Astro napoved: Srce bo močno hrepenelo po tem, da ste ljubljeni

Teden, od 28. junija do 4. julija, v katerem se bo Sonce gibalo v znamenju raka bo predvsem obarvan s čustvi in doživljanjem na tem področju. 

Astro napoved: Srce bo močno hrepenelo po tem, da ste ljubljeni (foto: pexels) pexels
28. 6. 2021

Delovali boste iz sveta občutkov in domišljije, zato pričakujte potovanje v višave na poti v svet iluzij. Spremenljivo delovanje, ki se vas bo dotaknilo, bo povzročilo, da boste v enem trenutku žareli, v naslednjem se boste utapljali od nezadovoljstva. Iskali boste načine, kako se najlažje spopadati s krizami. Predelali boste vsako izkušnjo in preučili vse, kar zaznavate v notranjosti.

Nežno srce bo močno hrepenelo po tem, da ste ljubljeni, vendar ga lahko spremlja hladna in malce prestrašena zunanjost. Svojo občutljivost boste zaščitili tako, da se boste posredno lotili tega, kar si želite, tudi če na počasen in premišljen način. Želeli si boste predvsem občutka pripadnosti in intimnega domačega življenja. Do neke mere se boste upirali spremembam in skrbeli, da ste, kjerkoli se boste znašli, varni. 

Povečalo se bo vaše zanimanje za starine, fotografije ter preteklost, ki si jo boste nekateri želeli v mislih podoživeti. Vendar pazite, da se tam ne boste predolgo zadrževali, saj vas lahko preplavijo grenki občutki nostalgije. Na zunaj se lahko zaradi povečane občutljivosti zdite zapleteni, ter zaprti v svoj svet, vendar bo to le zunanja slika, znotraj se vam bo veliko dogajalo. Vaše reakcije na bolečino bodo odvisne od tega, kako debelo lupino ste v zadnjem času razvili. Sposobnost manipuliranja z drugimi, da bi dobili tisto, kar želite, bo vsekakor najslabša izbira. Neposrednim spopadom se boste izogibali, saj boste potrebovali čas za razmislek.

Mnoga dejstva ter široko znanje prihajajo z Merkurjem v direktnem gibanju v znamenju dvojčkov na plano, brez da bi se pretirano trudili. Učenje bo malce površno, saj se boste v zahtevne zadeve težje poglabljali, vendar se lahko rešite z neverjetno iznajdljivostjo in odlično komunikacijo. Najraje boste delovali v spodbudnem okolju. Na svoja mnenja in ideje se ne boste pretirano navezali, rezultat tega bo nihanje, ki lahko celo koga razjezi.

Venera v znamenju leva prinaša spontano predanost in popolno pozornost. Najpomembnejša bo strast, tako v ljubezni, kot tudi na drugih področjih. Dobre volje bo v izobilju in želeli jo boste deliti s svetom. Želeli boste slediti svoji spontanosti in občutku za pustolovščino. Zaradi vpliva Marsa v znamenju leva ne boste prenesli, da se nekaj odvija prepočasi ali premalo udobno. Potrebovali boste nenehno občudovanje in pohvale. Biti opaženi in dobro sprejeti bo vaša glavna misel.

Napoved za vsak dan

Ponedeljek, obarvan z energijo lune v znamenju vodnarja ter konjunkcijo med Luno in Jupitrom bo prijeten in hkrati nenavaden dan, v katerem si boste zaželeli preskusiti nove in predvsem drugačne stvari. Skozi dan boste izjemno učinkoviti in pripravljeni pomagati drugim, zvečer, ko luna prehaja v znamenje rib, pa ne bodite presenečeni, če se boste začeli zapirati vase.

V torek, ko se bo luna sprehajala v znamenju rib bo vse skupaj malce zamegljeno, daleč od pravega bistva. Pojavila se bo občutljivost, tako fizična, kot tudi psihična, zato nikar ne delajte pomembnih zaključkov. Zelo ugoden čas za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Bolj previdni bodite na cesti, saj se boste na trenutke zamislili in ta zasanjanost je lahko kriva, da kakšno zadevo spregledate.

V sredo, ko prihaja konjunkcija med Luno in Neptunom nič ne bo tako kot mora biti. Pričakujte intuitivne odločitve, dober spomin in večjo možnost popeljati svoje zamisli v celoto. Čeprav se boste težje zbrali, si lahko naredite dober načrt za prihodnje dni. Na področju ljubezni se lahko naniza nekaj čudnih slutenj in dvomov, vendar se ne ukvarjajte preveč z njihovo težino. Odnosi s prijatelji bodo dobili bolj hladno podobo, kar pa vas niti ne bo zmotilo.

V četrtek se bo vse skupaj obrnilo v akcijo in nestrpnost, saj prihaja energija ovna, podkrepljena z vplivom Zadnjega krajca. Vse boste želeli narediti in urediti takoj, kar pomeni, da natančni ravno ne boste. Z dobro voljo v žepu in nasmeškom na obrazu se boste neobremenjeno predajali življenjskim užitkom in znali v vsaki situaciji poskrbeti zase.

Določene zadeve, ki so vas bremenile boste skušali tudi v petek s svojim pogumnim pristopom izboljšati. Delo vas ne bo obremenjevalo, ampak vas bo navdihovalo, saj boste hiteli proti zmagi, oboroženi z odličnimi argumenti.

V soboto boste zjutraj še izjemno aktivni, polni idej, kaj vse bi morali storiti, popoldne, ko luna preide v znamenje bika, pa prihaja ležernost. Težje se boste motivirali, saj boste v notranjosti hrepeneli po tem, da se imate lepo, da ste ljubljeni, skratka, da resnično uživate s polno paro. Na področju ljubezni boste nenasitni, ljubeči in pripravljeni skupaj z ljubljeno osebo poiskati globino.

Nedelja bo zaradi konjunkcije med Luno in Uranom zelo zanimiv dan, ki ga bo spremljala vrsta nepredvidljivih situacij. Odgovori na vprašanja, ki že dlje časa burijo vaše misli, se bliskovito približujejo. Želeli si boste gibanja in aktivnega delovanja, vendar vas bo v ozadju neka energija vlekla navzdol. Uprite se ji in si skupaj z družino ali prijatelji skušajte pričarati lep dan. 

Horoskop.si

Vas zanima še: