Astro: Sonce v škorpijonu prinaša moč in strast

Tedenska astro napoved za obdobje od 25. do 31. oktobra.

Astro: Sonce v škorpijonu prinaša moč in strast (foto: pexels) pexels
25. 10. 2021

Prihaja intenzivna energija Sonca v znamenju škorpijona. Strast in prodornost, ki jo prinaša, boste lahko uporabili v svoj prid. Bolj kot v preteklem obdobju se boste zavedali pravega pomena vztrajnega dela. Pri doseganju svojih ciljev boste brezkompromisni, tako da lahko hitro zanetite kakšen prepir, če ne bo dovolj prilagajanja in diplomacije. Čutili boste svojo moč in se usmerjali proti svojim ciljem samostojno, z naprednimi idejami boste lahko presegali obstoječe. Obeta se vam tudi občutek zmage, uspeha in osebnega zadovoljstva. Za tiste, ki ste zaljubljeni do ušes, bo obdobje odlično, saj vam strasti in čustev ne bo težko izraziti. Pazite pa, da vas besede ne odnesejo predaleč v sarkastične dvoboje.

Izpostavljena bo želja po intenzivnem doživljanju določenih situacij. V določenih zadevah boste bolj tihi in skrivnosti, o svojih težavah ne boste veliko razlagali. Kot otrok pa se boste veselili vsake nove priložnosti, ki vam bo podarjena. Če boste imeli dovolj fizične energije, se podajte v kakšno športno dejavnost in boljše se boste počutili. Denar bo dobil večji pomen, predvsem zato, ker vam bo prinašal občutek moči in svobodo. Pripravljeni boste tudi trdo delati. Potrebovali pa boste občutek varnosti.

Merkur v znamenju tehtnice vas bo prijazno opomnil na nedokončane posle in zadeve, na katere ste že nekoliko pozabili. Nastane lahko tudi nekaj zapletov, za katere ste še pred kratkim smatrali, da so nemogoči, rešiti pa jih bo potrebno z dobro motivacijo in organizacijo. Čutili boste potrebo po osebnostnem in duhovnem napredovanju, zato se lahko odločite za kakšno novo alternativno dejavnost, ki vam bo pripomogla, da se znebite starih vzorcev.

Ljubezen bo z Venero v znamenju strelca navihana in razgibana. Znali boste prebuditi mehanizme in strategije, v smeri, da bi zavarovali svojo čustveno občutljivost. Venera bo tista, ki bo ublažila napeto dogajanje in dodala nekaj optimizma ter vere v ljubezen. Skozi teden se boste na področju ljubezni prebijali s šalo in iskrivim humorjem. V družbi vam tokrat ne bo dolgčas, saj boste s svojo dobrodušnostjo dobro vplivali na vse prisotne. V svojem navdušenju lahko greste celo včasih predaleč. Nemirni in radovedni se boste v odnosih radi učili od drugih.  Kdaj pa kdaj pa boste tudi obsojali in prehitro sklepali o drugih.

Pojavilo se bo mnogo vprašanj, na katera pa morda od sobote dalje, ko se Mars zavihti v znamenje škorpijona, dobite tudi kakšen odgovor. 

VPLIV ZA VSAK DAN POSEBEJ

Ponedeljek z vplivom lune v znamenju dvojčkov bo zanimiv dan, poln pestrega dogajanja, nemirnih misli in klepetanja o pomembnih ter manj pomembnih zadevah. Luna v tej poziciji izraža vse svoje komunikacijske odlike, zato je čas ugoden za pogovor. Zaradi močne razpršenosti prihajajo v vaše misli nerealna pričakovanja v zasebnih odnosih. Veliko se boste gibali in skakali sem ter tja. Pozno zvečer, ko luna prehaja v znamenje raka, prihaja topla in sočutna energija.

V torek in sredo, ko bo luna v raku, boste bolj občutljivi na pripombe drugih, zato morate biti kar se da previdni s kritiko. V negativnem smislu prihaja občutek, da ste naredili največjo napako v zadnjem času. Ves čas boste v medsebojnih odnosih hrepeneli po pozornosti. Če se nekdo, ki vam veliko pomeni, ne bo takoj odzval, lahko nastopi nezadovoljstvo, prepleteno z močno užaljenostjo. Čas bo romantično obarvan, saj boste zelo dovzetni za nežnosti, zato se prepustite objemu in dotikom. Dom in družina bo za vas nekaj svetega, zato se boste trudili, da se po službi ali opravkih čim prej vrnete v domače zavetje. Vpliv bo zagodel predvsem tistim, ki ste v napetem odnosu in ne vidite pravega izhoda, saj boste še vedno iskali razna opravičila za nasprotno stran.

V četrtek ob 11.07 uri preide luna v znamenje leva, nastopi tudi Zadnji krajec. Delovali boste pozitivno, napredno in svobodoljubno. Dogovori bodo stekli v pravo smer in lahko boste sprejeli določene sklepe, ki so bili do sedaj nejasni. Vpliv bo naklonjen predvsem tistim, ki že dlje časa načrtujete ljubezenski podvig, pa vas je sramežljivost držala nazaj.

Zopet boste tudi v petek in soboto skozi dan bolj prodorni in pogumni. Negativne misli in nerešljive stvari boste spretno pometli pod preprogo. Na področju zdravja in počutja varujte svoje srce in se po nepotrebnem nikar ne razburjajte zaradi vsake malenkosti.

V soboto zvečer se luna pomakne znamenje device, kjer se bo nahajala tudi v nedeljo. Zakopali se boste v delo, hišna opravila in urejanje in pozabili na bolj prijetne stvari. Vpliv vas vodi v resne odločitve in resen pogled na življenje. Če ste imeli občutek, da letite z oblaki, sedaj sledijo konkretne streznitve, ki pa marsikomu ne bodo najbolj naklonjene. Ne bo vam vseeno, kaj se dogaja z vašim telesom, zato boste več pozornosti namenili gibanju ter zdravi prehrani. 

Tekst: Horoskop.si

Preberite še: