Z izdelovanjem takih risb se odpiramo višji zavesti

Metoda fraktalne risbe postaja priljubljena pot iskalcev svojega bistva, saj lahkotno in učinkovito uglašuje človeka na vseh treh ravneh bivanja (duh, duša, telo) in aktivira notranjo modrost, prirojene potenciale ter moč za njihovo uresničevanje.

Z izdelovanjem takih risb se odpiramo višji zavesti (foto: pixabay) pixabay
12. 11. 2019

Z metodo fraktalne risbe do svobode srca

Avtorica knjige dr. Deja Muck ima z metodo izredno pozitivne izkušnje in jo zadnja leta aktivno raziskuje ter poučuje. V knjigi je na preprost način predstavljena metoda fraktalne risbe, ki jo je pred več kot 25 leti začela razvijati ruska klinična in družinska terapevtka Tanzilija Polujahtova; proučuje in nadgrajuje jo še danes.

Metoda temelji na programih za razvoj možganov, terapiji z barvami ali kromoterapiji in kvantno-informacijski medicini.

Risanje fraktalnih risb obnavlja izgubljeno znanje o samem sebi, kar sproža korekcijo notranjega stanja in aktivacijo procesa samozdravljenja. Poglavitni namen metode je izraziti človekovo osebnost z inicialno fraktalno risbo, ki se izdela z zaprtimi očmi. Zatem se izvede analiza, na osnovi katere se pojavijo večdimenzionalne informacije, t. i. biopolje osebe, ki je risbo izdelala. Sledi korekcija notranjega stanja z izdelavo korekcijskih fraktalnih risb.

Metoda je namenjena vsem, ki si želijo izboljšati kakovost življenja in bolj ustvarjalno reševati življenjske izzive. Izkušnje iz prakse so pokazale čudovite rezultate uporabe metode tudi pri poklicih, katerih namen je pomagati drugim (psihologi, terapevti, učitelji, vzgojitelji, zdravniki).  

Po letu 1991, ko je Polujahtova utemeljila metodo fraktalne risbe, je bilo glede njenih učinkov izvedenih mnogo kliničnih testov in študij. Te so dokazale, da so ljudje, ki so izdelovali fraktalne risbe, hitreje okrevali po boleznih in negativnih stanjih, povečala sta se jim samozavest in samospoštovanje, izboljšala se je komunikacija in (so)delovanje z okolico. Metoda torej pomaga obnoviti oz. vzpostaviti in vzdrževati ravnovesje na vseh življenjskih področjih.  

Fraktalna risba je energijska risba in njena vibracija prodira v naše telo, misli in spomine. Z izdelovanjem takih risb se odpiramo višji zavesti in osvobajamo kreativno energijo. Povezujemo se z božanstvom v sebi, ki je izvor sreče, veselja, zadovoljstva in vseh duhovnih vrednot. V svetu abstraktnih barv in linij pridemo do točke, ko misli izginejo, ostaja le duh, spojen z višjimi vibracijami.

Risanje fraktalov nas popelje v meditativno stanje, kjer obstaja samo harmonija, že med samim risanjem pa se preobražamo in odpiramo vrata kreativnemu soočanju z izzivi.   

Dr. Deja Muck je z uporabo metode fraktalne risbe sebi dokazala, da se lahko premaknejo meje možnega. Zaradi izredno močne pozitivne izkušnje ob uporabi pridobljenega znanja, ki lahko koristi vsakomur, metodo z velikim veseljem prenaša naprej. Je nosilka certifikata Fractal method of diagnosis and correction of the human condition, ki ga je prejela neposredno od avtorice metode, in predstavnica Slovenije v Mednarodnem združenju za razvoj in diseminacijo fraktalne metode »Projekcija« (The International Association for the development and dissemination of fractal method »Projection«). Dr. Muckova metodo nadgrajuje in razvija tudi sama, predvsem na področju izdelave energijskih fraktalnih portretov.  

Metodo fraktalne risbe z dr. Dejo Muck lahko preizkusite na Sensa vikendu od 22. do 24. novembra

Več informacij najdete tukaj.