Astro napoved: Dovolj vam bo negativnih vzorcev

Tedenska astro napoved za obdobje od 2. do 8. avgusta.

Astro napoved: Dovolj vam bo negativnih vzorcev (foto: Pexels Thiago Schlemper) Pexels Thiago Schlemper
2. 8. 2021

Sonce v znamenju leva prebuja ego ter stopnjo samozavedanja. Sedaj se bo  treba odločiti, ali se boste še naprej smilili sami sebi, ali se boste raje sestavili in se pogumno usmerili k lepšemu življenju. 

Dovolj vam bo negativnih vzorcev, zato ni izključeno, da ljudi, ki vam kradejo energije ter čas na diplomatski način, odstranite iz svojega življenja. Presenečeni boste, kako enostavno bo vse skupaj po tem koraku potekalo.

Tisto, kar se boste odločili, boste veliko lažje dosegli, potrebovali boste le nekaj vztrajnosti, saj vas bodo mikale tudi prijetne zadeve. V medsebojnih odnosih se boste težko prilagajali, saj vam bo pomembno le kaj vi mislite in čutite. Slabo boste prenašali kritike, saj boste usmerjeni k temu, da je vse najboljše in najlepše. Ta vpliv izkoristite predvsem tisti, ki se že dlje časa nahajate v nedorečenih in slabih odnosih. Prihaja tudi težnja po uveljavljanju in pridobivanju pozornosti.

Na kariernem področju bosta kreativnost in ustvarjalnost na zavidljivi ravni. Želeli boste biti in narediti nekaj posebnega, kar bo poudarilo edinstvenost in na kar boste ponosni. Samopotrditev in večjo samozavest boste pridobivali s spogledovanjem in osvajanjem. V primeru osebnega nezadovoljstva pa se bodo pojavljali egoizem, narcizem, bahavost, zahtevnost, ošabnost in gospodovalnost. Materialno področju boste ves čas negovali, saj vas bo spremljal strah pred pomanjkanjem denarja.

Merkur v znamenju leva prebuja zagnanost. Postavili si boste višje cilje, znebili se boste sramežljivosti in netaktnosti, zato lahko sedaj pričakujete napredek. S tem vplivom pričakujte tudi na področju ljubezni popolnoma iskren odnos ter komunikacijo, ki bo pomirila tudi najbolj razdražene.

Venera se nahaja v znamenju device, zato dvakrat premislite, ali se boste v tem času pustili zapeljati. Na vidiku je tudi poglabljanje obstoječih ljubezenskih in partnerskih vezi. Prihajajo razumska ljubezen, nežnost in romantika, zato si v tem času vzemite dodaten čas za ljudi, ki jih imate zelo radi. Razmerja ne bodo najbolj spontana, kljub temu vam bo ta dorečenost močno godila in vam vlivala občutek varnosti.

Mars v devici vas bo opozoril, če se boste v določeni situaciji ali odnosu preveč razpustili. Meje bodo bolj jasno zastavljene vaša notranjost pa manj razigrana. Pomembna dejstva boste sposobni priznati sebi in drugim, kar vas bo vsekakor razbremenilo.

Napoved za vsak dan posebej

Ponedeljkovo jutro z luno v biku bo produktivno. Nekaj trme vas lahko popelje v napačne odločitve, zato skušajte biti osredotočeni in predvsem zbrani. Ob 10.46 uri prehaja luna v znamenje dvojčkov. Zadeve, ki so vas bremenile in ustavljale pred napredkom, počasi postajajo bolj nepomembne. 

Prizadevanja za boljši finančni položaj bodo tudi v torek in sredo usmerjena v nove ustvarjalne projekte, manjkalo bo le nekaj potrpežljivosti. Besede vam bodo skakale iz ust, tako da boste zgovorni in na trenutke celo preveč klepetavi. V negativnem smislu bo razpoloženje nihalo iz trenutka v trenutek, misli, ki bodo švigale po glavi boste težko nadzirali. Ugoden čas tudi za sklepanja novih prijateljskih odnosov, vendar nikakor ne boste dovolili, da vam kdo vsiljuje svoja mnenja.

V sredo ob 23.17 uri, ko luna prehaja v raka, se bodo situacije umirile. Na prvo mesto stopajo čustvene zaznave ter razni ne obrazloženi ljubezenski pripetljaji, saj boste malce nesigurni vase. Potopili se boste v sanjarjenje o tem, kako bi lahko vaše življenje drugačno, in kaj bi morali storiti, da bi vam bila usoda bolj naklonjena. Ta vpliv vas bo naredil čustveno občutljive in dovzetne za vse različne odtenke čustev, od najbolj svetlih, do tistih temnih, bolečih.

Težje kot običajno boste zaupali drugim, tudi če bodo njihovi nasveti dobronamerni in celo koristni. Če za nekaj ne boste razpoloženi, se boste tudi v četrtek in petek izgovarjali na pomanjkanje časa. Raje boste utrujeni od čustvenega premlevanja, če pa že mora biti fizična utrujenost, si boste izbrali nežno ljubljenje.

V negativnem smislu prihajajo občutljivost, nezbranost, konfliktni odnosi in razdražljivost. Prebujene bodo družinske vezi, zato je primerno, da več časa preživite v krogu družine, vendar raje ožje. Zaljubljeni se boste predajali sanjarjenju, ne boste pa sposobni narediti nobenega koraka v smeri napredka.

V soboto se boste podali z vplivom lune v znamenju leva, povečujeta se ego in samozavest, kar bo najbolj všeč rojenim v ognjenih znamenjih. Ponosni boste na svoje ideje, prebliske in na svoje delo, upali boste, da vas pohvalijo. Odprto in iskreno boste  izkazovali svoja čustva in sposobni boste strastnih podvigov, ki bodo polepšali skupne trenutke.

Vpliv Mlaja vas bo v nedeljo popeljal k spremembam, ki bodo sedaj dobile novo obliko, in sicer bolj simpatično. Če že nekaj časa razmišljate o osebni preobrazbi, je sedaj pravi čas, da jo udejanjite.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: