ravni od njihovih staršev, saj bodo v programu prepoznali, da z močno voljo in trudom ohranjajo dobre odnose v zvezi, predvsem zaradi neskladja med podzavestnimi vzorci vedenja, pridobljenimi v otroštvu, in zavestnimi vzorci vedenja razvitimi, da ne bi imeli podobnega odnosa kot njihovi starši. Ta neskladja so pogosto vzrok za kronične napetosti telesa in kronične težave, ki iz teh napetosti izvirajo.

Priporočam ga žrtvam čustvenega incesta (ko otrok skrbi za čustvene potrebe starša) in tistim, ki so otroštvo preživeli v okolju nezaupanja in prepirov med staršema, ali pa so zaradi ločitve staršev živeli v enostarševski družini.

Program je namenjen večanju zavedanja pomena in sposobnosti odgovornega vedenja moškega in višanja sposobnosti ženskega zaupanja v moškega, kar je osnova za delujoč partnerski odnos. Dober ali vsaj boljši partnerski odnos je najpomembnejša podlaga za primeren razvoj otroka, saj močno vpliva na spočetje in potek nosečnosti, saj je neprimeren odnos vzrok za kronično napetost v ženski, kar pa negativno vpliva na njeno materinsko vlogo.

Prijava in več informacij TUKAJ

AEQ programe preizkušamo tudi sami, zato jih toplo priporočamo. 

Preberite si še:

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"