Astro napoved: Naj bo odločen vstop v novo obdobje

Preberite podrobno astro napoved za vsak dan posebej in kakšni so vplivi planetov.

Astro napoved: Naj bo odločen vstop v novo obdobje (foto: shutterstock) shutterstock
26. 12. 2022

Zaključevali boste vse, kar je starega, in vstopili v novo. Sonce v kozorogu pa bo poskrbelo, da boste usmerjeni k iskanju realnih priložnosti. Kljub praznično obarvani energiji se boste težko izognili razmišljanju o področju financ, razni načrti vas bodo v mislih ves čas prebujali. V kolikor boste sledili, boste dosegli višjo zavest, prihajajo boljše rešitve, ki bodo povrnile upanje v boljši jutri.

Energija, ki jo boste zaznavali bo sicer učinkovita, vendar ne tako sproščena, kot bi si morda želeli. Poslavljajo se nakopičeni in neuporabni vzorci, odhajajo tudi razne stare zamere. Tisti, ki vas čakajo v tem tednu pomembni opravki, boste vztrajni in usmerjeni k natančnim korakom. Znali boste poskrbeti za to, da bodo vse pomembne zadeve zaključne ob pravem času. Na področju kariere in financ si lahkotnega delovanja ne boste dovolili. Znali se boste poglobiti v tiste nianse, ki ste se jim do sedaj nekoliko umikali. Čeprav določenih zadev ne boste takoj sprejeli, je teden odličen za tehten razmislek česa se je v naslednjem obdobju smiselno razbremeniti.

Prazne fraze in neumnosti vas tokrat ne bodo zanimale, saj boste preveč obremenjeni z resnim delom in discipliniranimi pristopi. Čas bo posvečen tradiciji, družini in bližnjim, ter spoštovanju. Razmišljali in analizirali boste, na katerih področjih bi se v preteklem letu lahko bolje odrezali. Ne bodite presenečeni, če bodo na plano priplavali nerešeni odnosi, ki vas lahko za trenutek spravijo v kočljivo situacijo.

Učinkovitost se vam obeta tudi na področju denarja, kjer boste deležni bolj urejenega stanja kot v preteklem obdobju. Tudi če se bo potrebno boriti ali prilagoditi, to ne bo problem, saj se boste sposobni tudi odrekati, brez da bi pri tem čutili notranji nemir. Potrudite se, da se boste držali vsega kar ste obljubili, le tako bo vse skupaj bolj usklajeno. Pri vsem kar se bo dogajajo boste zadržani, ne boste pokazali pravega navdušenja, zato lahko kdo smatra, da niste zadovoljni. Poskrbite, da boste zemeljsko energijo znali uporabiti sebi v prid, na komentarje drugih se ne ozirajte, saj prinašajo le zmedo.

Poslovne poteze bodo z Merkurjem v znamenju kozoroga skrbno dodelane, izpeljane natančno, tveganje pa vam tokrat ne bo najbolj po godu. Vpliv bo postavil v ospredje področja dela in kljub temu, da vas bodo vsi vabili na zabave, boste najprej opravili odgovornosti, da boste lahko resnično sproščeni. V četrtek, ko se Merkur začne gibati retrogradno prihaja bolj resno razmišljanje, prepleteno z občutkom, da se lahko nekaj zalomi.

Venera v znamenju kozoroga vas postavlja tja, kamor spadate. Čeprav se boste občasno želeli sprostiti, lahko vse skupaj ostane le pri besedah. Tradicionalne vrednote bodo tiste, zaradi katerih boste lažje zaupali. To je pravi čas, da sestavite zadeve, ki vam onemogočajo sproščene ljubezenske odnose. Čeprav lahko naletite na nerazumevanje, se z vsem skupaj ne boste preveč obremenjevali, saj boste prioriteto podarjali drugim stvarem.

VPLIV LUNE VSAK DAN POSEBEJ 

V ponedeljek boste zaznavali vpliv lune v znamenju vodnarja, v kombinaciji s konjunkcijo med Luno in Saturnom. Veliko idej, načrtov in zamisli se bo uresničilo, saj boste pripravljeni na vse, pričakujte pa tudi kakšen zaplet, ki se bo pojavil ter se potrudite, da vas ne bo spravil v slabo voljo. Posvečali se boste odnosom, vendar kljub temu v notranjosti ne boste čutili notranjega miru. Pazite, ko izbirate besede, saj bi lahko v določeni situaciji preveč občutljivo odreagirali. Vztrajnosti boste imeli več kot dovolj, zato se lahko lotite tudi kakšnega težjega opravila.

V torek zjutraj luna prehaja v znamenje rib, zato se bodo vrstila presenečenja, ki vas bodo lahkotno prebujala na vsakem koraku. Zaznavali in sprejemali boste vse lekcije, ki prihajajo v vaše naročje. Čustveno življenje bo nežno in romantično obarvano, kar vam bo pisano na kožo še posebej, če ste rojeni v vodnih znamenjih. Ne bodite presenečeni, če boste pod vplivom alkohola pretirano čustveni in malce bolj občutljivi. Veliko dogajanja bo obarvanega z močnimi zaznavami, na trenutke boste tudi zasanjani in zazrti v svojo notranjost.

V sredo boste poleg energije rib zaznavali vpliv konjunkcije med Luno in Neptunom. Višja zavest vabi v svoj objem in prinaša umirjene ter poglobljene vibracije. Pričakujete lahko prebujanje skrivnosti in mistično zaznavanje. V domačem okolju boste veliko razpravljali, vendar bolj malo udejanjili. Dogajale se bodo tudi manjše nejasnosti, ob katerih boste nemirni. Priporočljiva je domača naravna nega telesa, ki prinaša odlične rezultate. V negativnem smislu pričakujte več občutljivosti, labilnosti in dvomov. Posvečali se boste ljubezenskim odnosom, vendar pravih odgovorov še ne boste dobili.

V četrtek ob 11.36 uri preide luna v znamenje ovna, nastopi tudi konjunkcija med Luno in Jupitrom. Nikar ne bežite pred odgovornostjo in težavami, čim prej se skušajte z naporno vsebino soočiti. Čas bo primeren za skok v nove ideje in tkanje prodornih zamisli. Ker boste delovali spontano lahko dosežete dobre rezultate in si pričarate vzdušje, ki vas bo sproščalo. Zaradi narobe izrečenih besed tokrat ne boste užaljeni, znali si jih boste razlagati po svoje. Ljubezensko področje bo razgibano, kar pa vam bo v tem trenutku tudi ustrezalo.

V petek prihajajo z energijo Prvega krajca pogum, moč in želja po tem, da si postavite čim boljše temelje. Želeli se boste poglobiti v svoj svet, vendar zaradi neprestanega dogajanja miru ne boste našli. Z veseljem boste sprejeli povabilo in klepetali o sebi ter svojih ciljih. Na misel vam lahko pride tudi kakšna hudomušna ideja, s katero lahko vse skupaj še dodatno popestrite.

V soboto dopoldne boste neobremenjeni in zagnani, zato se v opravkih ne boste izgubljali, ampak boste vse skupaj hitro in učinkovito opravili. Ob 18.08 uri prehaja luna v znamenje bika, zato boste v odnosih prijetno razpoloženi in pripravljeni na globoke pogovore. Zemeljske energije vas bodo obdržale v coni realnosti. Vsako pretiravanje vas bo zmotilo in nikakor vam ne bo všeč, če bodo zahtevali od vas hitre odzive. V najdaljši noči se boste notranje popolnoma umirili in se odločili kako naprej, seveda bolj premišljeno in bolj razumsko. Poskrbeli boste, da bo druženje obarvano s toplino.

V nedeljo, ko se bo luna nahajala v biku, vam bo bližina ogromno pomenila, vendar se bose družili bolj s tistimi, ki vas dobro poznajo. Končno boste dobili občutek, da niste več nervozni in nestrpni. S konjunkcijo med Luno in Uranom lahko doživite kakšno nenavadno presenečenje.

Pripravil: Horoskop.si