Metoda risanja za dvigovanje energije in kreiranje pozitivnih življenjskih sprememb

Vabljeni na predstavitveno telavnico TERAPEVTSKA METODA RISANJA Z ZAPRTIMI OČMI, ki bo potekala na daljavo 8. maja 2021 od 9. do 12. ure.

Metoda risanja za dvigovanje energije in kreiranje pozitivnih življenjskih sprememb (foto: Pexels) Pexels
3. 5. 2021

Živimo v obdobju polnem izzivov, zato se vsi na trenutke srečamo z občutki tesnobe.

Ko smo tesnobni, se počutimo utesnjene, stiska nas v prsih. Gre za strah pred tem, da ne bomo kos celotni življenjski situaciji, ki je  spremljevalec, kar pri vsem stresu, ki ga prinaša vsakdanje življenje, ni nič čudnega.

Močno orodje, ki nas lahko opolnomoči, predstavlja Metoda fraktalne risbe. To je specifična metoda risanja in barvanja, kjer se risbe izdelujejo z zaprtimi očmi. Med procesom izdelave fraktalnih risb preidemo v aktivno, meditativno stanje, ki nam omogoči blagodejno sprostitev, občutki tesnobnosti pa počasi izginejo.

Omenjena tehnika se lahko uporablja za sproščanje, ob intenzivnejši uporabi pa tudi za dvigovanje energije in kreiranje pozitivnih življenjskih sprememb.

KDAJ?

8. maja. 2021 med 9. in 12. uro bo izvedena predstavitvena delavnica na daljavo.


Prvi del delavnice bo posvečen predstavitvi metode, ki predstavlja revolucionarno pomoč pri osebnostnem razvoju. 

V drugem delu pa bomo z zaprtimi očmi narisali fraktalno mrežo in izbirali barve za barvanje njenih polj. Z analizo risb bomo spoznali, da nastala risba odslikava naše notranje stanje in področja, ki potrebujejo pozornost. To so najpogosteje predvsem naši nerealizirani potenciali. V nadaljevanju bomo spoznali proces korekcije in uvideli, zakaj se lahko naše življenje bistveno spremeni skozi risanje fraktalnih risb.


Uporaba metode globoko spreminja občutenje sebe v svetu in nas povezuje z najboljšim v nas. Deluje pri ljudeh vseh starosti. 

Vabljeni k odkrivanju sebe in svojega poslanstva na osvežujoč način, ki vas bo močno podprl pri namenih in odločitvah, v času velikih transformacij!

Prijave in vprašanja: deja.muck@gmail.com

Preberite še: