Astro: Čas, da naredite temeljito analizo odnosov s svojimi bližnjimi

Tedenska astro napoved od 15. do 21. novembra. 

Astro: Čas, da naredite temeljito analizo odnosov s svojimi bližnjimi (foto: pexels) pexels
15. 11. 2021

V tednu pred vami vas bo Sonce v znamenju škorpijona prebudilo in usmerilo v raziskovanje sebe in drugih. Spoznavali boste tudi tiste stvari, ki so se skrivale pod površjem. Ne bodite presenečeni, če boste kakšno zadevo zakomplicirali ali popeljali do skrajnosti. Globoke zaznave se bodo prepletale tudi na področju ljubezni, kjer boste oboroženi s strastjo. Partnerji in mlajše osebe v družini bodo tokrat vaš vir navdiha in veselja. Pretirano se boste obremenjevali s potrebami družinskih članov, ki bodo do vas zahtevni in včasih tudi malo manipulativni.

Novi začetki s pomočjo sodelovanja obljubljajo dobre iztočnice in dolgoročni napredek. Prebudili boste svojo notranjo moč in se bolj pogumno usmerjali proti svojim ciljem samostojno. Prihaja notranji občutek zmage, uspeha in zadovoljstva. Za tiste, ki ste zaljubljeni do ušes, bo obdobje odlično, saj vam strasti in čustev ne bo težko izraziti spontano. Pazite le, da vas navidezno sproščene besede ne odnesejo v nesramno kritiziranje.

Merkur v znamenju škorpijona, ki se giba v direktni smeri, bo izboljšal komunikacijo in pričaral več spontanosti v medsebojnih odnosih. Besede naj bodo odločne ter dobro premišljene. Ne boste več dopustili, da drugi kreirajo vaš način življenja in se vtikajo v vaš edinstven način razmišljanja. Aktivni in predvsem pogumni si ne boste dopustili, da bi izpustili priložnosti.

Venera, ki se nahaja v znamenju kozoroga, skriva svojo vzhičenost in temperament. Z njeno energijo boste zelo uspešni in učinkoviti, če se izobražujete. Znanje boste vztrajno srkali vase in se ob tem tudi odlično počutili. Čas je, da naredite temeljito analizo odnosov s svojimi bližnjimi. Čustvena občutljivost bo sicer povečana, a po drugi strani boste bolj jasno videli svoje težave in jih boste pripravljeni na pravi način tudi reševati.

Mars, ki se nahaja v znamenju škorpijona, je odličen pri spodbujanju in izzivanju raznih sprememb. Pričakujte trdnost in povečano sposobnost vztrajanja pri vseh zadevah. Njegova energija vam lahko pomaga na lažji način prehoditi težko obdobje. Ovira za preizkušanje moči bo tudi odpor. Mars bo okrepil vaša čustva in jih obarval v intenzivne odtenke. Tokrat boste bolj izbirčni, najprej vas bo prepričal nekdo, ki je drzen in skrivnosten, povprečnih ne boste zaznavali. Mars v škorpijonu, ki s sabo nosi strast, se ne boji raziskovati temnejše, bolj ranljive strani življenja. Pravzaprav tukaj uspeva, zato vas lahko ta tranzit spodbudi, da opravite psihološko analizo in vam omogoči vpogled, ki postavlja temelj za preobrazbo.

NAPOVED ZA VSAK DAN POSEBEJ 

V ponedeljek, ko bo luna v ovnu, ne boste analizirali, ampak boste svoja občutja prepuščali trenutnim vzgibom, delovali boste spontano, ponosno, morda na trenutke celo zaletavo. Na misel vam bodo prišle različne ideje, o katerih si do sedaj niste upali razmišljati, z borbeno energijo se boste podali v uresničevanje želja.

Vznemirjenje, napetost, ter naglica vas bodo tudi v torek, ko bo luna še v ovnu, vznemirjali na vsakem koraku, zato se bo potrebno resnično zbrati in osredotočiti.  Komunikacija, pogovori in dogovori bodo nosili s sabo noto optimizma.

V sredo luna preide v znamenje bika. V ljubezenskih odnosih boste prijetno razpoloženi in pripravljeni na bolj globoke pogovore. Težave se lahko pojavijo še posebej tistim, ki ste že dlje časa izpostavljeni na psihičnem področju. Slabe misli preženite z iskrenim pogovorom s prijateljem ali družinskim članom. To je čas, ko boste imeli odličen smisel za poslovanje, zato je pametno naložiti svoj denar, seveda v manj tvegane zadeve. Notranje se umirite in šele nato pojdite v akcijo, da slučajno po nepotrebnem ne zapravite kakšne priložnosti, ki bi vam lahko prinesla dolgoročni uspeh. Besede naj bodo bolj premišljene in tople, takšne da bodo izražale tudi sočutje. Zemeljske energije vas bodo obdržale v coni realnosti in vaših zmožnosti. Vsako pretiravanje vas bo zmotilo.

V četrtek vas bo spremljala konjunkcija med Luno in Uranom, zato lahko kljub trdi energiji doživite kakšno presenečenje ali pa se znajdete na pragu nenavadnih sprememb. Instinktivne reakcije vas vodijo k nepremišljenim korakom, zato ohranite zdrav razum. Učinkovito boste delovali v timskem delu, še posebej tam, kjer bo potrebno raziskovati nekaj popolnoma neznanega. Možni pa so razni izpadi, električni in računalniški, zato vse pomembne stvari shranite in jih dvakrat preglejte.

V petek ob 15.33 uri preide luna v znamenje dvojčkov, nastopi polna luna in Lunin mrk. Ker se boste na trenutke nagibali k nepazljivosti, je ta čas lahko tudi nevaren ali vsaj neprijeten, poleg tega se pogosteje dogajajo napake in razne manjše pomote. Na fizični ravni ni najbolj priporočljiva prevelika obremenitev rok in nog, zato se kakšnemu težjemu opravilu raje izognite, bolj boste vešči s pogovorom. Resnih odločitev v teh dneh pa nikar ne sklepajte ali pričakujte.

V soboto in nedeljo boste z zračnimi energijami bliskovito iskali rešitve, se spogledovali in skušali nadoknaditi vse, kar je bilo v zadnjem času zamujenega. Vikend bo čas poln raznih prebliskov in razigranih besednih iger. Pojavi se lahko notranji nemir, saj boste vse želeli narediti na enkrat, kar pa seveda ne bo najbolj izvedljivo. Ugodno obdobje za reševanje napetosti, saj boste v odnosih zaznavali pravo sliko. Zelo dojemljivi boste tudi za glasbo, godili vam bodo bolj razigrani ritmi.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: