Kateri DAN V TEDNU bo najbolj naklonjen vašemu astroznamenju?

Preverite, kateri dan v tednu vam bodo zvezde še posebej naklonjene.

Kateri DAN V TEDNU bo najbolj naklonjen vašemu astroznamenju? (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2022

V tem tednu se bomo srečali s kar nekaj zanimivimi astrološkimi dogodki. 

V torek ponoči, 23. avgusta, sonce vstopi v znamenje device, kar nas bo spodbudilo k boljši organiziranosti, večji natančnosti ter skrbi zase.

V sredo se srečamo z retrogradnim Uranom, ki nam pomaga, da stopimo v stik s svojo pristnostjo, začnemo uresničevati svoje globoke želje ter iz življenja spustimo vse, kar ni avtentično.

Konec tedna pa zaključimo še z luninim mlajem v znamenju device, ki osvetljuje področje zdravja in dobrega počutja. To je odličen čas, da razmislimo, kako lahko bolje poskrbimo zase ter kaj lahko še dodatno storimo, da izboljšamo kakovost svojega življenja. 

Kateri dan pa bo najboljši za posamezno astroznamenje?

Oven: sobota, 27. avgust

Lunin mlaj v devici vas spodbuja, da se posvetite svojemu zdravju, obenem pa vam omogoča, da se osredotočite na svoj pristen namen. Morda ste pred kratkim razmišljali o svojih financah in temu, kako jih lahko povečate, a boste v tem tednu spoznali, da za dobro počutje ne potrebujete materialnih dobrin. Najpomembneje je, da sledite svojemu klicu in ostajate zvesti sebi.

Bik: sreda, 24. avgust

V sredo se Uran obrne retrogradno in vam pomaga, da vidite nekaj dobrega tudi takrat, ko vam stvari ne gredo po načrtih. Čakajo vas številna presenečenja in morda celo izzivi, vendar vas bodo ravno slednji pripeljali do rasti in še večjega občutka varnosti ter stabilnosti. Spoznali boste, da ste lahko resnično kos vsemu, kar vam življenje prinaša.

Dvojčka: četrtek, 25. avgust

Merkur, ki se na ta dan pomakne v znamenje tehtnice, vam pomaga pri izražanju ter sprejemanju sprememb v življenju. V tem času se boste lažje osredotočili na svoje misli, zmogli boste bolj jasno izraziti svoje ideje in v življenjskih izzivih boste lažje videli jasno sliko. To je odlična priložnost, da stopite v akcijo in začnete izražati ter uresničevati vse svoje ideje, želje in cilje.

Rak: sreda, 24. avgust

Retrogradni Uran vas nagovarja k temu, da razmislite o ljudeh, s katerimi ste obkroženi. Slednji vam lahko pomagajo pri rasti, lahko pa vas tudi ovirajo. Lahko vam priskočijo na pomoč, lahko pa vas izkoriščajo. Vzemite si čas in razmislite, kateri ljudje so za vas pravo zlato, za katere pa je morda čas, da jih spustite iz svojega življenja.

Lev: sreda, 24. avgust

Tudi na vas bo močno vplival retrogradni Uran, to pa boste najbolj čutili na kariernem področju. Obeta se vam nekaj nepričakovanih priložnosti, ki vas bodo napolnile s strastjo in zagonom. V teh trenutkih je pomembno, da sledite svojim občutkom in se odločate na podlagi svojih pristnih želja. Če ostanete zvesti sebi, vas bo vesolje dobro nagradilo.

Devica: ponedeljek, 22. avgust

S pričetkom tedna slavimo tudi pričetek obdobja, ko je sonce v vašem znamenju. To je neverjetno srečno obdobje za vas - osvetljuje vaše pristne občutke in prepričanja ter prinaša odlično priložnost, da zasijete polni luči in se nehate skrivati samo zaradi strahu pred mnenjem okolice. Vaša naloga ni, da ugajate drugim, temveč da ste to, kar ste. 

Tehtnica: četrtek, 25. avgust

Merkur v vašem znamenju vam prinaša spremembe na področju komunikacije. Včasih določene misli zadržite zase, saj si ne želite nepotrebnih prepirov, vendar je zdaj čas, da izrazite vse svoje občutke in pričnete pogovore, ki se jim izogibate že dlje časa. Morda bodo taki pogovori na trenutke neprijetni, a vas bodo pripeljali do čudovitih rezultatov in občutka svobode.

Škorpijon: ponedeljek, 22. avgust

Sonce v znamenju device osvetljuje vaše družabno življenje. Morda se vam večkrat dogaja, da se počutite sami ali menite, da vas drugi ne razumejo, a v tem času boste spoznali, da imate okoli sebe obilo podpore in ljubezni. Osredotočite se na vse čudovite ljudi, ki vam stojijo ob strani in se jim ne pozabite tudi zahvaliti za vse, kar so za vas storili.

Strelec: sobota, 27. avgust

Lunin mlaj v znamenju device prinaša pomemben nov začetek na področju kariere. Če ste iskali novo službo ali ste si želeli napredovanja je to čas, ko se stvari začnejo premikati. Če ste že sedaj zadovoljni svojo službo, boste morda začeli razmišljati o tem, kako jo lahko še dodatno izboljšate. Prepričajte se le, da odločitve sprejemate na podlagi svojih pristnih želj in občutkov.

Kozorog: četrtek, 25. avgust

Ko se Merkur premakne v tehtnico je to za vas super priložnost, da razmislite o svoji karieri. Vzemite si čas in premislite, ali je delo, ki ga vlagate, povrnjeno s plačilom, ki ga prejemate. V kolikor čutite, da niste dovolj cenjeni, vas na ta dan zvezde podpirajo, da o tem spregovorite ter na spoštljiv način pokažete drugim, kako dragoceni ste v resnici.

Vodnar: četrtek, 25. avgust

Tudi vi boste občutili posebno energijo, ki jo prinaša Merkur v tehtnici. Za vas je to odlično obdobje, da se odprete novim priložnostim, pridobite dodatno znanje in razširite svoje obzorja. Če razmišljate o tečaju ali izobraževanju je zdaj čas, da se ga udeležite. Nadgradite svoje znanje na področjih, ki vas resnično zanimajo in veselijo.

Ribi: sreda, 24. avgust

Retrogradni Uran vam pomaga, da začnete uresničevati vse svoje ideje. Po naravi ste precej zasanjani in v vas se skrivajo številne ideje, zdaj pa je čas, da jih delite s svetom. Če boste ostali zvesti sebi in boste svoje misli jasno izrazili tudi drugim, se vam obetajo izjemne priložnosti. Verjemite vase in zaupajte, da se lahko tudi najbolj neverjetne sanje usresničijo.