Vaša duša je utrujena od človeških igric in gre naprej

26. 11. 2021
Deli
Vaša duša je utrujena od človeških igric in gre naprej (foto: pexels)
pexels

Globoka strast duše prižge svojo luč, pošlje ven svoje žarke v izkušnjo. Žarki strasti privlačijo energijo (ki je na splošno dualistična, se pravi, da ima pozitivni (+) in negativni izraz (-)), kar na koncu ustvari realnost.

Potem vi, kot bitje z dušo, skočite v novo realnost po izkušnjo. Ne zaradi lekcije, ne zaradi odrešitve, ampak zaradi veselja do življenja v lastni stvaritvi.

Strast duše včasih ne upošteva človeških potreb in želja, ker jih resnično ne razume. Igrali ste človeško igro – ujeti v potrebe, namesto v strast, v misli, namesto v čute – in na določeni točki duša nadomesti človeka. To ni resnično vmešavanje; gre le svojo pot in se ne zmeni, če človek brca, kriči ali odreveni, ker za dušo to preprosto ne pomeni nobene razlike.

Zato utegne biti vstajenje tako težko. Duša je pripravljena narediti korak naprej, človek pa pravi: "Zakaj se v mojem življenju dogajajo vse te slabe stvari?" Gledate astrološke karte, študirate tarot in vse te stvari, ampak gre preprosto za to, da se duša s svojo čutno ljubeznijo do sebe premika naprej. Utrujena je od svojih človeških igric in gre naprej.

Mogoče boste rekli: "No, to je pa brutalno. Ali duša ne razume, da ne želim zboleti za rakom? Da ne želim izgubiti hiše?" Ne, res ne ve, ker so to bežne izkušnje za človeka. Na določeni točki duša, ki ste vi, ne želi biti več ujeta v človekove podrobnosti. Rada ima svoj človeški del, ampak na določeni točki jo bolj zanima izkušnja obstoja kot izkušnja omejenosti.

Zanimiva dinamika se torej odvija in lahko vas skoraj razjezi. "Kaj?! Ali nimam nobene besede pri tej stvari?!" Ahhh! Tukaj privedemo vse skupaj. Seveda imate. Absolutno lahko delate na nivoju duše in človeka in izberete ne samo, kako bi želeli doživeti svojo izkušnjo – kako bo rasla, kako se bo razvijala – ampak tudi, kako jo boste realizirali in izkusili v prihodnosti. To je res osupljivo!

Ah, globoko vdihnite.

Veliko informacij in energije ste dobili v teh vrsticah. Zdaj si vzemite trenutek in to resnično začutite: Jaz sem, s svojo modrostjo, s svojo strastjo do sebe, do človeka z njegovimi potrebami, z njegovimi bogatimi izkušnjami. Začutite to sveto, kritično točko realizacije, medtem ko ste utelešeni. Začutite realizacijo Jaz sem, strast duše, medtem ko ta zadovoljuje človeške potrebe.

Globoko vdihnite in občutite to!

Strast duše je brezmejna. Ne spreminja se in ne niha. Je konstantna, vedno je tu, vedno prevladuje. Z njo ste se povezali v svojih najtemnejših trenutkih in v drugačnih stanjih. Ampak ne potrebujete ekstremnih izkušenj, da bi začutili strast svoje duše. To lahko storite prav zdaj.

Ni nujno, da je to bitje srca ali ritem; celo to, čemur pravite svetloba ali ljubezen, ne. Preprosteje je. Strast duše ima krajšo definicijo kot karkoli od tega.

Globoko vdihnite in začutite strast svoje duše.

iz knjige Igra zavesti Adamusa Saint – Germaina

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"