Astro napoved za ta teden: Občutljive reakcije (raje se umaknite in razmislite o sebi)

Tedenska astro napoved za obdobje od 19. do 25 julija. Prihajajo močna nihanja v razpoloženju. 

Astro napoved za ta teden: Občutljive reakcije (raje se umaknite in razmislite o sebi) (foto: profimedia) profimedia
19. 7. 2021

Sonce v znamenju raka počasi zaključuje svoj cikel, zato izkoristite začetek tedna predvsem na področju čustev, kjer lahko s toplimi besedami rešite marsikaj. Umirjeni v notranjosti boste znali izbirati prave besede, da z njimi pomirite situacije. Prihajajo močna nihanja v razpoloženju. Rak je čustveno znamenje, zato kljub temu, da lahko v ljubezni napredujete, pričakujte dodatno občutljivost, ki lahko v trenutkih šibkosti povzroči občutljive reakcije. Na področju spolnosti prihaja več nežnosti, več poljubov in objemov. Največ vam bo pomenilo ljubljenje v pravem pomenu besede. V negativnem smislu bo poudarjena vaša preteklost, ki jo boste želeli reševati, vendar ne boste dovolj odločni za konkretne korake. Razmišljali in govorili boste o preteklih dogodkih, ki so za vas pomembni. Nostalgija je lahko dobra ali slaba, odvisno od tega, kako jo boste zaznavali.

V četrtek ob 14.26 uri preide Sonce v znamenje leva. Odločnost se bo zavihtela na najvišjo stopnjo, zato omahovanja ne boste zaznavali. V medsebojnih odnosih boste veseli, srčni in zelo radodarni. Vse, kar se bo dogajalo, boste zaznavali kot igrivo priložnost, ki jo je treba negovati. Močna energija tega vpliva je lahko naporna za vas, če ste najraje skriti pod lupino, v svojem svetu.

V času tega tranzita boste lažje točno to, kar ste, brez da bi se prilagajali in spreminjali. Na področju čustev boste zahtevni, pričakovali boste popolno zvestobo ter občutek, da pripadate. Brez pozornosti in pohvale boste težko dosegli zadovoljstvo. Vaša narava bo zelo samozavestna in odlično se boste na področju kariere znašli v vlogi vodje. Pričakujete lahko dostojanstvo, fizično vitalnost in dobro motivacijo. Uspevali boste predvsem z ustvarjalnimi dejavnostmi. Družina in čast postajata zelo pomembna faktorja, tudi na uspeh v tem času ne boste pozabili. Kljub vsem pozitivnim in optimističnim vibracijam tega vpliva, se boste pogosto borili z globoko negotovostjo glede svoje vrednosti. Potrebno bo sprejeti drugačnost in se zavedati, da lahko spremenimo le sebe, ne drugih.

Merkur v znamenju raka vas bo spomnil, da vam za določene stvari kljub temu, da trdite obratno, ni vseeno. Približali se boste svojim željam in skušali na previden način poiskati tisto, kar potrebujete. Kljub temu, da bodo načrti dobro zastavljeni, se vas lahko dotakneta razdražljivost in občutljivost.

Venera bo v tem tednu spremenila svojo energijo. Do četrtka, ko se iz leva zavihti v devico, boste radodarni in iskreni. Nato prihaja na področju čustev malce težja energija, povezana s hladnim pristopom. Glavno vlogo bo imel razum, na tisto, kar se vam samo dozdeva ne boste pozorni. Iskali boste to, kar pogrešate, našli pa boste še kakšno dodatno napako, ki vas lahko za trenutek zavihti v nezadovoljstvo. Mars v znamenju leva ne bo dovolil, da bi odnehali ali obupali, ampak vas bo prisilil, da vztrajate ter da na plano potegnete svojo moč.

Napoved za vsak dan

V ponedeljek, ko bo luna v škorpijonu, se varujte raznih pripomb, ki lahko ustvarijo napačno mnenje. Prišli boste do pomembnih spoznanj, s katerimi boste v prihodnje lažje sprejemali odločitve. Na ljubezenskem področju prihaja veliko strasti, še posebej pri tistih, ki ste na začetku razmerja. Močna in intenzivna energija vam bo v pomoč pri delu in financah, saj boste vztrajno sledili svojim ciljem, le prilagajanje in nevoščljivost vas lahko zmotita. Pozno zvečer bo vse skupaj razbremenil vpliv lune v navihanem strelcu.

V torek in sredo, ko se bo luna sprehajala po znamenju strelca, vam ne bo pomembno, kaj si o vas mislijo drugi, pomembno vam bo le, da ste svobodni. Optimistične misli vas bodo popeljale v svet prijetnih stvari in dogodivščin, ki jih še dolgo ne boste pozabili. Razposajenost bo tista, ki vas bo odmaknila od napetosti in nerešenih situacij. Najboljše se boste počutili v družbi prijateljev, s katerimi boste delili tudi želje za prihodnost. V kolikor vas čaka pomemben sestanek se boste težje zbrali in popolnoma osredotočili na bistvo. Videli boste le končen cilj in skušali poiskati najlažjo pot do njega.

V četrtek, ko luna preide v znamenje kozoroga, se boste zavedali vseh svojih dolžnosti in odgovornosti. Ne boste dovolili, da vas karkoli zmoti ali ovira, saj vam bo uspeh pomembnejši od vsega ostalega. Urejeno in zgledno zasebno življenje vas bo pomirjalo in vam podarjalo nove iztočnice za boljši jutri.

Če ne boste preveč črnogledi in pesimistični, lahko brez težav zaznate rešitev, ki vas bo premaknila iz mrtve točke. Nikar ne zahtevajte preveč, saj bi lahko s pretiranimi zahtevami povzročili več škode kot koristi. Občutek dolžnosti se bo povečal tudi v ljubezenskih odnosih, lažje pa bo, če pristopite z razumom. Malce težje se boste sprostili, vse česar se boste lotili, bo moralo biti popolnoma urejeno. Druženja vam ne bodo najbolj pisana na kožo boljše se boste počutili sami s sabo, poveča se lahko tudi intenzivnost preteklih težav, ki bodo silile na plano.

V petek bo nastopila konjunkcija med Plutonom in Luno, ki lahko povzroči pretirano občutljivost vašega ega. Nikar se ne spuščajte v nesmiselne pogovore, ki bi lahko povzročili resne zamere. Raje se umaknite v svoj svet in razmislite o vsem, kar se vas je dotikalo v zadnjem obdobju in je ostalo nerešeno.

V soboto preide luna v znamenje vodnarja, nastopi tudi Polna luna. Dan, v katerem ne bo nič tako, kot ste si zamislili, vrstile se bodo stvari, ki ne bodo najbolj logične in jasne. Kljub vsem napetostim boste na trenutke prerojeni in pripravljeni na nove izzive. Reši vas lahko sproščeno dojemanje okolice.

V nedeljo boste prijetno razpoloženi skušali popraviti, kar se da. Znali se boste opravičiti ter spodbujati druge.

Morda vas zanima tudi: