Tedenski horoskop od 26. julija do 1. avgusta

Kaj nam napovedujejo zvezde za zadnji teden v juliju?

Tedenski horoskop od 26. julija do 1. avgusta (foto: profimedia) profimedia
25. 7. 2021

OVEN

V ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Jupitrom ne mencajte preveč, saj se lahko zgodi, da se bo namesto vas odločil nekdo drug. Čeprav težko priznate, je dejstvo, da si otežujete stvari brez pravega razloga. Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili nekaj, česar kljub svoji razgledanosti še ne veste. V soboto boste zaradi vpliva Zadnjega krajca čutili majhne napetosti v ljubezenskem odnosu. Čustvena zrelost se kljub temu počasi povečuje in odločitve bodo ustrezne.

BIK

V ljubezni boste v ponedeljek in torek, ko bo luna v ribah končno nekoliko bolj optimistični in sproščeni. Pri delu boste tokrat ostali na trdnih tleh. Zavedate se, da vas čaka še dolga pot do napredovanja. V ljubezni se boste konec tedna ukvarjali z negativnimi spletkami, ki jih bo povzročil nekdo, ki vam je ves čas za petami. Pogodbe in druge pravne podrobnosti bodo v tem tednu delovale v vašo prid, vendar bo vse skupaj za vas nekoliko naporno. Izogibajte se pogovorov o finančnem stanju.

DVOJČKA

Neprijetne resnice ne boste želeli spustiti na plano. Prej ko se boste soočili, večje možnosti imate, da počasi osebnostno napredujete. Ker se boste ob pravem času znašli na pravem mestu, se vam bodo zadeve začele počasi obračati v pozitivno smer. Čeprav vidite globoko, zdaj ni pravi trenutek, da bi lahko prehitevali dogodke, raje se sprijaznite z določenimi že nastalimi situacijami. Že nekaj časa ste slabe volje, sedaj pa je čas, da naredite spremembo in negativne energije izpustite.

RAK

Gibanje bo v tem tednu zaradi prijetne energije Sonca v levu nujno, ravno tako druženje, ki vas bo spodbujalo. Kljub obveznostim, ki vas preganjajo, se bo od vas v torek, ko bo luna še v ribah pričakovalo mirno delovanje. Čudili se boste, kam je izginil občutek varnosti. Konec tedna prihaja potreba, da aktivneje posežete v svoje življenje in spremenite napačno razmišljanje. Potrebovali boste več časa zase. Ljubljena oseba pa bo potrebovala v nedeljo več pozornosti in prijaznosti.

LEV

Negativno razmišljanje o tem, da niste na pravi poti, vas lahko popelje v nezadovoljstvo. Precej neodločni boste, zato morate vsem dogodkom posvetiti več preudarnega razmišljanja. Zaupajte šestemu čutu in mu sledite. Sicer vas čaka veliko nejasnosti, vendar zvezde kažejo, da se bo končno začel uresničevati vaš skriti načrt, s katerim se spogledujete. Počutili se boste odlično, romantične energije vas konec tedna ne bodo pustile pri miru, prihaja sporočilo, ki vas bo spravilo v intenzivno razmišljanje.

DEVICA

V sredo, ko boste zaradi lune v ovnu flegmatični upoštevajte vse razloge za in proti, še vedno se lahko nekaj pomembnega naučite. Tisti, ki ste v resni vezi lahko v zadnjih dneh tedna naletite na manjše konflikte, ki jih bo sprožil nekdo drug zaradi nerazumevanja. Nikakor ne boste uspeli narediti stvari, ki ste jih predvidevali. Težave vam bodo povzročale tudi finance, ki jih boste morali počasi sestaviti. Vendar ne obupajte, saj bo že nedelja čudovit dan.

TEHTNICA

V tem tednu si boste resnično oddahnili od vseh skrbi in popolnoma prepustili simpatičnim vibracijam. Dobili boste pozitiven odgovor na prošnjo, ki ste jo morda že skoraj pozabili. Na področju dela in denarja vam ostane še, da uredite podrobnosti glede nečesa, kar je bilo za vas velik zalogaj. Nedeljo, ki jo bo spremljala konjunkcija med Luno in Uranom boste namenili spremembam, čiščenju, pospravljanju in kramljanju z družinskimi člani.

ŠKORPIJON

Skušajte se v prvih dneh tedna, ko boste malce nemirni posvetiti nečemu, kar vas veseli in hkrati dopolnjuje. Začutili boste potrebo po gibanju ter preživljanju časa v naravi. Čeprav vam na področju kariere planeti ne bodo najbolj naklonjeni se boste odlično počutili. Zaželeli si boste svobode in se rahlo izogibali trdemu delu ter obveznostim. Kljub temu ne boste imeli večjih težav s financami, saj vas bo vodila premišljenost.

STRELEC

V ponedeljek, ko bo luna v ribah, vas bodo doletele sporne zadeve, ki pa ne bodo vredne vaših živcev. Nekaj situacij boste pustili nedokončanih, vendar si ne boste mogli pomagati, da ne bi komentirali vsega skupaj.  Veselje, ki vas bo spremljalo konec tedna bo povezano z novicami, ki vas bodo razveselile in odtrgale od obveznosti, ki se vam zdijo že dolgočasne. Ne glede na to, za kakšne cilje ste se v zadnjem času borili, bo v zadnjih dneh tedna situacija čisto drugačna. Zaključevanje stvari bo neizogibno.

KOZOROG

Do vas bo nekdo zelo toleranten, kar vas bo usmerilo v bolj harmonične odnose. Na poslovnem področju boste zadovoljni, saj boste zaključili nekaj, kar vas je dolgo obremenjevalo. Prijetno druženje se bo poglobilo in izredno zadovoljni boste, saj prihaja nekaj novega navdiha. Nikar pa ne vztrajajte preveč glede zadeve, ki vas že nekaj časa utesnjuje. V nedeljo, ko bo luna v biku se boste ukvarjali predvsem z drugimi.

VODNAR

V začetku tedna boste spoznali, da priložnost zamujena ne vrne se nobena. Lažje kot običajno se boste v četrtek, ko bo luna v ovnu soočili s svojimi strahovi. Tisti, ki se že dlje časa obremenjujete s tem, kako bi končali zoprno situacijo, se boste sedaj lažje odločali. Ohranite svojo kvaliteto, tudi če kakšno zadevo nekoliko zamudite. Srečo boste imeli konec tedna predvsem tisti vodnarji, ki se trudite za naklonjenost določene osebe, pa vam do sedaj ni ustregla.

RIBI

Zaradi številnih obveznosti prihaja občutek, da čas beži zelo hitro. Na trenutke boste pomislili, da bi morali več delati, vendar se nič ne bojte, vse se bo zgodilo ob svojem času. Pojavile se vam bodo odlične možnosti za zaslužek, ki jih bo vredno izkoristiti. Za trenutek se boste v nedeljo ustrašili svoje prihodnosti na čustvenem področju, saj boste deležni sumničavih vprašanj. Nikar ne bodite tako zelo razdražljivi, saj bi ustvarili napačen vtis.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: Otrok z ADHD motnjo pove psihologu: "Vi odrasli ste enaki. Samo, da v vašem primeru ni nobenega, ki bi vas kregal!"

Poglejte si Sensa oddaje: