Seminar Smem biti srečen z Majo Megla na sensa.si! Še vedno se nam lahko pridružite!

V posebnemu programu za osebno rast bomo v devetih delih/tednih skupaj osvetlili nekaj ključnih tem, ki nam povzročajo težave, nas dušijo in ovirajo, da bi zaživeli spokojno, radostno in v skladu s svojimi željami, hrepenenji in hotenji.

Seminar Smem biti srečen z Majo Megla na sensa.si! Še vedno se nam lahko pridružite! (foto: Nada Žgank) Nada Žgank
19. 4. 2021

Maja vam ne bo ponujala receptov, temveč nekaj smernic, o katerih razmislite, jih v sebi začutite, morda celo spremenite. Vedite, da spremembe terjajo čas. Bodite potrpežljivi s seboj. Kot ne moremo izgubiti odvečnih koligramov le v nekaj dneh, tudi svojih psiholoških vzorcev ne moremo spremeniti na ukaz, z odločitvijo in namero, takoj in nemudoma.

Kot piše v svoji novi knjigi Smem biti to, kar sem, avtorica verjame, da ima vsak od nas v sebi feniksa in vso potrebno notranjo moč, da vedno znova vstane iz pepela ter prenovljen poleti v novo življenje. V vsakem od nas je moč samozdravljenja in okrevanja. 

Spremembe gradimo postopoma, kot bi divjo naravo preobrazili v negovan, bujen, razcveten in živopisan botanični vrt. Ne pozabite na potrpljenje. Je naše gorivo na poti skozi spremembe.

Prvi teden seminarja si tisti, ki so se prijavili, že ogledujejo čustva, dobili pa so tudi nekaj praktičnih nasvetov, kako z njimi rokovati.

Niste nemočni. V nas je vsa potrebna moč za spremembe. In ni napake, ki je ni mogoče popraviti. Življenjske lekcije so le zato, da se iz njih učimo in rastemo. Ne zapadite v obup! 

Program poteka po elektronski pošti. Vsak ponedeljek od 19. aprila boste v svoj e- nabiralnik prejeli vsebino, ki jo za vas pripravlja Maja Megle. Prijavite se lahko kadarkoli, saj vam bomo poslali tudi vse zamujene vsebine. Prijavite se lahko prek spodnjega obrazca, kjer vpišete svoj e-naslov.