Kaj vse nas čaka v tem tednu intenzivne energije MRKA?

Preberite podrobno astrološko napoved za teden od 7. do 13. novembra.

Kaj vse nas čaka v tem tednu intenzivne energije MRKA? (foto: shutterstock) shutterstock
7. 11. 2022

Močne zaznave, ki jih prebuja energija sonca v škorpijonu vam lahko pomagajo prodreti v bistvo resničnosti, videti zadeve takšne, kot v resnici so ter se usmeriti v pravo smer.

Poudarjeni bodo psihološki motivi, kar lahko nekateri zaznate kot težino. Seznanjeni boste z globino, v ospredje bodo stopile skrite zadeve, povezane s preobrazbami, intimnimi odnosi ter obnovo.

Čut za soočanje s težavami vas vodi k temu, da greste v akcijo. Pomembno je, da dovolite občutkom, da jih začutite. Veselje, jezo, žalost, ljubezen, spolnost doživljajte tako, kot čutite. Ne glede na to, ali gre za meditacijo, pogovor s prijatelji, se izrazite iskreno in pokažite, da trdno stojite za svojimi občutki.

Zaradi intenzivne energije se boste lahko počutili bolj utrujene kot običajno. Kakšno srečanje, če vam ne bo po godu, raje odpovejte. Poskusite razumeti nihajoča globoka čustva in se z njimi podajte v zavestno doživljanje. Ko se počutite preobremenjeni, razmislite bolj kritično o tem, čemu namenjate svojo energijo, morda boste prišli do pomembnega spoznanja na poti k rešitvam.

Potrebovali boste več časa, da se odprete in delite svoje zamisli z drugimi. Če boste znali razviti občutke zaupanja in intimnosti, si lahko obetate kljub luninemu mrku, ki prihaja v torek, prijeten teden.

Občutljivost, ki se bo pojavljala, boste skušali zaščititi tako, da se soočite z vsem kar vas izziva ali vam povzroča zaskrbljenost. Sposobnost odkrivanja skritih stvari pomeni, da lahko vidite skozi zunanjost in zaznate vsak poskus, ko vas nekdo želi prenesti naokoli.

Na področju ljubezenskih odnosov boste vdani, skrbni in nagajivi. Če pa se boste počutili ogrožene ali neprijetno, lahko pokažete temno plat. Opazili boste, da s sabo nosite globoko željo po posedovanju ali nadzoru nad drugo osebo, kar lahko prebudi nerazumevanje.

Merkur v znamenju škorpijona naravnan direktno, bo povzročil, da se boste bolj zavedali svojih strahov in želja. Razpravljali boste o temah, ki so običajno prepovedane ali zoprne. Z odstranjevanjem informacij in idej, ki ne ustrezajo potrebam, lahko ustvarite prostor za tiste, ki bodo v prihodnjem obdobju uspešne. Prihaja radovedna energija, ki ni nikoli zadovoljna s tistim, kar preprosto na površini.

V odnosih boste zaradi Venere v škorpijonu sumničavi, preden se boste odločili, ali želite določeno zadevo nadaljevati ali ne boste trikrat premislili. Težko boste sprejemali pikre fraze, zato je priporočljivo, da ste obdani z iskrenimi ljudmi, ki vas sprejemajo takšne kot ste. To je tudi čas, ko vas bodo bolj kot običajno zanimale finančne naložbe ali odločitve o posojilih ter zavarovanjih.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek, ko bo luna v biku se vam nikamor več ne bo mudilo, ne glede na to, koliko dela bo na mizi, bo ritem postal bolj ležeren. Poudarjena bo senzibilnost, zato si boste z veseljem vzeli čas zase. Določeni trenutki so lahko za tiste, ki želite shujšati naporni, saj boste hrano dobesedno sanjali. Ker bodo prevladovale zemeljske energije, prihaja realen pogled, konkretna dejstva vas vodijo k ciljem naproti. Brez zadržkov boste lahko izrazili ustvarjalnost ter tako dosegli veliko več, kot ste si zastavili. Skratka, začeli boste delovati bolj zrelo in odgovorno.

V torek nastopi lunin mrk, ki prebuja zaspane energije povezane z domačim okoljem in tistimi, ki so vam blizu. Lahko pride do trenj, napetosti ter občutka, da niste popolnoma sprejeti. Nikar se ne zapletajte v razne dvoboje in konflikte, raje skušajte vse skupaj sprejeti in razrešiti na umirjen način, z ustreznimi argumenti, v katere ste popolnoma prepričani.

Ne bodite presenečeni, če boste v sredo, ko se energije mrka umikajo, še vedno čutili notranji nemir. Luna prehaja popoldne v znamenje dvojčkov, kar bo na nekatere delovalo igrivo, drugim pa lahko prebudi nestrpnost in neučakanost. Težko boste obstali na mestu, nenehno se boste gibali in skakali iz ene teme na drugo, brez da bi zaključili. Ker boste raztreseni in pozabljivi, si ne nizajte zahtevnih opravil in pomembnih sestankov na katerih je potrebna zbranost.

Četrtek bo zaradi zračne energije dvojčkov razgiban dan, z odlično komunikacijo in nagajivimi predlogi. Zaradi nerodnosti se kakšnemu težjemu opravilu raje izognite. Kjerkoli se boste znašli se boste znali izraziti ter pustiti odličen vtis. Razvijali boste ustvarjalno žilico, če morate sestaviti kakšen dopis, reklamno sporočilo ali kaj podobnega vam bo šel ta opravek dobro od rok.

V petek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom se bo vse skupaj odvijalo še hitreje, tako pospešeno, da ne boste več znali slediti. Usmerjala vas bo strast, ki pa ji ni priporočljivo popolnoma zaupati, lahko pa se ji prepustite na ljubezenskem področju, kjer bodo želje bolj intenzivne kot v preteklih dneh.

V soboto in nedeljo vas bo spremljal vpliv nežne lune v znamenju raka, zato boste zaznavali potrebo, da izražate svoje mnenje, ter da se poglobite v neznane globine na področju čustev. Na trenutke boste pretirano zaskrbljeni, saj prihajajo dvomi ter strahovi, vendar vas lahko reši podpora prijateljev in družinskih članov. Marsikdo vam bo začel zaupati, kar lahko uredi odnose. V negativnem smislu na področju ljubezni pričakujte nekaj ljubosumja in neiskrenih korakov, ki bi jih lahko kasneje obžalovali. Na prvo mesto bo stopila čustvena plat, tudi tista nezavedna, ki vas lahko v mislih vleče nazaj.

Tekst: Horoskop.si

Preberite tudi: