Tedenski horoskop od 25. do 31. 10. 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 25. do 31. 10. 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
25. 10. 2021

OVEN

Z vplivom Venere v znamenju strelca boste znali nadzorovati čustva in se stvari lotevati odločno. Teden se bo za vas začel v dobrih energijah, saj boste zelo ustvarjalni. Večina obveznosti se bo odvijala popolnoma brez zapletov. Poslušali boste svoj notranji glas, pri čemer pa odmislite vse slabe misli. V četrtek, ko nastopi Zadnji krajec bo čas čustvenih izlivov in nihanj. Toda ljubezen vas bo naredila močnejše in tako boste na življenje v prihodnosti zagotovo pogledali drugače, še bolj optimistično.

BIK

Teden, v katerem se bo Sonce nahajalo v znamenju škorpijona bo ugoden za to, da dokažete svoje dobre namene tam, kjer so vas v preteklosti skoraj spregledali. Prepričani boste, da imate najbolj prav le vi sami, zato boste pričakovali, da se bodo vsi prilagajali. Ne boste še dosegli tistega, po čemer hrepenite, saj bo oseba na drugi strani precej trmasta. Nikar v pogovorih ne komplicirajte, čeprav se zavedate, da morajo slediti dejanja. Bodite konec tedna bolj sočutni, posebno v odnosih s tistimi, ki bodo z vami zelo prijazni.

DVOJČKA

Ne pripravljajte na področju kariere nobenih nagovorov, sicer boste po kočljivem vprašanju ostali brez besed. Pri delu boste pokazali več natančnosti in vztrajnosti, vendar prave nagrade še ne bo. To vas lahko dodatno utrudi in hkrati obremeni. Energija vikenda prebuja skrita čustva, zato vam bo uspelo zadeti dve muhi hkrati. Na splošno se vam bo veliko dogajalo, ne bo vam manjkalo niti druženja s prijatelji, kar vam bo v veliko veselje in užitek. Obveznosti boste tokrat malce ignorirali.

RAK

Luna v vašem znamenju vam v torek in sredo prinaša iskrene čustvene situacije ter dobro počutje. Končno boste povedali na glas, kaj vas je mučilo v preteklosti. Tudi nove zgodbe so pod srečnimi vplivi, obetajo se prijetna presenečenja. Ugodno bo dejstvo, da boste znali pomembne korake narediti v pravem trenutku. V soboto in nedeljo bo največja sprostitev in balzam za dušo narava, ter seveda iskren pogovor s prijatelji. Ne izpuščajte priložnosti, za katere veste, da ne bodo ponovile.

LEV

Zaradi vpliva Sonca v škorpijonu boste sanjarili kaj bi lahko naredili ali dosegli, vendar bo pot do resničnosti zaenkrat še predolga. Bolj smiselno bi bilo, da se notranje umirite in počakate na ugodnejši trenutek za drzne poteze. Pričakovanja okolice vas bodo še  dodatno obremenila. V zadnjem delu tedna boste najbolj učinkoviti, če se boste povezali z ljudmi, ki imajo precej raznolika ozadja in mnenja. Spoprimite se z napako, ki je očitna in vam lahko v prihodnjem obdobju prinese vrsto težav. 

DEVICA

V tednu pred vami boste zaradi energije škorpijona zelo strastni na čustvenem področju, zato pazite, da ne boste preveč direktni pri opazkah. Poskušali se boste prilagoditi nekomu, ki vam sicer veliko pomeni, a to ne bo popolnoma zadovoljilo vaših pričakovanj, zato ostanite raje zvesti sebi. V petek, ko bo luna v levu boste zagnani, posebno v odnosih s tistimi, ki vas usmerjajo naprej in vam ne pustijo lenariti.  Odločite se glede določene pomembne zadeve, razlogov za čakanje ne bo. 

TEHTNICA

Začutili boste, da je čas, da se povežete tudi s tistimi, ki razmišljajo nekoliko drugače. Na področju dela in denarja prihaja nepričakovana sprememba, katero boste morali čim prej sprejeti. Če se boste uskladili s prijetno, pozitivno energijo in ne boste iskali konfliktov za vsako ceno, potem je konec tedna lahko zelo uspešen, saj se boste s taktnimi premiki prebili v ospredje. V nedeljo, ko bo luna v devici in bo najbolj pomembna resnica, se boste prepričali o resničnosti določenih govoric, ki vas vznemirjajo.

ŠKORPIJON

Združili boste moč ter samozavest, ki jo prinaša Sonce v vašem znamenju in se usmerili v razčiščevanje odnosa, ki ni v dobrem stanju. Pričakujte paleto dobrih iztočnic, harmonije in dinamike, kar vas bo prepričalo v nadaljevanje. Konec tedna boste razmišljali o spremembah na osebnem področju, po katerih hrepenite že nekaj časa. Ker se bo skoraj vse odvijalo po pričakovanjih, nikakor ne bo dolgočasno. Priložnost bo potrebno spontano zagrabiti, zato nikar ne oklevajte preveč.

STRELEC

Razveselili se boste novih zamisli, povezanih s prijateljskim odnosom, ki je vedno bolj globok. Teden s Soncem v škorpijonu in Venero v strelcu se bo razvijal v najboljši možni obliki, zato obdržite nasmešek na obrazu. Vsi bodo dobro organizirani, medtem ko boste vi tisti, ki boste vse skupaj vodili. Morali bi biti ponosni nase, ne nervozni, saj vas kar naprej nekdo hvali in išče. V nedeljo boste preveč navezani na stare navade, kar vas ne bo razveselilo, ampak razjezilo.

KOZOROG

Povezovanje bo ustvarilo veliko toplih občutkov in možnost poglobitve odnosov. Skušajte svojo oblast uskladiti s svojo prijaznostjo, le tako vam bodo z veseljem prisluhnili. Doma ne sproščajte svojih napetosti na ljubljeni osebi, sploh ne s prepiri, ki ne vodijo nikamor. Ne izgubljajte živcev, ko se dogodki ne odvijajo tako, kot ste si zamislili. Petek bo pravi dan za uvajanje sprememb, ki jih sicer obožujete le, kadar se sami odločite zanje. Bodite previdni, komu zaupate.

VODNAR

Na področju čustvenega življenja boste storili nekaj, kar bo omogočilo, da se zadeve končno premaknejo naprej. Pridobili boste veliko zanimivih novic, ki vas vodijo do novih, drugačnih spoznanj in čustvene stabilizacije. Finance vas bodo sredi tedna malce obremenile, vendar le za kratek čas, saj boste presenečeni nad tem, da vam nekdo dejansko želi priskočiti na pomoč. V nedeljo, ko bo luna v devici ustvarila hladno ozračje prihaja nekaj razlogov za zaskrbljenost, zato skušajte biti bolj odločni in samozavestni.

RIBI

Prodorna energija Sonca v znamenju škorpijona bo spodbujala voljo za konkretno uresničevanje tistih ciljev, ki so bili do sedaj neizvedljivi. V odnosih z domačimi bo nekaj napetosti, ki jih boste reševali s pomočjo pogovora. Marsikaj preveč analizirate, namesto da bi se prepustili prvemu občutku in nadaljevali v smeri, ki vam prinaša več prijetnih dogodkov in presenečenja, po katerem hrepenite. Povečala se vam bo želja po lepih odnosih, v nedeljo lahko naredite korak naprej.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: