Močna škorpijonska energija: Ne bojte se resnice, soočite se z njo

V tednu pred vami se bodo Sonce, Mars in Merkur nahajali v znamenju škorpijona.

Močna škorpijonska energija: Ne bojte se resnice, soočite se z njo (foto: pexels) pexels
8. 11. 2021

Naredite sedaj tisti korak, za katerega do sedaj morda niste zbrali dovolj poguma. Popestrite svoje odnose, tako ljubezenske kot tudi ostale, saj prihaja energija zbliževanja in hrepenenja. Dotaknili se boste tako ljubosumja kot tudi osebnostne preobrazbe, raziskali boste drugačnost in spoznali, česa si želite. Tokrat ne bo uganka stopiti v stik s svojo čutno energijo življenjske sile.

Vprašajte se, česa se želite naučiti, saj boste obdarjeni z osredotočenostjo, ki jo potrebujete, da obvladate zadeve v pravi smeri. Delo vas bo razveseljevalo in dopolnjevalo. Vendar se nikar ne zatekajte v pretiravanje, saj vam vaš um po eni strani lahko zagotovi neverjetno vzdržljivost, po drugi strani pa prinaša močan notranji nemir. Ne osredotočajte se samo na dnevni red, saj bi lahko zamudili druge pomembne namige. Preveč introspekcije vas lahko močno obremeni. Zamikalo vas bo brskanje po preteklosti in po skritih zadevah.

Ne bojte se prave resnice in dejstev, potopite se vanje in jih temeljito raziščite. Dovolite si sprejeti višje vibracije. V negativnem smislu lahko energija škorpijona sproži težave z dominacijo in nadzorom ali čustveno manipulacijo. 

Zaznavali boste željo po uspehu in izboljšanju finančnega stanja. Vaš trud, ko si boste postavili cilj, bo neizprosen. Podali se boste na ozemlje, na katerega ste se do sedaj bali stopiti.

Zaradi vpliva Venere v kozorogu boste osvajali in v ljubezenskih odnosih delovali s pomočjo samokontrole, prisotnosti uma in odgovornega vedenja. Premalo praktična in premišljena energija vas lahko popelje do spoznanja, da vam primanjkuje topline in spontanosti. V srčnih zadevah boste nekoliko sramežljivi, kljub temu pa boste želeli poznati svoja pričakovanja glede odnosa v prihodnosti.

Na prvo mesto boste postavljali trajne povezave, zanesljivost in zvestobo. Izražanje svojih občutkov boste zaznavali zelo resno. Prihaja globok strah pred zavrnitvijo in neustreznostjo, zato po novih poznanstvih ne boste ravno hlastali. Izpolnjevanje pričakovanj drugih je lahko sedaj bolj težavno. Z odgovornostjo se boste soočali z morebitnimi težavami.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek se bo luna nahajala v kozorogu, zato boste več kot običajno razmišljali o tem, kako bi lahko svoje znanje in veščine uporabili v konkretnih situacijah, da bi vse, kar je povezano s kariero, izboljšali. Koraki vas bodo motivirali k temu, da svoj čas porabite na smiseln način. Učinkovito boste pretehtali dokaze in nato naredili preprost načrt ukrepanja. Neusmiljeno ambiciozno delovanje vas vodi k temu, da izboljšate situacije, ki potrebujejo nadgradnjo ali spremembe. Ugodna konjunkcija med luno in Venero bo na ljubezenskem področju prebudila čutnost in strast.

Tudi v torek, ko bo luna še v kozorogu, boste pripravljeni trdo delati, da bi prejeli priznanje. Vaša predanost in zagnanost vas vodita k ugodnim rešitvam, močno strmenje k cilju pa bo še dodatno okrepila konjunkcija med Luno in Plutonom. Znali se boste odzvati na dosleden način in slediti tistim, ki so uspešni in predvsem realni. Občutljivost bo povezana z močnim občutkom odgovornosti.

V sredo se bo luna nahajala v vodnarju, kar pomeni, da bo vse skupaj bolj spontano. Opazili boste, da ste nagnjeni k objektivnosti v svojih čustvenih odzivih, posledično boste verjetno bolj zadovoljni z besedami in idejami kot s sentimentalnimi ali strastnimi dimenzijami življenja. S številnimi dejstvi in ​​koncepti boste morda težko razumeli druge, pomemben bo predvsem razum. V pogovorih boste nudili jasne in objektivne analize, namesto da bi se globoko vpletali. Spretnost in dobra zaznava vam bosta omogočali, da se dvignete in vidite celotno zgodbo takšno, kot je. Kakšen manjši sum pa lahko kljub vsemu prebudi konjunkcija med Luno in Saturnom, ki bo prebudila težave in skrbi.

V četrtek se bo z energijo vodnarja povezal Prvi krajec. Spoznali boste, da vas privlači razvijanje prijateljstev z ljudmi iz različnih družbenih slojev, lahko se zgodi, da vam bo koristil nekdo od ljudi, ki jih že dolgo niste srečali. Aktualen bo predvsem pogled od zunaj, pri čemer boste ohranjali svoj edinstven pogled na stvari in življenje. Prebudil se bo instinktivni občutek biti drugačen, kar lahko okrepi težnjo po umiku iz čustvenih izkušenj. Občutite lahko prirojen občutek nelagodja. Na najgloblji nezavedni ravni bo lastni strah pred bližino ali zavrnitvijo tisti, ki vam bo preprečil, da bi se po nepotrebnem zapletali. Zanimali vas bodo le izključno iskreni odnosi, s pridihom sočutja.

V petek luna preide v znamenje ribi, zato se prebuja nežna plat, odločnost pa se počasi umika. Domišljija se bo razbohotila in vam ponudila priložnost, da prebudite svojo kreativnost v uporabni smeri.

Tudi v soboto in nedeljo dopoldne boste bolj zamišljeni. Posvečali se boste sebi, v tišini boste analizirali globoka čustva. V nedeljo popoldne, ko luna prehaja v ovna, prihaja več aktivnosti in predvsem optimizma. Lažje se boste soočali, vendar se lahko tudi zelo hitro znajdete zaradi višjega ega v kakšnem konfliktu. 

Tekst: Horoskop.si

Preberite še: