Če boste prisluhnili sebi in svojim željam, vam bo ta teden naklonjen

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 22. do 28. 2. 2020.

Če boste prisluhnili sebi in svojim željam, vam bo ta teden naklonjen (foto: pexels) pexels
21. 2. 2021

V teden pred vami se boste podali z mislimi, ki hrepenijo po umirjenem življenju in čim manj zapletih. Nežna energija Sonca v znamenju rib simbolizira tiho trpljenje, samodisciplino, skrivne sovražnike in vašo notranjo plat življenja. Na kariernem področju se boste morda morali soočiti s kreativnimi izzivi. Za dosego želenih ciljev boste morda morali delati bolj intenzivno kot prej. Če boste prisluhnili sebi in svojim željam, vam bo teden naklonjen in morda boste dobili boljše ponudbe, kot v preteklem času. 

Priporočljivo je, da ste nekoliko bolj previdni pri finančnih naložbah, saj prihaja naivnost, ki vas vodi do tega, da se lahko soočite z izgubami. Na področju čustev se bo potrebno soočiti z zapleti in ohraniti ravnovesje. Bodite potrpežljivi in ​​pustite, da se stvari uredijo s pravim tokom. Zaupanje na vašem delovnem mestu se bo povečalo. Z veseljem boste prevzeli več odgovornosti, pripravljeni boste nadomestiti stare zadeve z novimi izzivi. Težko boste v tem tednu zatrli željo po zbliževanju ter globini. Glavni smisel se bo premaknil k družini in prijateljem, ki vam veliko pomenijo. Določene zadeve, ki bi naj bile popolnoma jasne, boste morali dokazovati in se boriti za svoj prav, vendar na nežen način. 

Obdobje prijetne energije vam daje dovolj priložnosti ter časa da dokončate določene zadeve in premislite vse skupaj. Želja po izkazovanju naklonjenosti bo močno povečana. Če se boste ravnali bolj po razumu, boste kasneje tudi želi dobre rezultate. Ustavite se in se povežite se z energijami, ki bodo všeč še posebej rojenim v vodnih znamenjih. Obtoževanje ne prinaša nobenih rezultatov, zato se mu raje kolikor se da izognite. 

Merkur, ki se bo v tednu pred vami spet gibal direktno v znamenju Vodnarja, bo povečal vašo željo po napredku in uspehu, ter vas spodbujal h konkretnim rezultatom. Odrekanja in zmede, ki jih ste jih zaznavali v preteklem obdobju se umikajo. Prihajajo dobri rezultati, obarvani z naprednim razmišljanjem, usmerjenim v prihodnost. 

Venera v znamenju vodnarja dodaja v prvih dneh tedna v medsebojne odnose prijetno energijo in željo po svobodi. Učite se iz svojih izkušenj, ter ne dajajte nasvetov, če vas ne vprašajo, saj bi lahko z vsiljevanjem zanetili kakšen konflikt.

V četrtek se Venera pomakne v znamenje nežnih rib, zato bo ljubezen vedno bolj pomembna. Usmerjali se boste k miru, ustvarjalnosti, družini, talentom in disciplinam, ki bi vam lahko pomagale doseči notranjo stabilnost. Nikar pa ne spuščajte občutka nezadovoljstva v napačni smeri. 

Tedenska napoved

V ponedeljek stopate z energijo lune v znamenju raka. Ta vpliv vas bo naredil čustveno občutljive in dovzetne za vse odtenke čustev, ki pa jih ne boste vedno sposobni predelati, zato pričakujte nihanje razpoloženja. Težko boste zaupali drugim, tudi če bodo njihovi nasveti dobronamerni in celo koristni za vaš napredek. Aktivno delo vas ne bo zanimalo preveč, izgovarjali se boste na pomanjkanje časa. To je vpliv, ki vas vodi v ležernost in počitek. Morda boste utrujeni, ampak vedno pripravljeni na ljubljenje in romantične podvige. Tople besede ter komplimenti vas bodo dvignili v sanje.

Tisti, ki se v ljubezenskih odnosih nahajate v težavah, lahko v negativnem smislu tudi v torek pričakujete ljubosumje in nezaupanje, ki vas naj ne potegne vase. Več pozornosti skušajte nameniti iskrenim prijateljskih odnosom, rešite kar je nedorečenega na harmoničen način in lažje vam bo. 

V sredo ob 13.23 uri se luna pomakne v znamenje leva. Pričakujte več prijaznosti, nad obnašanjem nekaterih boste tokrat celo presenečeni, seveda v pozitivni smeri. Vaša samozavest bo usmerjena v višave, prav tako bo poudarjen ego, pomešan z energijami samovšečnosti. Pričakovali boste pohvalo ali nagrado za svoje ideje in delo, upali boste, da se posebna energija opazi. Svoja čustva boste izkazovali neposredno, brez sramežljivosti, o kateri ne bo niti sledu. 

Če vas v četrtek slučajno ne opazijo in ne pohvalijo se lahko prelevite v posameznika, ki vas čas glasno nerga zaradi pomembnih in nepomembnih stvari. Kljub majhnim spodrsljajem boste znali ohraniti optimizem in z veseljem boste razvajali sebe in bližnje. Prepričali vas bodo predvsem svetli odtenki dogajanja in vsega ostalega. Tudi zdravje vam bo dobro služilo, saj boste polni energije.

V petek boste skozi dan veseli in pogumni, skušali boste čim prej dokončati, kar je potrebno in se odzvati tam, kjer vas pričakujejo. Ob 18.07 uri pa se luna pomakne v znamenje device, ki simbolizira resen pristop. Znali si boste urediti misli in jih sestaviti na analitičen način. Red bo tisti, ki vas vodi k notranji umirjenosti.

Energija device in v kombinaciji s Polno luno vas bo v soboto obremenila s sedanjostjo in preteklostjo, ki se boste med sabo pomešali. Čim prej izločite določene vzorce, ter sprejmite priložnosti, ki počasi pronicajo v vašo bližino. Prihaja nekaj nezadovoljstva pri zahtevnih opravilih, saj tokrat nič ne bo šlo zlahka, v vsako zadevo boste morali vložiti dodaten trud, kar vam ne bo najbolj všeč. Tudi v nedeljo, ko boste pripravljeni na nove začetke, ne dovolite, da vas neuspešne situacije razjezijo ali celo razžalostijo. Raje se zvečer povežite s prijetno energijo lune v znamenju tehtnice, ki prinaša več skladnosti.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: 

11 znakov prebujanja kundalini energije

Draga hči, oprosti, ker si mi tako podobna

Katera žival ste po indijanskem horoskopu?