Kitajski horoskop od 17. do 23. oktobra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 17. do 23. oktobra (foto: shutterstock) shutterstock
18. 10. 2022

PODGANA

Dogodkov ne boste smeli prehitevati, kljub temu se boste v očeh drugih izkazali kot učinkoviti in premišljeni. Notranji pogum se bo okrepil zaradi prijetnega komplimenta nekoga od sodelavcev. Nekoliko bolj previdni pa bodite proti koncu tedna na področju čustev. Nedelja bo prinesla pomembno odločitev in okolica bo precej kritična. Kljub vsemu bo vaša odločitev prava. Prizadevajte si za preproste kompromise.

Vaš ključ: Pogovorite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Vzeti si morate več časa zase in početi tisto, kar si sami želite, saj vas bo stres v nasprotnem primeru kmalu povozil. V sredini tedna boste sami svoje sreče kovač, če se boste močno potrudili, boste deležni uspeha, o katerem sanjarite že nekaj časa. Tudi če se boste na področju čustev opekli, vas to ne bo ustavilo. Edinstvena priložnost vas bo vodila vse do cilja. Na finančnem področju se boste znašli v manjši zagati.

Vaš ključ: Rešujte težave!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

Na vsak način boste želeli stopiti v prvo vrsto. Nepredvidljiva situacija vas lahko pripelje do neprijetnih soočenj v kariernem okolju. Bodite pozorni pri komunikaciji s prijatelji in znanci, saj boste malce preveč kritični. Prisluhnite proti koncu tedna domačim, saj bodo delili najboljše nasvete. Na simpatičen način se boste v nedeljo izpostavili, vse se vam bo tokrat zdelo preprosto, zato vas ne bo strah prevzeti vodilne vloge.

Vaš ključ: Izpostavite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

MAČKA

Moč razuma in pametno sklepanje bosta pomembna faktorja za uspehe, ki vas čakajo. Prva reakcija, ki vam pade na pamet, ne bo dobra izbira. Na področju dela se boste zakopali in z analitičnim pristopom prišli do bistva, ki vas bo razveselilo. V ljubezni pričakujte od petka naprej več hladnosti, zadržanosti, predvsem pa kakšno kritiko. Pomembna novica vam bo odprla vrata, ki so že dolgo zaprta.

Vaš ključ: Prisluhnite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Dovolite nekomu, da pokaže svoje znanje, saj se lahko tudi vi nekaj novega naučite. Stabilno finančno stanje vam bo omogočilo zbranost. Odpira se nova možnost glede poslovnih zadev, ne bo vas motilo niti to, da ste ves čas zasedeni. Obremenjenost z načrti bo odveč, saj pomoč v obliki nasveta prihaja še pravi čas. Pričakujte čustveno spremenljiv konec tedna. Vaše razpoloženje bo precej odvisno od razpoloženja tistih, ki vas obkrožajo.

Vaš ključ: Ne bodite pikri!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

V začetku tedna boste nase preslikali vsa bremena drugih. Največ energije vam bo vzel nekdo, ki ne bo razumel vaših korakov. Z nekaj discipline boste dosegli prijetno sožitje, zato bodite močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Pazite konec tedna z denarjem, dokumenti in vrednimi predmeti, posebno če vas čaka nujna situacija. Ugotovili boste, da vam določene osebe ne stojijo ob strani, ko jih potrebujete.

Vaš ključ: Glejte bolj nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Zmotila vas bodo manjša razočaranja, vendar se boste znašli in se pravi čas usmerili k rešitvi. Z ubranimi besedami boste tudi pri sodelavcu, ki ni na vaši valovni dolžini dosegli več, kot ste upali. Vsako sumničenje je zato povsem odveč. Poskusite se v soboto in nedeljo sprostiti in ugotoviti, kaj si v resnici želite. Globok pogovor vam bo prinesel nekaj sprememb v odnosu, ki že nekaj časa ni najbolj urejen.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Bodite na področju kariere odkriti, pogumni ter iskreni. Zaradi spontanosti boste lažje prestajali nasprotovanja, ki jih boste deležni. Znali boste tudi povedati to, kar resnično čutite in mislite. Okrepila se bo tudi samozavest, razjezilo vas bo le nihanje na področju financ. V ljubezenskih odnosih boste nekoliko nemirni, saj se ponavljajo stvari, ki so vas že velikokrat obremenile. Gluhi boste za prigovarjanje v domačem krogu.

Vaš ključ: Nasmešek na obrazu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

OPICA

Namučili se boste, preden vam bo uspelo razrešiti raztresene misli. Veliko boste stavili na eno karto, pri tem pa ne boste dobro premislili vseh dejavnikov, ki so lahko problematični. Prijatelji in znanci bodo postali zelo nestrpni in morda celo arogantni. Ne podlezite negativni energiji. Dovolite, da nadaljujejo po svoje in se ne jezite, če boste imeli na trenutke občutek, da ste odveč. Mirno se lahko umaknete korak nazaj in opazujete.

Vaš ključ: Prebudite dostojanstvo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Odprle se vam bodo tudi možnosti tako za osebni razvoj kot tudi za napredek, zato se nikar ne zapirajte vase. Čeprav boste nekoliko nemirni, bo čas ugoden za odkrivanje novosti. Nekaj skrbi vam lahko pomaga osebnostno napredovati. Samskim bo v nedeljo nekoliko lažje, saj vas čakajo lepe priložnosti, ki bodo povezane z osebo iz družbe. Vezani, posvetite se sami sebi in temu, da dosežete določen napredek, ki ga od vas pričakujejo že nekaj časa.

Vaš ključ: Priznajte si napake!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

Prihajajo zahtevne in kompleksne naloge, zato bi bilo prav, da se močno skoncentrirate. Situacij ne boste smeli prehitevati, saj lahko nekaj spregledate. V ljubezni boste končno slišali, kaj lahko v prihodnosti pričakujete. Konec tedna bo prevladal razum, počasi boste postali precej objektivni. Prihajajo tudi čustveni izlivi in razprave. Toda ljubezen vas bo na drugi strani prijetno navdihnila.

Vaš ključ: Stavite na iskrenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Ne boste najbolj zadovoljni, saj se boste s težavo odločili in izpeljali pomembne zadeve do konca. Ovire se bodo pojavljale tudi s strani družine, ki vas tokrat ne bo razumela, da nimate časa za druženje. Proti koncu tedna se ne boste ukvarjali s podrobnostmi, le s konkretnimi temelji. Ker boste polni novih načrtov, se lahko odločite za nekaj ekstravagantnih potez in sprememb. Na čustvenem področju bo v nedeljo dobrodošle več komunikacije.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Preberite tudi: