5 znamenj, ki bodo imela še posebej vesel december

Ta znamenja naj bi imela v prazničnem decembru še posebno srečo. 

5 znamenj, ki bodo imela še posebej vesel december (foto: profimedia) profimedia
17. 11. 2022

BIK

Bik je eden izmed najbolj senzualnih znamenj zodiaka, v času praznikov pa se njegove strasti in občutek za lepo še povečajo. December je čas, ko si lahko privoščite stvari, ki niso v vaši navadi. Morda je to masaža, ples ali kaj podobnega. Sprejmite svojo senzualnost na povsem nov način. Če ste v razmerju, se poskusite s partnerjem povezati na povsem nove načine, nekaj česar niste naredili še nikoli dosedaj. Vemo, da ne marate sprememb, ampak, ko si boste drznili narediti nekaj povsem novega, boste lahko ugotovili, kako zabavno je v resnici. 

RAK 

Čas praznikov je za vas čas ljubezni, kajne? Tudi vi se boste v decembrskem času soočali s preseganjem svojih starih vzorcev, ki vam onemogočajo, da bi se lahko zares sprostili v tem čarobnem času. Odprite svoje srce novim priložnostim in novim avanturam. V tem času boste še globlje občutili ljubezen in odnose. Imeli pa boste tudi čudovito priložnost, da pospravite nekatere stare zamere in odprete vrata novim ljudem. Ko boste med prazniki osrečevali druge, ne pozabite prvo sebi podariti nekaj pozornosti in predvsem časa zase. 

ŠKORPIJON 

Lunin mrk v novembru je aktiviral marsikaj v vašem življenju, sedaj pa je čas, da se turbolence umirijo in si privoščite tudi kakšen počitek. Tudi Mars, planet strasti, agresije in spolnosti je v vašem znamenju. Izkoristite moč Marsa za doseganje svojih želja. V odnosih pa popestrite dogajanja z novimi načini povezovanja, predvsem pa s tem, da iskreno izražate svoja čustva. 

STRELEC

Strelci, ki boste sedaj kmalu praznovali, se lahko v času vašega rojstnega dneva počutite bolj srečni in posebni. Za vas bo tudi december čas, ko se boste z veseljem odpravili na nove avanture. Ne pozabite, da lahko avanturo kdaj pripravite tudi doma s svojim partnerjem, prižgete sveče in skuhate čudovito večerjo. Bodite večkrat hvaležni za svoje bližnje in jih v decembru predvsem obdarite s svojo prisotnostjo. 

KOZOROG

Kozorogi lahko sedaj dočakajo srečne trenutke. To je dober čas za odnose, ki so lahko sedaj bolj poglobljeni. Ne čudite se, če spoznate kakšne nove ljudi, s katerimi se vam bo zdelo, da se poznate že več življenj. Morda pa se res. 

Ne glede na to, ali ste na seznamu ali ne, imejte lep in miren december prav vsi! 

Preberite si še: