Kitajski horoskop od 28. junij do 4. julij 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 28. junij do 4. julij 2021 (foto: prifimedia) prifimedia
28. 6. 2021

PODGANA 

Nekdo vas bo obtoževal za situacijo, ki je nastala na področju kariere. Naj to v vas ne vzbudi slabe vesti. Če ne boste popolnoma iskreni, se vam dolgoročno obetajo števili zapleti. Najbolje bi bilo, da priznate napako in se z njo poskusite soočiti. Pričakovali ste več razumevanja za svoje zamisli, na koncu pa se boste morali reševati sami. Energično se boste postavljali zase, vendar kljub silovitim čustvom ne pozabite na diplomacijo. Ob upoštevanju nasveta se boste znebili težave, ki se vam zadnje čase pogosto ponavlja.

Vaš ključ: Bodite iznajdljivi!             

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

V prvih dneh tedna se boste bivoli težko zadrževali, da ne bi nekomu povedali kar mu gre. Prisiljeni boste, da se soočite in tudi argumentirate določene zadeve, ki so glavno bistvo problema. Konec tedna prihajajo nove poti in priložnosti. Toda vseeno boste morali biti nekoliko bolj previdni in se zadev lotili iz prave strani. V ljubezni boste preračunljivi in dvomljivi. Pojavila se bo negotovost, dvomili ne boste samo o partnerju, temveč o vsem, kar trenutno zaznavate. Pred vami so večje, pomembne novosti, ki lahko kmalu  spremenijo smer.

Vaš ključ: Ostanite budni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

Rešiti boste morali kočljive zadeve, ki ste si jih nakopali. Nekdo vam bo nesebično priskočil na pomoč. Sprejmite, saj se boste sami težje znašli. V sredo se bo vse skupaj razjasnilo, zadihali boste s polno paro in si privoščili tisto, kar si po tihem želite. Čustva bodo prijetna in vznemirljiva. V ljubljeni osebi boste tisti tigri, ki ste vezani našli tudi dobrega prijatelja in sogovornika. Samostojni in uspešni boste pri svojih odločitvah, pogosto tudi zviti in vedno korak pred bližnjimi. Samski, ljubezen je prav tako zelo blizu.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Povezovanje bo ustvarilo veliko toplih občutkov in možnost še večjega zbliževanja. Imate sposobnost svojo oblast uskladiti s svojo prijaznostjo, zato to tudi izkoristite. Doma ne sproščajte svojih napetosti, sploh ne s prepiri, ki ne vodijo nikamor. Ne izgubljajte živcev, ko se dogodki ne odvijajo tako, kot ste si zamislili. Prav kmalu se bo izkazala resnica in kaj lahko pričakujete od določenih situacij. Nimate dovolj časa za vse in že to vas pošteno vznemirja in iztirja.

Vaš ključ: Upočasnite tempo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Počutje bo v prvih dneh tedna izredno spremenljivo. Od prijateljev lahko pričakujete podporo, vendar ponujene pomoči ne izkoriščajte preveč. Pokažite več iznajdljivosti. S spontanim pristopom boste najlažje rešili zaplete. Zadeve, ki jih niste speljali do konca, se bodo v petek malce obrnile proti vam. Možne so finančne in poslovne posledice, predvsem pa tokrat ne boste mogli ohraniti mirnih živcev. Stvari, ki pa so vam zelo pisane na kožo boste proti koncu tedna rešili z levo roko.

Vaš ključ: Umirite misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

Kariera bo v prvih dneh tedna vaša šibka točka, še posebej, če ste se odločili, da boste počasi ujeli napredovanje. Kljub temu se vse lahko reši, morda s pomočjo nekoga, ki razume vaš pogled. Čutili boste, da trenutek ni pravi, da bi delili svoje poslovne načrte, kar ne pomeni, da vanje niste prepričani. Tokrat boste premislili, komu boste zaupali, saj boste nesigurni vase. V vse dogajanje boste v soboto vpeljali več sproščenosti. Prihaja izjemna intelektualna moč, manjkalo pa vam bo fleksibilnosti na osebnem področju.

Vaš ključ: Spontane odločitve vodijo naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ 

Ne ustrašite se priložnosti, ki jih boste deležni, veliko moči boste imeli za spopadanje z njimi, predvsem pa se začnite zavedati svoje notranje moči. Ne oklevajte z zelo pomembnim vprašanjem, posebno na področju financ, ki ni najbolj stabilno. Preveč vas obremenjuje skrb za tiste, ki v resnici ne potrebujejo vaše pomoči. Potem se pritožujete, ko si izbirajo drugačno pot. Na družinskem področju bi morda morali še malce počakati, da se zadeve stabilizirajo ter da se zopet vrne razumevanje. 

Vaš ključ: Počasni koraki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata 

KOZA

Malce boste nervozni, saj vam na poslovnem področju tečejo zadnje minute. Kljub vsemu bodite pazljivi, saj s sodelavci sledi nekaj nedorečenosti. Naenkrat čutite precej napetosti, pa tudi naveličanosti nad stvarmi, ki vam jih ni uspelo dokončati tako, kot ste si želeli. Umirite se in se znebite vseh ovir, saj z njimi ne morete rasti in se razvijati. Neprilagodljivost in trma vam nista v nobeno pomoč, zato se jima izognite. V medsebojnih odnosih boste pripravljeni na večje prelomnice.

Vaš ključ: Samozavest se vrača!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Na področju športa in rekreacije bo v tednu pred vami močno poudarjena vaša borbenost, s katero lahko dosežete čudovite rezultate in se pomaknete stopničko višje. Prirojena občutljivost bo le tako nekoliko izginila. Naleteli boste na veliko nasvetov, povezanih z rekreacijo, vendar se raje držite svoje začrtane poti, ki vas tokrat vsekakor vodi v za vas pravo smer. Že nekaj prijaznih besed vam bo v ljubezni in prijateljstvu pomenilo več kot dolgo razglabljanje o tem, kako imate prav.

Vaš ključ: Prihaja iskrena ljubezen!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Nikar ne bodite sramežljivi in zadržani, saj to ni v vaši navadi. Izborite si besedo in prisotne presenetite s svojo iznajdljivo komunikacijo. Približuje se srečanje, ki lahko označi nekaj povsem novega, vhod v mirnejše obdobje. Ne morete se sprijazniti z vsem, kar vam ne ustreza, posebno na ljubezenskem področju. Zmotilo vas bo, da vas  nekdo še preveč očitno kritizira in opravlja. Samske peteline bo ljubezen zanimala le na spletu, v realnosti pa se boste držali svojega tempa.

Vaš ključ: Ostanite zvesti sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

V ljubezni ste zadnje čase morda nekoliko naivni. Želite si verjeti v nekaj, kar bi morali vseeno preveriti, zato pazite, komu boste zaupali. Imeli boste dovolj energije, pa tudi iznajdljivosti. Praktični problem se lahko tokrat reši z vašim stabilnim pristopom, zato se nikar ne obotavljajte pri iskanju pomembnih rešitev. Preveč se obremenjujete z izidom zadeve, ki bi jo lahko končali hitro in neboleče. Morda je napočil čas, da si priznate, kam vas v resnici vleče srce in naredite kakšen korak v tej smeri.

Vaš ključ: Ne bojte se priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

V tednu pred vami lahko pričakujete veliko zanimivih dogodkov, veliko gibanja, smeha in strasti, skratka zadovoljni boste sami s sabo. Še več boljše energije in gibanja sledi konec tedna, ko boste hrepeneli po tem, da se znebite odvečnih napetosti. Iskreni pogovori, ki jih boste deležni, lahko ob narobe izrečenih besedah vodijo v manjše napetosti, ki pa jih lahko sprostite s kakšnim prijetnim komplimentom. V soboto se lahko pojavi želja po nečem zelo nenavadnem. Težko jo boste ignorirali, zato jo skušajte izpolniti.

Vaš ključ: Zaupajte predvsem sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

Preberite še: