Napoved za ta teden: Vaš notranji bojevnik se bo prebudil

Tedenska astro napoved Sensa astro klub za obdobje od 14. do 20. junija. 

Napoved za ta teden: Vaš notranji bojevnik se bo prebudil (foto: shutterstock) shutterstock
14. 6. 2021

V tednu pred vami, ko se bo Sonce sprehajalo po znamenju dvojčkov, se boste težko popolnoma osredotočali. Prihaja veliko misli, zanimivih, zmedenih, iznajdljivih, skratka nobenega sledu o dolgčasu. Rutini se boste skušali izogniti, prav tako boste bežali pred težkimi in kompliciranimi ljudmi, saj vas bo njihov pristop utrujal. Nemir, ki se bo prepletal pod površjem, vas lahko obremeni na osebnem področju, saj boste imeli občutek, da vam nekaj manjka, ali pa da nečesa ne razumete poponoma. 

Radovedna vprašanja bodo za nekatere simpatična, drugi pa jih lahko dojamete kot poseganje v zasebnost. Skušajte razumeti, da je to obdobje, ki prinaša stvari na plano in nas usmeri, da se z njimi vsaj na površinski ravni soočamo. Skrb za zdravje tokrat ne bo tako intenzivna, pri športnih dejavnostih ne boste najbolj vztrajni. Bolj vam bodo na kožo pisani razni krajši in pestri izleti.

Merkur v znamenju dvojčkov se bo v tem tednu še nahajal v retrogradni fazi, ki povzroča manjše zaplete, težje dogovarjanje in manj zbranosti. Ne bodite presenečeni, če vam bo zamrznil telefon ali računalnik, bolj previdni bodite tudi na cesti, saj vam bo zbranost povzročala težave. 

Venera, ki se nahaja v znamenju raka, bo polepšala trenutke na področju čustev, saj si boste neizmerno želeli bližine in nežnosti. Po drugi strani vas lahko zajame občutljivost, še posebej tiste, ki se nahajate v kakšni nedorečeni zgodbi, ki vas obremenjuje že dlje časa. Ustrezala vam bosta mir in tišina, srečo boste znali poiskati v drobnih stvareh ter v prijetnih spominih na preteklost. S svojim prijetnim pristopom boste vplivali na ljubljeno osebo, da se bo lažje osredotočila na prihodnost in izbrala pravo pot.

Mars v znamenju leva bo prebudil bojevnika v vaši notranjosti in popravil brazgotine, ki so povezane s preteklostjo. Lažje si boste narisali celotno sliko in razumeli, zakaj se vam dogajajo razne spremembe, ki jih morda niste pričakovali. Radodarno ter prijazno boste sebe ter druge z veseljem spodbujali k ustvarjalnemu tveganju. V ljubezenskih odnosih bo ta vpliv prižgal vroč plamen, kar vam bo še kako godilo, če ste rojeni v enem izmed ognjenih znamenj. Na področju intimnosti bo za vas ta vpliv predstavljal igro, ki bo kar kipela od želje po najrazličnejših dogodivščinah.

Jupiter v nedeljo začne retrogradno pot v znamenju ribi. Ne bodite presenečeni, če se bodo začeli prebujati strahovi, povezani s pomembnimi zadevami, povzroči lahko, da boste bolj intenzivno zaznavali dogajanje in se težje prilagajali na nove ter zahtevne sisteme. Poglobili se boste v stare vzorce in skušali iz jih izluščiti bistvo ter pomen.

NAPOVED ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek in torek se ne bojte za počutje, saj se bo luna nahajala v znamenju leva. Spoznali boste, da je moč v povezovanju in pomoči drug drugemu. Radodarnost se bo dotikala tudi kariernega in finančnega področja. Čim prej črtajte določene vzorce, ki vas obremenjujejo in si dovolite bolj razigrano življenje, ter sprejmite priložnosti, ki počasi prihajajo. Oboroženi s pogumom boste z veseljem  naredili tisto, kar si do sedaj niste upali, še posebej na področju posla, kjer se boste izkazali v najboljši možni luči in zablesteli v krogu sodelavcev. Ljubezensko področje bo strastno, razgibano in burno, kar pa vam bo v tem trenutku tudi ustrezalo.

V sredo, ko se luna pomakne v znamenje device, se boste lažje osredotočali, tudi na zoprne malenkosti. Spoznali boste, da lahko le s trdim delom priplezate tja, kamor si želite, da nahranite svoj ego. Počasi, vendar vztrajno in analitično se boste pomikali naprej proti svojemu cilju. Razčiščevanja in argumentiranje prihranite za kakšen drug dan, saj se lahko vse skupaj še bolj zakomplicira.

Najbolj vam bodo tudi v četrtek ustrezale strokovne debate, še posebej na področju zdravja in prehrane, ki lahko pripomorejo k napredku. Dogajale se bodo tudi manjše nejasnosti, ob katerih boste nekoliko nemirni in nerazpoloženi. Fizična energija bo nekoliko zmanjšana, za pomembne dosežke bo potrebno vložiti več volje.

V petek ob 10.53 uri preide luna v znamenje tehtnice, zato bo zopet vse na svojem mestu. Prihaja zaupanje, želeli si boste nežnosti in dotikov. Z veseljem boste priskočili na pomoč tistim, ki ne zmorejo sami. Karierne zadeve bodo sicer vznemirljivega značaja, vendar bo potrebno na realizacijo še počakati. Nakupovanje bo premišljeno in hkrati obarvano z dobrim estetskim občutkom. Čustvene vibracije bodo tako prijetne, da se boste ljubezni in dogajanju na tem področju težko uprli. Oživele bodo lahko tudi simpatije, na katere ste že skoraj pozabili. Prvi krajec bo umiril napetosti in vam pokazal, kaj je smiselno in kaj ne.

Tudi v soboto bo vaše počutje obarvano s harmoničnimi vibracijami, lažje se boste tudi prilagajali. Če ste zaradi kakšnih težav nerazpoloženi ali razdražljivi, bo najboljša rešitev sproščen klepet ob kavici.

V nedeljsko popoldne se boste podali z vplivom lune v znamenju škorpijona, ki se bo dotikala predvsem globljih zaznav. Če vam kaj ne bo všeč, boste to tudi pokazali, od partnerja boste pričakovali več, včasih celo preveč, zato lahko s svojim nerganjem zanetite tudi kakšen prepir. Umetnost, glasba in prijetno vzdušje vas pomirjajo, zato se prepustite ugodnim vibracijam, namesto da iščete težave. Zelo dojemljivi boste tudi za razne alternativne zadeve ter za zdravljenje z energijo.

Tekst: Horoskop.si

Preberite še: