Astro za zadnji teden leta: Dovolite, da se vas dotakne toplina

Tedenska astro napoved za zadnji teden leta 2021.

Astro za zadnji teden leta: Dovolite, da se vas dotakne toplina (foto: shutterstock) shutterstock
27. 12. 2021

V praznično obarvanem tednu se boste s Soncem v kozorogu osredotočali bolj na stvari, za katere menite, da so vredne vašega dragocenega časa. Skrben niz pravil in predpisov, ki jim boste sledili povečuje željo po napredku.

Pomembno za vas bo, da se počutite, kot da družbi dodajate nekaj koristnega. Zanimale vas bodo tudi vse tradicionalne stvari, pohvalili se boste lahko z nenavadno vzdržljivostjo. S tem vplivom boste predvsem stabilni in vztrajni, ter seveda zelo zanesljivi. Obkrožali se boste z ljudmi, ki pozitivno vplivajo na vaše življenje in vas sprejemajo takšne kot ste. Darila, pohvale, lepe želje in misli, vse to vam bo naklonjeno in bo v vas vzbujalo prijetne vibracije, ki so za ta čas pomembne.

Kljub temu, da boste imeli močan občutek, da zmorete vse sami, je priporočljivo, da se posvetujete s tistimi, ki so vam blizu. Skupno delo lahko s pomočjo prilagajanja prinese veliko boljše rezultate, tudi v domačem krogu, pri pripravi slavnostne večerje. Čeprav boste intenzivno razmišljali o raznih premikih, za intenzivno delo na sebi še ne boste popolnoma pripravljeni, zato se s pomembnimi faktorji na področju odnosov tokrat ne boste ukvarjali.

Vpliv Merkurja v znamenju kozoroga bo poudaril področje posla in kljub temu, da vas bodo vabili na zabave, ter da vas bo mikalo lenarjenje, boste najprej izvršili svoje odgovornosti, da boste lahko kasneje resnično sproščeni. Vaše poteze bodo skrbno dodelane, tveganje pa vam tokrat ne bo najbolj po godu. Komunikacija se bo malce ohladila, vendar le do nedelje, ko jo bo prehod Merkuja v znamenje vodnarja zopet prebudil.

Ni pa vse kljub temu, da se Venera nahaja v retrogradni fazi v znamenju kozoroga, tako slabo, saj boste končno na udaru tisti, ki se mučite z raznimi vzorci in neprestano opravičujete druge, ker se ne spoštujete dovolj. Čeprav ne boste ravno najbolj optimistični, boste kljub temu želeli odgovore na vprašanja o svojem čustvenem dogajanju. Tisti, ki dvomite, se boste obdajali z nostalgijo in spomini na osebe, s katerimi ste že zdavnaj zaključili. Če vam nekaj ne bo všeč, boste to tudi pokazali, od ljubljene osebe boste želeli več nežnosti. Kritiko in osebne napade boste ignorirali, najlažje vas bo prepričati z nežnimi besedami. Če se nahajate v stresnem obdobju partnerskega življenja, utegnejo priti na dan stvari o katerih niste niti sanjali. Vendar boste kljub temu znali zaščititi svojo občutljivost.

Jupiter zaključuje svoje potovanje v znamenju vodnarja in v sredo vstopa v ribi. Sreča se bo preusmerila na zasebno področje, njegova energija pa vas lahko reši tudi če imate kakršenkoli zdravstvene ali osebne težave.

VPLIV ZA VSAK DAN POSEBEJ:

Teden se bo pričel z luno v harmonični tehtnici. Z lahkoto si boste popolnoma brez slabe vesti privoščili počitek in daljši spanec. Sprašujte, analizirajte in razložite vsako stvar do potankosti, s tem se boste rešili zapletov in morebitnih konfliktov. Ustrezala vam bo tudi nežnost, ki jo boste z veseljem tkali v odnose. Specite svoje najljubše pecivo, raziskujte, kako bi dekorirali, s takšnimi malenkostmi si boste pričarali zadovoljstvo.

Tudi v torek je ugoden čas za uresničevanje srčnih želja, prebudila se bodo tudi čustva. Počnite nekaj lepega, prijetnega, nagrada bo sledila kasneje. Vaše misli bodo pri tistih, ki vas čaka v tem tednu delo zelo jasne, hitre in bistre, kar lahko izkoristite v pravi smeri.

V torek ob 22.16 uri preide luna v znamenje škorpijona. Prezaposleni in preobremenjeni boste, zato boste na trenutke težko sledili in kakšno prijetno zadevo morda izpustili. Nepotrpežljivi boste, saj je vpliv zelo intenziven in vam sploh ne bo dovolil sproščeno dihati.

Ves čas boste v sredo in četrtek pri ljudeh in stvareh iskali napake, kar se bo izkazalo za popolnoma napačen korak. Energija škorpijona vam bo v pozitivnem smislu pomagala dojeti bistvo, katerega ste morda spregledali. Nikar ne bodite presenečeni, če se bo marsikaj obrnilo v drugo, bolj prodorno smer. Umetnost, glasba in prijetno vzdušje vas bodo spravili v dobro voljo.

Malce boste razdražljivi in dvomljivi, vendar boste vsako razlago takoj razumeli in sprejeli. Težko boste prikrili resnico in prava čustva, zato se niti ne trudite, raje predstavite zadeve takšne kot so v resnici. Veliko strasti, ki prihaja se lahko izraža tudi pri kulinaričnih dobrotah. Želeli boste, da se v vaši bližini dogajajo lepe stvari in kljub notranjemu nemiru, bodo vaše reakcije premišljene in prijetne. Pozornosti se boste zelo razveselili, tudi če bodo malenkostna, pomembno vam bo, da so podarjena iz srca.

V petek, zadnji dan leta, luna preide v strelca, nastopila bo tudi konjunkcija med Luno in Marsom, zato boste postali bolj radostni in neobremenjeni. Vihrali boste sem ter tja, brez da bi razmišljali o resnih zadevah in obveznostih. Pojavi se lahko občutek, da določene malenkosti niso več tako pomembne, ter da se vam ni potrebno preveč obremenjevati.

Čut za dolžnost in odgovornost se tudi v soboto, ko si boste želeli počivati umika, prihaja želja po sprostitvi in povezovanju.

V nedeljo, ko se luna pomakne v kozoroga, boste začeli zaznavati bolj resne vibracije. V odnosih lahko pričakujete nekaj zapletov saj boste zadržani, ker vas bo spremljal občutek, da se zaradi prevelikega občutka dolžnosti in odgovornosti ne morete sprostiti. Energija kozoroga je lahko odličen namig, da boste v novem letu začeli delovati bolj zrelo in malce bolj odgovorno. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: