V tem tednu vas bo objela energija STRELCA, ki poudarja sproščenost

Preberite podrobno astro napoved za teden od 21. do 27. novembra.

V tem tednu vas bo objela energija STRELCA, ki poudarja sproščenost (foto: shutterstock) shutterstock
21. 11. 2022

Od torka dalje vas bo spremljalo Sonce v znamenju strelca, ki bo očistilo dvome in s pozitivno energijo preseglo negativno razmišljanje. Stvari, ki ste jih zastavili ali začeli v preteklosti, bodo imele sedaj možnost, da se razvijajo v pravi smeri.

Prihaja želja po potovanjih, gibanju, spremembah in spoznavanju novih ljudi. Ustaljenosti in rutine ne boste prenašali, saj vas bo začela hitro dolgočasiti. Uživali boste v prijateljstvu in druženju, a le do tedaj, ko vas lahko začnejo ovirati premočne vezi. 

Zavedali se boste pomembnosti svojih korenin, zato si postavite prioritete. Zdaj si boste zopet želeli poenostaviti svoje življenje. Iskali boste takšne in drugačne stike, zadovoljili pa se boste s tistimi, ki vam prinašajo smeh in zabavo.

Prebliski, ki jih ne bo malo, bodo ljubezenske ter karierne zaplete uredili na zanimiv način. Pozornost naj bo usmerjena v aktivnost in konkretne korake, ki pa bodo malce dišali po tveganju.  

Če vas bodo izvali, so možni prepiri in nesoglasja, povezana z domačimi ter prijatelji, zato se bo potrebno usklajevati. Znali si boste vzeti čas za zabavne vsebine in klepet, ki bo obarvan z veliko smeha in kakšno sarkastično pripombo, ki pa bo hitro pozabljena. Čas, še posebej tisti, ki ga boste preživeli s prijatelji bo hitro mineval in za vse, kar boste želeli narediti enostavno ne boste našli časa. Nastane lahko tudi kakšna zmedena situacija, ki se ji boste na koncu vsi skupaj nasmejali.  

Z Merkurjem v znamenju strelca se boste dobro počutili, čeprav boste delali manjše napake, saj boste na trenutke raztreseni, nekateri tudi zelo površni. Najteže bo za tiste, ki opravljate mentalno delo, saj boste pogosto delali napake ali pa boste morali popravljati napake drugih. Ohranite mirne živce, sprejmite izziv, dolgoročno gledano vse to sploh ni problem, saj lahko pride v poslovnem pogledu do bistvenega izboljšanja.

Poslovna moč se bo preoblikovala tudi v finančno dobrobit. Prisotne bodo velikopotezne ideje in močna vizija, vendar lahko zatajite pri podrobnostih, saj se bo pojavljala površnost, ki jo bo spremljal notranji nemir.  

Venera v znamenju strelca prinaša odprto delovanje, poudarja iskrenost in briše žalostne trenutke ter solze. Zaradi nestrpnosti se varujte občasnih izbruhov jeze, najlaže boste vzdrževali ravnotežje v svojem telesu, če boste redno telesno aktivni. Samskim se obetajo zanimive ljubezenske izkušnje. Ker boste tudi zelo družabni in komunikativni, bo to približevanje potekalo zelo spontano in lahkotno. Vezani, strast bo nalezljiva, to je tudi razlog, da se bosta s partnerjem močno povezala. Predsodki bodo izginili iz obzorja, s svojim načinom razmišljanja in razumevanja boste očarali mnogo ljudi, tako zasebno kot poslovno.  

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN

V ponedeljek se boste podali z luno v znamenje tehtnice, zato bo vse odvisno predvsem od vas. Pomembno bo je, da ste potrpežljivi in prilagodljivi. V intelektualnem pogledu boste najbolj uspešni pri logičnih nalogah ter izpitih, s katerimi že dlje odlašate. Poslušajte svoj notranji glas in si vzemite več časa zase, za počitek in odmik. Kjerkoli se boste znašli, boste dobro sprejeti. Čustvene situacije boste proti večeru, ko se luna pomakne v znamenje škorpijona doživljali izredno intenzivno.  

V torek se vas bo dotaknila energija škorpijona, ki prinaša strast in povečano zmogljivost. V finančnem pogledu boste imeli večinoma srečo. Zdravstveno boste obremenjeni tisti, ki ste bolj nagnjeni k zdravstvenim težavam. Ta vpliv bo spodbudil tudi športno aktivnost, splošno dvignil raven energije in vas naredil bolj pogumne in drzne pri uresničevanju svojih ciljev. Zgodilo se vam bo nekaj nepredvidljivega, vendar takšnega, da se boste ponovno odločili za tveganje. Pazite da se ne zapletete po nepotrebnem, saj boste na kritike bolj občutljivi.  

V sredo nastopi mlaj, pozno zvečer luna preide v strelca. Pričakujte kakšno zanimivo prelomnico, ki vas bo očarala. Odličen čas za organiziranje, preurejanje in iskanje pravega smisla. Vztrajajte, dokler se skodelici ne ustavita v ravnovesju. Iskanje harmonije ne bo usmerjeno le na intimnega partnerja, ampak se bo preselilo na vsa področja, s katerimi prihajate v stik.  

Več o tokratnem luninem mlaju si preberite tukaj >

V četrtek se bo luna nahajala v znamenju strelca. Samski boste težje našli bližino z osebo, ki vas privlači, saj bodo energije razpršene. Vezani boste zaradi vzhičenosti po nepotrebnem prihajali v nesoglasja. Sprejmite izziv in spremembe, le tako boste lahko težave in napetosti spremenili v rešitev. Pripravljeni boste tudi na nove podvige, vendar bolj v mislih, saj vam bo želje po konkretnem delovanju primanjkovalo. Želeli si boste sprememb in v tem času vas življenje res lahko preseneti. Zelo silovito se boste odzivali, zato je priporočljiva pomirjevalna aromaterapija, ki blaži stres in živčnost.  

V petek se bo skozi dan luna še zadrževala v strelcu, pozno zvečer prehaja v kozoroga. Najlažje bo sodelovati s tistimi, ki jim resnično zaupate in so vam v določenih pogledih podobni. Previdni bodite pri konkretnih dogovorih, saj se lahko naniza nekaj narobe razumljenih informacij in nemira, ki se bo naselil še posebej v medsebojnih odnosih. Optimističen pogled in iskren pristop bosta pravo vodilo.  

Luna, ki se bo v soboto nahajala v kozorogu prinaša resnost, varčnost in dosledno delovanje. Povečan bo tudi čut za dolžnost ter občutek odgovornosti, kar vam bo pomagalo, da boste uredili vse pomembne zadeve. V misli se lahko v določenih trenutkih prikradejo strahovi, sumi in slutnje. Zaradi občutka, da morate ugoditi vsem ki vas obkrožajo, se lahko pojavijo prebavne težave. Veliko boste načrtovali, razmišljali in delovali. Za ljubezen in prijetna druženja ne boste našli časa.  

V nedeljo prihaja poleg energije kozoroga konjunkcija med Luno in Plutonom, zato naj vas ne presenetita razdražljivost ter splošna napetost v medsebojnih odnosih. Držali se boste bolj zase, obdani z nakopičenimi mislimi in dvignjenim egom. Vse vam bo težje kot v preteklih dneh, tako razumeti nekoga kot tudi prilagoditi se v pomembni situaciji.  

Pripravil: Horoskop.si           

Preberite še: