Kitajski horoskop od 2. do 7. 6. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 2. do 7. 6. 2020 (foto: Pexels) Pexels
2. 6. 2020

PODGANA

Do vašega srca v dneh pred vami ne bo preprosto priti. Nekdo se zelo trudi in išče recepte, kako vas osvojiti. Vi pa korakate po svoji poti z drugo energijo v srcu. Nekaj več čustvene odprtosti vam bo namenjene v drugi polovici tedna. Zadnji dnevi tedna bodo namenjeni pohajkovanju in izmenjavi misli. Srčno osebo boste zavili v odejo romantike. Ne bo se vam upirala, saj vedno poskrbite, da je čudovito in tudi tokrat vam bo uspelo pričarati nenavadno vzdušje. Delo boste postavili na stran.

Vaš ključ: Zazrite se nazaj in sprejmite lekcije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna 

BIVOL

V prvih dneh tedna prihajajo nesoglasja, ki bodo povezana z ljubljeno osebo in bolje bi bilo, da se enostavno prepustite odnosu in ga ne analizirate. Dnevi sredi tedna bodo polni razmišljanja. Drobne negotovosti vas večkrat zavedejo v negativno razmišljanje. Posledično se pojavljajo čustvene blokade in nelagodno počutje ob ljubljeni osebi, zato najprej razčistite pri sebi. Če niste prepričani o svojih čustvih, se raje nekoliko odmaknite. Področje dela in denarja bo potekalo brez posebnih zapletov.

Vaš ključ: Prebudite svojo kreativnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

Nekdo vas bo prevzel, zato vprašajte svoje srce, kaj si v resnici želi. Sentimentalnost bo v dneh pred vami vaše notranje bogastvo. Pazite, da se preveč ne zagledate v napačno osebo. Čaka vas čas nore zaljubljenosti, prepustite se domišljiji in maksimalno uživajte. Konec tedna boste bolj odločni, na prvo mesto pa boste končno postavili sebe in svoje potrebe. Uspeh je zagotovljen, vendar se bo to lahko poznalo na prijateljskih odnosih. Več časa boste porabili za svoje opravke, kot za prijatelje.

Vaš ključ: Majhna presenečenja vas bodo razvedrila.

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

Harmonija v notranjosti bo tudi ključ vsega ostalega. Seveda ne boste ušli svoji občutljivosti, takšni pač ste. Sanjarjenje v partnerjevem naročju bo kot nalašč za vašo čustveno dušo, skrito globoko v vas. Ne bodite prehitri, nestrpni in kritični, da ne bo kdo, ki vašemu svetu pomeni zelo veliko, kuhal zamere. Samskim se bodo dogajale zanimive situacije, vendar se zaenkrat še ne boste ustalili. V nedeljo ste lahko mirni, saj se boste z nekom srečali v izredno prijetnih okoliščinah.

Vaš ključ: Prepričal vas bo samozavesten nastop!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

V prvih dneh tedna prihaja nekaj nesoglasij, saj ne boste razpoloženi za kritike in pripombe drugih. Pazite tudi, da ne boste na ves glas razmišljali o stvareh, ki so lahko dvomljive in povzročijo konflikt. Ljubezenske vibracije se bodo začele spreminjati, proti koncu tedna v za vas pravi smeri. Zadovoljstvo, ki ga boste čutili v notranjosti, boste širili tudi v domačem okolju, kjer vas bodo označili za zelo zabavnega posameznika, ki drži vse pokonci. 

Vaš ključ: Iskali boste prave odgovore!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

V prvih dneh tedna boste negotovi, celo glede stvari, ki naj bi bile jasne. Vaša zbranost vam lahko ponagaja, kar pomeni, da boste pri vsem preveč čustveni in zmedeni, da bi se osredotočili na bistvo. To bo še bolj izrazito, če boste začutili, da ste pod pritiskom. Povabila, ki jih boste deležni s strani oseb nasprotnega spola sprejmite z nasmeškom na obrazu, čeprav boste dajali na prvo mesto odnose s prijatelji. Imate idealno priložnost, da se počasi pomaknete malce naprej.

Vaš ključ: Stavite na zmago!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KONJ

Pazite v prvi polovici tedna, ko boste bolj nerazpoloženi v ljubezenskih odnosih, ki se počasi krhajo, zaradi vaše neposlušnosti. Nekdo vam bo pomagal razumeti diplomacijo in tako se boste osvobodili večjih bremen. Odločiti se morate, pa tudi zahtevati, da nekdo, ki sodeluje z vami stori podobno. Zadnji dnevi v tednu bodo zaznamovani z manjšimi strahovi, posebej če se z nekom še vedno ne morete dogovoriti. Prihaja pa presenečenje, v odnosu z nekom, ki bo dokazal, da vas ni pozabil. 

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: turkizna

KOZA

Ne boste se mogli upreti in nežna čustva bodo v te tednu prisotna v tolikšni meri, kot si želite. Počasi se bo vse izboljšalo, čeprav bi morali ostati na preži in stvari opazovati povsem nepristransko. V zadnjih dneh tedna boste polni optimizma, še posebej tisti, ki ste pred kratkim začeli razmerje. Notranje boste zelo bogati, vendar to skrivate pred zunanjim svetom, da ne bi bili razočarani in čustveno ranjeni. Nedelja vam prinaša sprostitev in nove smernice.

Vaš ključ: Pustite čustvom prosto pot!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

OPICA

Nikar se v prvih dneh tedna, ko ne boste najbolj umirjeni ne zapletajte v nepreverjene zgodbe, saj ne prinašajo nič dobrega. V četrtek vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam očitno ni pri srcu. Z lahkoto se boste z nekom spoznali in spustili v zanimiv in razigran pogovor, ki dolgoročno prinaša nekaj več. Končno boste deležni spodbudnih novic, kar vas bo razvedrilo in vam dalo motivacijo. Zaupajte predvsem tistim stvarem, ki so vam blizu.

Vaš ključ: Ne iščite zapletov tam, kjer jih ni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Kljub vsem zapletom in nesporazumom v prvih dneh tedna vztrajajte in ostani zvesti sami sebi. Tudi energija na čustvenem področju bo nekoliko nihajoča in nestabilna. Zahtevali boste več pozornosti, a tega ne znate pokazati na pravi način. V odločilnih trenutkih se boste ustavljali, saj vas je strah, da bi naredili napako. Konec tedna bo vse drugače, prihaja prava pot, kjer se boste veliko boljše počutili. Zadovoljni boste in spet pripravljeni na kaj več, posebno v odnosih z nasprotnim spolom.

Vaš ključ: Nadzorujte ljubosumje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PES

Najbolj sladka bodo v tem tednu presenečenja, ki jih ne načrtujete. Prepustite se toku teh prijetnih dogodkov, ki jih boste deležni. Bodite zaljubljeni in odkritosrčni. Vaša skrivnostna privlačnost bo očarala osebo, ki vam je že lepo obdobje zelo všeč. Prisluhnite srcu, kako daleč se je vredno spustiti, razum tokrat nekoliko izklopite. Nikar pa v svoji zaljubljenosti ne pozabite na pomembne opravke, ki jih nihče ne bo naredil namesto vas.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, ter napetega. Prevladovala bo tudi strast, ki pa lahko, če ne bo vse tako kot ste si zamislili vodi v manjše konflikte. V tem tednu vam bo jasno, kaj vam želi nekdo, ki vam je všeč povedati. Izredno zamišljeni in zasanjani boste. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve na ljubezenskem področju. Pazite, da ne bodo ljudje v okolici opazili vaše labilnosti in jo izkoristili sebi v prid.

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Poglejte si še: