Astro napoved: Končno boste bolj polni entuziazma

Podrobna astro napoved za teden od 25. do 31. julija.

 
Astro napoved: Končno boste bolj polni entuziazma (foto: profimedia) profimedia
25. 7. 2022

Zaradi pogumne energije Sonca v znamenju leva bo potrebno prevzeli zadeve v svoje roke. Močna energija je lahko naporna, če ste najraje skriti pod lupino, v svojem svetu. Vaše zaupanje bo v tem obdobju večje, prav tako tudi velikost ega. Tako da ne bodite presenečeni, če boste želeli vse opraviti sami.

Ena od nalog tega vpliva je izžarevati in poudarjati svoj jaz. Na področju čustev boste zahtevni. Želeli boste biti v sredi dogajanja, počitnice in poletje so na višku, vleklo vas bo ven, hvalili se boste s stvarmi, ki ste jih hranili ali naredili v preteklem obdobju. 

Slabe energije se bodo umaknile, končno boste polni entuziazma, ki ga je potrebno čim bolj spretno uporabiti. Začutili boste željo po zabavah, druženju in avanturah, samo da bi si polepšali svoj vsakdan, ne glede na morebitne posledice. Če se hrepenenj po ljubezni in strasti zaradi slabih odnosov ne da sprostiti, jih usmerite v nekaj, kar imate radi, pa če je to sprehod v naravo, ustvarjanje ali šport. Če boste ostali zvesti idealom in vrednotam, vam bo vpliv pomagal ustvariti boljše pogoje v prihodnosti. Prihajajo dostojanstvo, fizična vitalnost in dobra motivacija tudi za sodelavce ali prijatelje.

Nikakor vam z vplivom Merkurja v znamenju leva ne bo zmanjkalo besed. Več boste ustvarjali, lažje boste prišli do notranjih odgovorov. V tem obdobju lahko napredujete tako, da postanete boljši opazovalec svojih lastnosti. Povečana inteligenca vam bo odpirala vrata do uspeha, le na pravi način jih bo treba odpreti. Merkur v ognjenem levu bo izboljšal tudi vaše sposobnosti za poslušanje in govorjenje, s čimer boste postali bolj spreten sogovornik. 

Venera se bo nahajala v znamenju raka, zato vas bo skrbelo vas bo za finančno stabilnost, močno boste osredotočeni na vsakodnevne malenkosti, ki jih običajno spregledate. Delovali boste iz srca, tudi če gre za denar ali delo. Vaše zadovoljstvo bo vključevalo preživljanje časa s tistimi, ki so vam resnično blizu. Če ne bo vse tako kot ste si zamislili, pričakujte čustvene izbruhe in solze, ki jih bo težje kot običajno ustaviti. Prihaja potencial za intimnost in priložnost za izgradnjo boljših odnosov. Želja po skrbi za druge bo močnejša, gnezdenje v domačem okolju vam bo prineslo veliko užitka in morda se boste odločili, da preuredite dom. 

Planet Jupiter se v četrtek začne gibati retrogradno v znamenju ovna. Pričakovanja in hrepenenja po boljši in lepši prihodnosti se bodo povečala. Ne pričakujte pa večjega razvoja, napredka ali pozitivnih razpletov. Posebno pozornost je potrebno v tem času nameniti načrtovanju študija ali potovanja, saj lahko pride do napačnih odločitev, za katere boste v danem trenutku popolnoma prepričani da so najboljše. To je odličen čas, za razmišljanje o različnih vidikih življenja. Morda boste odkrili, zakaj ste bili v preteklosti nemočni in kaj je potrebno narediti, da bi popravili napake.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek skozi dan ni najbolj pametno, da si na glavo nakopljete nove obveznosti in odgovornosti, saj se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov. Malce boste pasivni, lenobni, vendar kljub temu pripravljeni na zanimivo kramljanje. Veliko boste govorili in pri tem uporabljali celo telo, najbolj pa roke, s katerimi boste pojasnjevali stvari. Spremljala vas bo povečana radovednost, zato vas lahko zamika opravljanje. Kljub nenehnemu hitenju boste sposobni tudi izjemne koncentracije ter bliskovitega odzivanja. Ob 19.53 uri prehaja luna v raka, tako da se bo zvečer vse skupaj prelevilo v občutljivost.

V torek in sredo, ko se bo luna nahajala v znamenju raka, ne boste najbolj ambiciozni. Bolj vas bo zanimalo področje ljubezni, na katerem se boste podali v analiziranje. Krivde ne boste priznali, tudi če je na vaši strani, druge boste krivili za svoje nezadovoljstvo. Kjerkoli bo potrebno vložiti več energije kot običajno boste zamrznili, izgovarjali se boste na pomanjkanje časa. Z veseljem se boste umaknili v svojo lupino, namesto da bi naravnost pokazali, kaj mislite in kaj čutite. Previdnost vas bo popolnoma prevzela, težko se boste popolnoma sprostili. To ne pomeni, da boste hladni in nedostopni, potrebovali pa boste veliko več časa, da se omehčate. 

Svoje delo, v kolikor ne bo preveč zahtevno, boste opravljali skrbno in predano, zato lahko dosežete zelo lepe rezultate, predvsem pa vam bodo zaupali. Vodil vas bo nezmotljiv občutek za prav in dobro, znali boste ravnati z denarjem in prepoznali boste marsikatero kupčijo, zato so ti dnevi primerni za finančne naložbe in varčevanje.

V četrtek zjutraj prehaja luna v znamenje leva, nastopi tudi Mlaj. Ker znamenje leva dviguje ego, morate biti previdni s kritiko in se zavedati, da je pohvala primernejši instrument. Več pozornosti namenite pravilni drži in pazite na nepravilno obremenjevanje hrbtenice. V enem trenutku se boste počutili tako lahke in srečne, da bi hodili po oblakih, drugič boste imeli občutek, da ste naredili največjo napako v zadnjem času.

Tudi v petek, ko bo luna še v levu pričakujte več živahnosti, s katero se lahko lotite vsega, obstaja pa tudi nevarnost, da boste utrujeni, ker si ne boste vzeli dovolj časa za počitek. 

V soboto bo nastopila konjunkcija med Luno in Merkurjem. Prihajajo akcija, nemir, želja po gibanju, druženju in krajših potovanjih. Um bo zelo jasen, hiter in bister, zato boste počeli več stvari hkrati. V negativnem smislu se lahko pojavijo prebavne težave ali glavoboli, vendar vse skupaj ne bo resnega značaja.

Ob 20.10 uri zvečer luna prehaja v znamenje device, zato se bodo težnje po blišču in sijaju umaknile. Ne bodite presenečeni, če boste tudi v nedeljo, ko bo luna še v devici bolj samokritični. Sistematično se v domačem okolju lotite vsega s čimer ste odlašali.  Bolj občutljivi boste sladkorni bolniki in tisti s kroničnimi prebavnimi težavami. Dobro počutje bo povezano s čustveno stabilnostjo, zato se osredotočite predvsem na svoje potrebe.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: