Astro napoved: Prehajamo v bolj realen čas, čas DEVICE

Podrobna astrološka napoved za teden od 22. do 28. avgusta. 

Astro napoved: Prehajamo v bolj realen čas, čas DEVICE (foto: shutterstock) shutterstock
22. 8. 2022

V teden boste stopili navdušeni, nato v torek, ko se prične obdobje Sonca v devici, prehajate v bolj realen čas, poln raznih obveznosti. Bliža se obdobje šole, zato bo prisotne nekaj splošne napetosti in vznemirjenja. Poletni cikel se počasi zaključuje, kar lahko prebudi utrujenost. Pomembna bo postala skrb za zdravje in telo, še posebej pa bo izpostavljeno področje prehranjevanja, zato ne bodite presenečeni, če vas bodo kar naenkrat zanimali bolj zdravi recepti. 

Delo vas bo začelo dobesedno preganjati in končno se boste sposobni spraviti k učenju težjih področij. Čas je ugoden tudi za finančne investicije, vendar kljub temu ostanite previdni ter premišljeni. Postali boste bolj prisotni in začeli boste jasno razumeti, katere izzive je potrebno reševali. Strasti se bodo začele umirjati, čustva se bodo vse bolj stabilizirala. Pojavili se bodo rezultati, po katerih ste hrepeneli, ali pa so se vam celo zdeli nemogoči. 

Samozavestno in mirno lahko začnete hoditi po poti, ki vas bo popeljala v čas dogodkov, ki vas usmerjajo, da se počasi navadite na marljivo in humano delo. Bodite prijazni do vseh in negujete odnose, saj so v tem obdobju zelo pomembni. Znali se boste odločiti in poskrbeti zase, tudi če vas bodo situacije, v katerih se boste nahajali, jezile. 

Kljub temu, da nekatere še časa dopust, čas ne bo najbolj sproščen, saj boste v mislih že pri resnih premikih in situacijah, ki vas čakajo. 

Merkur v znamenju device se bo dotaknil področja komunikacije, ki bo do petka, ko se Merkur zavihni v tehtnico, bolj resna in premišljena. Analitični in usmerjeni k konkretnim rezultatom lahko dokončate tudi težje stvari. Od petka dalje se boste nekoliko težje odločali. V mislih boste znali na umirjen način poiskati pravo rešitev zase in o njej tudi predebatirati, saj boste malce nesigurni v svoje odločitve, tako da vas lahko mnenje sodelavca ali prijatelja reši pred zagato. Zaradi tega vpliva vam bodo direktne besede težko šle iz ust, malce se boste zadrževali in se poskušali jasnim odgovorom izogniti.

Venera v levu bo tista, ki vas bo prepričala, da namenite več časa ljubezni, ki jo boste negovali in razvijali kakor dragulj. Veliko boste stavili na zunanji videz, ki bo tokrat eleganten in graciozen. Po dolgem času boste dobili občutek, da se ponovno povezujete na drugačen način. Vpliv bo še dodatno poudaril privlačnost in kraljevske korake, ki jih boste izvajali v bližini nasprotnega spola. Čas je naklonjen tudi ljubezenskim trikotnikom in zapletanju z ljudmi, s katerimi ste že bili v odnosu, zato dvakrat premislite, ali se boste v tem času pustili zapeljati. Preplavilo vas bo sočutje do vseh, ki trpijo. S svojim optimizmom in dobro voljo boste vplivali na ljubljeno osebo, da se bo lažje osredotočila na svojo prihodnost in izbrala pravo pot.

Moč in intenzivnost dogajanja povezujeta z roko v roki, saj vas spremlja Mars v znamenju dvojčkov, ki dovoli v odnosih tudi nekaj površnosti in nedorečenosti. Če imate občutek, da vam sreča polzi iz rok, se temu nikar ne vdajte, saj bo v tem obdobju zelo pomembno, koliko v določeno zadevo ali osebo resnično zaupate in verjamete.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN

V ponedeljek in torek se bo luna nahajala v znamenju raka, zato bo močno poudarjena čustvena plat. Kar boste v enem trenutku razumeli kot ljubezen in pripadnost, boste v naslednjem trenutku jemali kot napad na osebno svobodo. Krivde ne boste priznavali, druge boste krivili za svoje nezadovoljstvo. Čas bo primeren za obiske staršev in prijateljev. Globoke zaznave in občutljiva energija vam lahko preprečijo spontane korake in odkrito komunikacijo.

V sredo ob 15.09 uri prehaja luna v leva. Opogumili se boste in naredili tisto, kar si do sedaj niste upali, še posebej na področju posla, kjer se boste izkazali v najboljši možni luči in zablesteli tudi v očeh sodelavcev. Ljubezensko področje bo sorazmerno burno, kar pa vam bo v tem trenutku tudi ustrezalo. Poudarjena bo osebnost, oziroma vaš ego, ki ga nikakor ne boste sposobni spustiti. Ponosni boste na svoje ideje in na svoje delo, hrepeneli boste po hvali in občudovanju.

Tudi četrtek, ko bo luna še v levu, bo ugoden za začetek poslovanja, o katerem razmišljate že dlje časa, pa niste zbrali dovolj poguma. V medsebojnih odnosih bo čutiti optimistično obarvano energijo, mikale vas bodo tudi nenavadne dogodivščine.

V petek nastopi konjunkcija med Luno in Venero. Lažje se boste zbrali in osredotočali, tudi na zoprne malenkosti. Spoznali boste, da lahko s trdim delom priplezate do boljšega zaslužka ter dobrega občutka. Nikar si na področju odnosov ne jemljite k srcu opazk, ki morda ne bodo realne. Če se bo kdo pritoževal ga boste znali prepričati, da se lahko v vsem slabem najde nekaj dobrega, le odločiti se je potrebno.

V soboto prihaja z Mlajem in prehodom lune v znamenje device energija, ki vas bo prebudila na mentalnem področju ter vas usmerila k fizičnim korakom. Postali boste bolj samokritični, kar vas lahko ob neupoštevanju lastnih meja vodi v nemir. Čiščenje se vam bo zdelo nujno potrebno. To izkoristite, saj boste imeli dovolj energije, da se sistematično lotite vsega s čimer ste odlašali. Dobro počutje bo tesno povezano s čustveno stabilnostjo. Dobili boste občutek, da se stvari končno premikajo v vašo korist in v pravi smeri.

Zemeljske energije bodo tudi v nedeljo nekoliko pripomogle, da se boste lahko počasi začeli obračati v tisti smeri, ki je sigurna. Razčiščevanja prihranite za kakšen drug dan, saj se lahko vse skupaj še bolj zaplete. Fizična energija bo hrepenela po športnih dejavnostih, kjer pa ne boste dovolj borbeni, da bi se znašli na vrhu lestvice. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: