Astro napoved: Rešujte težave sproti in jih ne pometajte pod preprogo

Preberite podrobrobno astro napoved za teden od 28. 11. do 4. 12. 2022.

Astro napoved: Rešujte težave sproti in jih ne pometajte pod preprogo (foto: shutterstock) shutterstock
28. 11. 2022

Teden s Soncem v znamenju strelca bo usmerjen v dogajanje, ki bo prijetnega značaja. V karieri boste želeli spontano brez posebnega truda stopiti na višjo stopničko, če boste verjeli vase, vam lahko uspe. Ljudje se bodo obračali na vas, dobivali boste zanimive predloge in komplimente. Fokus se pomika k želji po doseganju večjih in boljših rezultatov in povezovanju z nečim, kar diši po optimizmu.

To je odličen čas, da opustite slaba prepričanja, da se prenehate smiliti sebi ter da se ozrete v prihodnost stabilno in pokončno z upanjem, da se bo vse uredilo ob pravem času. 

Začeli se boste izmikati osredotočenosti na podrobnosti, bolj vas bo zanimala širša slika, ki jo boste z iznajdljivim pristopom hitro razvozlali. Zaradi obilice optimistično naravnanih vibracij boste nagnjeni k pretiravanju s svojimi pričakovanji, negovali boste upanje in prebujali napredno vizijo.

Tisti, ki študirate ali se izobražujete izkoristite ugodne dni za opravljanje težjih izpitov in razumevanje zavozlane snovi, ki vam je v preteklem obdobju porušila ravnovesje.

Nikar ne pometajte težav pod preprogo, saj se lahko zapletete v pravi labirint nerešljivega. Ne glede na to, kakšna je težavnostna stopnja vaših problemov, pomembno je, da jih rešujete sproti, brez odlašanja.

Red, disciplina in ravnotežje bodo manj pomembni faktorji, saj boste uživali v svojem neredu, spontanemu delovanju brez zavor in tako kot si boste zaželeli. Na vsakem koraku boste želeli okusiti resnico in pristnost, ter jasnost pri pomembnih stvareh. Ugodno se lahko, če boste zaupali, rešijo razne prošnje za delo ter uredniški ali raziskovalni projekti.

Nikar sedaj, ko se bo energija strelca dovajala tudi preko Merkurja ne dvomite o preteklih odločitvah, ki so že za vami, raje poiščite nove rešitve za sedanje situacije in si priznajte pretekle napake, morda se iz tega nekaj novega naučite.

Tegobe, negativni prebliski in strahovi, ki so vas bremenili se spreminjajo v sigurnost, moč in vero v boljši jutri, okrepila se bo tudi samozavest. Zdravstvene težave bodo manj intenzivne, z njimi se boste tudi nekoliko lažje soočali. Ne pozabite pa v tem obdobju na kakšen pomemben pregled pri zdravniku, saj boste na trenutke površni in raztreseni. Mikalo vas bo v daljave, tako da boste nekateri z veseljem kliknili karto za pot v znano ali neznano.

K svobodni ljubezni in boljšemu razumevanju vas bo popeljala energija Venere, ki se bo prav tako nahajala v znamenju strelca. Kljub temu da bo na področju ljubezenskih vezi, še posebej tistih dolgotrajnih prisotne nekaj zmede, se boste z lahkotno soočali in se znali o vsem sproščeno pogovoriti. Dovolj časa vam bo ostalo tudi za zabavne vsebine, po katerih boste hlastali. Čas bo hitro mineval in za preveč resne opravke enostavno ne boste našli časa.

VPLIV LUNE VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek časa za kompliciranje ne bo, saj se bo luna nahajala v znamenju vodnarja. Prav tako ne bo smisla zavlačevati, saj vas bodo energije pogumno vodile k novim doživetjem naproti, seveda brez zavor. Poskrbite, da bo razum ves čas aktiven in polno zaposlen s pozitivnim ter naprednim razmišljanjem. Najbolj vam bodo odgovarjale umske dejavnosti in ukvarjanje z računalniki, izobraževanjem ter spiritualnimi zadevami. Z veseljem se boste poglobili v razne modrosti, po drugi strani boste na čustvenem področju bolj ravnodušni.

V torek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Saturnom se bodo energije drastično prepletale v različne smeri. Samokontrola in previdnost bosta krivi, da boste kjerkoli se boste nahajali na preži in nesproščeni. Na področju komunikacije bo izražanje blokirano, zato dolgih in sproščenih pogovorov nikar ne pričakujte. Na področju zdravja pričakujte nekateri prebavne težave.

V sredo se boste podali s Prvim krajcem v znamenju rib, zato boste iskali povezave z ljudmi, povpraševali boste po vsem, kar vas bo zanimalo, vendar s pridihom sramežljivosti. Počitek in prijetno kramljanje z bližnjimi bosta naredila čudeže in vas resnično uravnovesila. Prijalo vam bo laskanje, prebujali boste nežnosti. Ljubezen vam prinaša več zadovoljstva, zato se prepustite dotikom in zaupajte.

V četrtek se bo z energijo rib prepletla konjunkcija med Luno in Neptunom, ki bo domišljijo popeljala v neverjetno razsežnost. Znali boste poiskati stik z globino in vsem, kar je zakopano globoko v podzavesti. Spomnili se boste določenih stvari, na katere ste v zadnjem času nekoliko pozabili. Precizna percepcija in dobra sposobnost vizualizacije bosta vsem, ki delate na področjih kjer je potrebna kreativnost prebudili odlično energijo za ustvarjanje. Ker boste nekoliko občutljivi, bo delovanje močno zamegljeno s čustvi. 

V petek se bo planetarno nebo razjasnilo, prihaja luna v znamenju ovna, nekaj sreče pa prinaša tudi konjunkcija med Luno in Jupitrom. Predlogi bodo sprejeti, procesi, tudi tisti bolj zahtevni se bodo odvijali v našo korist. Zaradi klepetavosti pa bodite previdni tisti, ki želite da določena situacija ali razmerje na ljubezenskem področju ostane skrivnost.

Zapletene situacije ter težave in zadeve drugih vas zaradi vpliva lune v ovnu tudi v soboto ne bodo zanimale. Če boste imeli občutek, da se slabo počutite ali da nimate dovolj energije se podajte v kakšno športno dejavnost. Ugoden dan za nov začetek in za učinkovito izpeljavo zadev. Paziti morate le, da brzdate svojo impulzivnost in nepotrpežljivost. Posebej pozorni bodite tisti, ki imate pogoste glavobole, migrene ali težave z očmi.

V nedeljo zjutraj, ko bo luna še v ovnu, bodo prevladali instinkti in nagoni, tudi čustva, racionalnosti se boste spretno izogibali. Popoldne, ko se bo luna nahajala v znamenju bika se vam nikamor več ne bo mudilo, delovanje bo postalo bolj ležerno. Spremljali vas bosta vztrajnost in trdnost, s katero boste sprejemali svoje odločitve. Več časa boste preživeli v kuhinji, saj boste izjemno uživali v dobri hrani, težko se boste uprli mamljivim okusom.

Tekst: Horoskop.si

Preberite še: