Astro napoved: Konec tedna prihaja energija Sonca v LEVU

Kaj pravi astro napoved za ta teden? 

Astro napoved: Konec tedna prihaja energija Sonca v LEVU (foto: shutterstock) shutterstock
18. 7. 2022

Sonce v raku počasi zaključuje svoj cikel, zato izkoristite še zadnjo priložnost, da se poglobite v čustvene zaznave. Prihaja obdobje v znamenju pogumnega leva, ki pa ponuja svobodo, ki jo potrebujete, da se v celoti izrazite.

Hrepeneli boste po varnosti, zato se boste z veseljem več časa kot običajno nahajali doma. Če želite svoje počutje še izboljšati, izberite nežne barve. Izkoristite na področju kariere in denarja to, da boste vztrajni, potrpežljivi, intuitivni, vzgojni, čutni, domiselni in empatični. 

Močna nihanja v razpoloženju bodo prisotna do petka, ko Sonce preide v znamenje pogumnega leva. Prihaja obdobje, ki ponuja svobodo, ki jo potrebujete, da se v celoti izrazite, da ste resnično takšni kot ste, da se premikate naprej tako, kot ste si želeli. Prihaja tudi povečana samozavest, ter možnost, da če vam nekaj ne ustreza, rečete ne, da se glasno, energično, z vsem srcem uprete vsakomur, ki misli, da ima pravico manipulirati z vami. Zdaj je čas, da se odločite za to, kar želite, naj bo to razmerje, služba ali nov projekt ali pustolovščina. 

Iskanje nagajivih priložnosti vam lahko pomaga premostiti žalostne ali negativne trenutke. Povezati se morate s svojim notranjim otrokom in mu dovoliti, da zaživi. Na področju čustev boste s tem vplivom zahtevni, pričakovali boste popolno zvestobo. Želeli se boste počutiti nekaj posebnega. Brez pozornosti in pohvale boste težko dosegli zadovoljstvo. 

Merkur se v torek začne gibati v znamenju leva. Ne bodite presenečeni, če se boste bolj kot na odgovore osredotočali na vprašanja. Čeprav se vam lahko v nekaterih situacijah to morda zdi zapleteno, bo to odlična taktika, kako narediti stvari bolj učinkovito. Vaš um odpira različne perspektive, ki omogočajo, da boste bolj kreativni. Postali boste tudi bolj topli in skrbni ter izjemno radodarni.

Sposobni boste prepričati druge, da zaznajo stvari z drugega zornega kota. Če boste sledili svojim željam, se bodo na široko odprle vaše oči, zaznali boste tudi razne prednosti. V kolikor ste do sedaj imeli težave je to čas, ko boste končno imeli priložnost, da spregovorite. Vendar bodite previdni, saj je Merkur hiter, lev pa je ekspresiven, zato vam besede lahko hitro uidejo iz ust. 

Venera v ponedeljek prehaja v znamenje raka, zato lahko pride do čustvenih zrušenj in morebitnega razpada, saj vpliv prinaša solze v kombinaciji z energijo čustvenih frustracij. Dobra novica je, da boste lahko nadaljevali, saj ta Venera pluje s tokom in sprejema nove ustvarjalne podvige, z odprtim srcem in prijaznostjo.

Venera v raku je boginja pravičnosti ter tisto, kar potrebujete, da se soočite. Prihaja vrednotenje čustvenih vezi, ki so bile ustvarjene v preteklosti. Ljubezenska združljivost bo odvisna od tega, kako varno se počutite v določenem odnosu. 

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek dopoldne bodo dejanja zaradi lune v ribah močno obarvana s čustvi, ter splošno občutljivostjo. Prihaja nekaj napetosti v odnosih, saj ne boste želeli slišati realne zgodbe, ampak boste skušali vse razumeti po svoje. Težave se lahko pojavijo tudi v krogu družine, saj bo vsak vztrajal pri svoji odločitvi, kompromise bo težko doseči, razen če se boste poskušali prilagoditi. Ob 13.17 uri luna prehaja v znamenje ovna. Malo manj energije boste vlagali v odnose, prepuščali se boste bolj spontano. Več bo konkretnih odločitev, direktnosti in akcije na vseh področjih. 

Z lahkoto boste tudi v torek, ko bo luna v ovnu, sprejemali odločitve vseh vrst, prav tako boste zaradi ugodnega vpliva konjunkcije med Luno in Jupitrom pripravljeni začeti kakšen nov projekt ali pa se boste brez razmišljanja podajali v avanture. To je tudi čas, ko morate izkoristiti vse priložnosti, ki vam prihajajo na pot, ter slediti svoji neodvisni naravi. Čeprav boste neprestano bezljali, boste izjemno učinkoviti in neutrudljivi. Tisto, kar se boste odločili, boste dosegli na vsak način.

Če dogajanja ne bo, se boste začeli v sredo, ko vas bo objela energija Zadnjega krajca dolgočasiti in ozirati naokoli po novih izzivih in spremembah. Z energijo ovna, ki se bo prepletala skozi dan boste zaznavali zadovoljstvo, saj boste začutili, da zopet obvladujete tako poslovni kot tudi čustveni del svojega življenja. Čedalje bolj se boste zavedali smisla svojega življenja, kar vas navdihuje, da naredite še kakšen korak. Če vam kaj ne bo všeč, boste to zvečer, ko luna prehaja v bika pokazali. 

V četrtek se bodo energije lune v biku pomešale s konjunkcijo med Luno in Marsom, zato boste kritiko boste težko prenesli, najlažje vas bo prepričati s prijaznimi besedami in strastnimi podvigi. Pomembni vam bodo trdni in stabilni odnosi, zavedali se boste, da je moč v povezovanju. Radovedno se boste ozirali po dobrih starih časih in močno pogrešali osebe, ki so izbrale drugo pot. Komunikacija, pogovori in dogovori bodo potekali s pridihom topline. 

Vaša naloga v petek, ko poleg lune v biku, nastopi konjunkcija med Luno in Uranom bo, da povezujete in združujete različne interese. Na videz boste mirni, globoko v vas pa bo vrelo nekaj nezadovoljstva. Na poslovnem področju bodo vsi nekako resni in delovni, zato boste prisiljeni zbrano delati, čeprav vam bodo misli uhajale k prijetnejšim stvarem. Še posebno uspešni boste v tem obdobju tisti, ki delujete samostojno, saj boste lahko svobodno izrazili svojo ustvarjalnost ter tako dosegli veliko več, kot ste pričakovali. 

V soboto, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov, prihajajo zamude in razni nesporazumi, ki bodo hitro rešljivi. Veliko boste govorili, zato bo pogovor postal skoraj najpomembnejša stvar, spremljala vas bo tudi radovednost. To ni čas, ko bi kočljive zadeve in lastno nezadovoljstvo zlahka obdržali zase. Kljub nenehnemu hitenju lahko mimogrede pozabite na uro, čeprav boste sposobni tudi izjemne koncentracije, bliskovitega odzivanja in prilagajanja. 

Razigranost in igrivost bosta vaši stalni spremljevalki tudi v nedeljo, ko se bo luna še nahajala v dvojčkih. Nikar se še posebej v družinskem krogu preveč ne zapletajte v malenkosti, ampak poskusite biti bolj spontani. Karkoli boste začeli, se bo odvilo v zanimivo dogodivščino, obarvano s smehom.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi