LUNIN MRK bo pretresal in nam bo pomagal narediti preskok v zavesti

V petek, 19. novembra, imamo poleg polne lune še delni lunin mrk v znamenju bika. 

LUNIN MRK bo pretresal in nam bo pomagal narediti preskok v zavesti (foto: pixabay) pixabay
18. 11. 2021

November je, kot smo že pisali, izjemno intenziven mesec. Pravijo, da skozi cel november srčna energija planeta raste. To je mesec za uskladitev našega srčnega utripa s srčnim utripom Zemlje. To lahko naredimo tako, da preživimo več časa v naravi, poslušamo svoje srce in sprejmemo vsa srčna prebujenja, ki se pojavijo.

Mrki predstavljajo portale transformacije in prebujanja. V naše življenje prinesejo usodne dogodke, ki pomagajo pospešiti rast naše duše.

Te preobrazbe in prebujenja so lahko hitre in nenadne, ali pa počasne in se postopoma odvijajo v naslednjih tednih in mesecih. Vsak ima svojo izkušnjo, takšno, kakršno potrebuje. Nedvomno pa so časi mrkov izredno močni in lahko sprožijo marsikaj. Pomagajo nam prerezati začarane kroge, narediti preskoke v zavesti in nas prebuditi v nova spoznanja.

Delni lunin mrk v biku, ki prihaja 19. novembra ob 10.04 uri, je prvi bikov mrk po letu 2014. Kmalu, 4. decembra, pa nas čaka še sončev mrk. 

Novembrski lunin mrk bo poudaril predvsem odnose v naših življenjih. To vključuje naš odnos z drugimi, pa tudi naš odnos do nas samih, in tudi do denarja. Venera je v času tega mrka zelo aktivna, saj je vladarica bika. Venera vlada vsem zadevam srca, ljubezni in naših financ. Venera vlada tudi nad tem, kar cenimo in kar se nam zdi vredno, zato se lahko vse te teme v tem trenutku dvignejo na površje.

Če smo dosedaj imeli določene nestabilne odnose, ki niso bili zgrajeni na pravih temeljih, lahko ta mrk marsikaj obrne na glavo. Lunin mrk pretresa vse, kar ni trdno. Sem pa ne spadajo samo naši odnosi, pač pa tudi stališča in prepričanja, ki nam preprečujejo vzpostavljanje globljih in intimnejših odnosov z drugimi ter s samim seboj.

Pravzaprav je ta mrk kot nalašč za delo na lastni samozavesti in za krepitev občutka lastne vrednosti. Spomnite se na vse svoje zmage in uspehe, ljubite se ne glede na vse, kar vam je prečkalo pot, in bodite prijazni do sebe. Ko širite to ljubezen do sebe, boste precej lažje razširili to milost in ljubezen tudi na druge v svojem življenju. Upoštevati je treba, da nas mrki ponavadi postavijo točno tja, kjer moramo biti, zato zaupajte toku. Poskusite ohraniti svoje srce odprto in dovolite, da pride, karkoli mora priti oz. odide, karkoli mora oditi.

To je priložnost, da svoje srce prebudite za globljo ljubezen. Sprejmite to energijo in ji dovolite, da vam pokaže pot do naslednjega poglavja evolucije vaše duše.

Vir: foreverconscious.com

Preberite si še: Lunin mrk bo najbolj intenzivno vplival na ta 4 znamenja

Na ta 3 znamenja bo lunin mrk najbolj nežno vplival

in Astrologinja: Intenziven mesec november je pred nami!