Astro napoved: Pred nami je zanimiv teden

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 26. 10. do 1. 11. 2020.

Astro napoved: Pred nami je zanimiv teden (foto: pexels) pexels
26. 10. 2020

Teden bo namenjen zaključevanju in analiziranju določenih zadev ter razmišljanju o tem, kako si ustvariti boljše življenje. Prodornost ter moč, ki jo prinaša Sonce v znamenju škorpijona, boste lahko uporabiti za to, da se dvignete iz negativnih stanj. Poglobili se boste v svoj svet notranjosti, kjer boste želeli odstraniti vse nepotrebne vibracije, ki vam otežujejo življenje. Konec tedna boste lahko čutili nekaj notranjih obremenitev, vendar si nikar ničesar ne očitajte. 

Temperamentne odločitve, ki ne bodo redke, bosta lahko spremljala ljubosumje in maščevalen pristop. Težko se boste razbremenili, še težje se boste v kočljivih situacijah notranje umirili, ter se sprijaznili z dejstvi.

Finančno področje bo izpostavljeno, predvsem zato, ker vam bo prinašalo občutek moči, svobodo in nadzor. Z denarjem boste znali dobro ravnati, tako s svojim kot tudi s tujim. Pripravljeni boste tudi trdo delati ter se odrekati, vendar samo, če vam bodo zagotovljeni dobri rezultati. Dovršen in eleganten stil vas tokrat ne bo zanimal, bolj boste posegali po udobnih in športnih oblačilih.

Čutili boste svojo moč in se borili proti negativnim vibracijam. Za tiste, ki ste v razmerju, bo obdobje odlično, saj vam čustev ne bo težko izraziti. Naleteli boste tudi na pozitivne in globoke odzive, ki bodo povečali privlačnost. Pazite pa, da vas besede ne odnesejo predaleč, v kakšne brezpredmetne dvoboje.

Retrogradni Merkur se bo od srede dalje gibal v znamenju tehtnice. Prihaja več ustvarjalnosti, želje po hitrejšem odvijanju vsega, ter želje po iskreni globini v odnosih. Če se ogromna zaloga energije v odnosu ne bo izrabila, lahko nastanejo težave. Če se nahajate v stresnem obdobju partnerskega življenja utegneta priti na dan molčečnost in maščevalnost. Poleg tega boste znali vklapljati strategije, v smeri zavarovati svojo čustveno občutljivost.

V sredo se Venera začne gibati v znamenju tehtnice. Čutili boste potrebo po osebnostnem in duhovnem napredovanju, zato se lahko odločite za kakšno alternativno dejavnost, ki vam bo pripomogla, da se znebite starih vzorcev in trenutnega strahu. Pripadnice ženskega spola boste ne glede na vse prepričane, da morate poskrbeti za svojo kožo. Četudi bo vse skupaj obremenilno, bo ta nežna Venera poskrbela, da boste v srcu zaznavali toplino, ter da se boste znali prilagoditi.

Retrograden Mars v znamenju ovna bo vaš ščit, če se slučajno znajdete v situaciji, ki poudarja nemoč. Tisti, ki imate občutek, da vas izkoriščajo, si tega ne boste več dovolili. Vpliv, ki uči soočanja s težavami in podarja lekcije za prihodnost.

Tedenska napoved

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju rib, zato boste lažje sprostili svoje misli in izrazili svoja čustva v pravi smeri. Ljubezensko življenje bo nežno in romantično obarvano, kar bo odličen beg pred ostalimi napetostmi in slabimi novicami. Pri tem ne boste veliko razmišljali, ampak boste svoja občutja prepuščali temu, kar se dogaja. Prihaja lahko tudi do pomanjkanja energije. Ker boste notranje nemirni, se boste izognili vsem razpravam in kočljivim pogovorom. Rahlo nelagodje, ki se bo pojavljalo, boste premostili s poglobitvijo v alternativne zadeve.

V torek boste zelo zasanjani in bolj zaprti vase, saj vas vodi konjunkcija med Luno in Neptunom. Sanje bodo dobile poseben pomen, tudi če boste sanjali skozi dan. Povečala se bo vaša ustvarjalnost, kar vas vodi k prelepim stvaritvam. Težje se boste zbrali, saj bo vse, kar se bo dogajalo, močno začinjeno s čustvi. Dan ne bo najbolj namenjen zadevam, povezanim z materialnimi dobrinami.

V sredo se ob 9.44 uri luna preide v znamenje ovna. Glavno vodilo bodo urejeni odnosi, ter iskren pristop, s katerim boste lahko končno razblinili kakšno nejasnost. Po dolgem času boste zopet z veseljem reševali zadeve, saj bo prevladovala optimistična naravnanost. Tudi družinski člani bodo znali razumeti, kaj si želite in česa ne marate. Vpliv bo skoraj vse postavil na boljšo pozicijo, tudi vaše počutje, ki pa bo, če bodo preveč silili v vas, malce nervozno in nepredvidljivo. Ker boste polni sami sebe, morate biti previdni s sarkastičnimi izjavami. Če vas čaka trdo delo, se bo potrebno resnično zbrati in osredotočiti.

V četrtek vas bo zbodla energija konjunkcije med Luno in Marsom, ki bo še okrepila ovnovo hitro vibracijo. Prihajajo nestrpnost, netolerantnost, razdražljivost ter notranji nemir. Ker boste bolj prepirljivi, nikar trmasto preveč ne vztrajajte pri svojem, saj lahko pustite popolnoma napačen vtis. Pojavijo se lahko tudi razna opozorila na zdravstvenem področju, tudi v povezavi s tesnobo. Uporabite svojo borbeno naravo, se z vsem tem lažje soočite.

V petek boste skozi dan še malce nestrpni, pozno zvečer pa se luna pomakne v znamenje bika. Prihajajo umirjene vibracije, ki bodo prinesle precej bolj skladno energijo. Začeli se boste tudi zavedati, da ste zadnje čase precej zanemarili stik s svojim notranjim jazom. Čas bo, da poiščete podporo v bližnjih.

Polna luna v biku, ki vas bo objela v soboto, je senzibilna, zato si boste vzeli čas za ljubezen in prijetno kramljanje v domačem okolju. Težko se boste uprli mamljivim okusom, zato je to čas raznih dobrot. Ne obremenjujte se, če zavestno ne boste obvladovali svojega apetita. Obremenilne energije se vas ne bodo tako močno dotikale, saj boste boleče misli znali preusmeriti.

V nedeljo bo dan spomina na preminule potekal dokaj umirjeno. Znali se boste na pravi način povezati z energijo tistih, ki jih ni več med nami. Razmišljali boste stabilno in se odločali o vsem skupaj zelo preudarno.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: