Kitajski horoskop od 29. 3. - 4. 4. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet in smernice na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 29. 3. - 4. 4. 2021 (foto: pexels) pexels
29. 3. 2021

PODGANA

Pokažite več, ne glede na to, kaj si bodo o vas mislili drugi. Pomembno je, da ne sedite križem rok, saj se boste v tem primeru izgubili zanimivo priložnost. Novice, ki prihajajo, vas bodo razveselile in vam podarile novo upanje. Nikar pa ne delajte prevelikih scenarijev za naprej, ker bi se tako le speljali na led. Bodite sproščeni, naj se vam ne mudi, vse vas bo počakalo. Tudi v zadnjih dneh tedna bo prevladovala igriva in prodorna energija. Če boste v domačem okolju v nedeljo vsaj za hip popustili, vam bo v kasnejšem obdobju veliko lažje.          

Vaš ključ: Poiščite priložnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

BIVOL

Pokažite na področju kariere, kaj nameravate in začnite bolj skrbeti, da vas opazijo pravi posamezniki. Napeto situacijo boste sredi tedna umirili s premišljenimi in preudarnimi dejanji, ki jih bo vodil diplomatski pristop. Sprostitev si lahko privoščite čez vikend, saj boste zaradi obilice dela skozi teden nekoliko razdraženi in nezainteresirani. Izogibajte se konfliktnim ljudem, saj se boste drugače zapletli v prepire. Če ne boste samozavestni in ne boste zahtevali popolnosti za vsako ceno, se lahko vaša notranjost začne sistematično podirati.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

V tednu pred vami prihajajo pomembne odločitve. Zelo dobro veste, kaj od nekoga pričakujete, zato ne boste brezglavo ovinkarili. Ugotovili boste, da ste izgubljali čas, vendar boste bogatejši za novo spoznanje. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi vi niste najboljši. Sprejmite svojo odgovornost in potrpežljivo delujte tudi v domačem okolju.  Osebnostno bo notranji pogum tisti, ki vam bo osvetlil pot in olajšal marsikatero situacijo. Izgubljeno energijo vam bo v nedeljo povrnila lepa gesta. Bodi iskreni do sebe in drugih in lažje vam bo.

Vaš ključ: Prihajajo tihe misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MAČKA

Poskusite se do srede izogibati situacijam, ki peljejo k govoricam in deljenju napačnih informacij. Na poslovnem področju se boste izkazali s svojo prizadevnostjo, vaša vnema bo nalezljiva, marsikdo vam bo zavidal tudi samozavest. V soboto se boste izolirali in tkali v svoji domišljiji načrte, pri tem pa pozabite na obveznosti. Odločiti se boste morali, kje se sploh dobro počutite. Dober odnos z družinskimi člani ali prijatelji vam bo v nedeljo pomagal, da premagate svoje omejitve in si ustvarite drugačen pogled na prihodnost. Nesporazumi se bodo umaknili sami.

Vaš ključ: Lahkotne energije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ 

Priporočljivo v tednu pred vami je, da še nekaj časa opazujete za vas pomembno situacijo in se nato odločite kako nadaljevati. Delovne obveznosti vas bodo priganjale iz dneva v dan, zato boste nekoliko napeti in nezainteresirani za prijetne zadeve. V soboto boste pripravljeni na spremembe, ki počasi, vendar zelo vztrajno pronicajo na vaš urnik. Najbolj pomembne bodo za vas malenkosti, ki jih boste deležni s strani domačih, na dan prihajajo tudi speča čustva. Poskrbite da se boste odzivali na ustrezen način.

Vaš ključ: Počasi se prebujate!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

Na področju dela in denarja za nekaj časa pozabite na to, kaj vam govorijo čustva, in se zadev lotite na razumski ravni. Lažje vam bo, saj se ne boste obremenjevali z malenkostmi. Polni boste kreativnih zamisli, ki jih boste znali udejanjiti, predvsem tako, da boste sočasno poskrbeli tudi za finančno stanje. Težko se boste v soboto in nedeljo upirali romantični in nežni energiji, ki se bo prepletala v vaši bližini. Nekdo vam bo pomagal, da boste lažje naredili nekaj, s čimer že dlje časa spontano odlašate.

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KONJ

Prijetna in nepredvidljiva situacija vas bo zmedla na prijeten način. Občutili boste notranji mir, saj bo vse potekalo v skladu z vašimi pričakovanji. Znali boste se boste prilagoditi in uživati v vsakem trenutku življenja, tudi v družinskem okolju. Organizacija in red bosta v petek pomembna faktorja. Kopičijo se vam obveznosti, ki jih boste težko nadzorovali. Ne boste želeli pokazati, koliko vam v resnici ugaja določen razplet, kar je povsem nepotrebno, glede na to, da z nekom od domačih razmišljata podobno.

Vaš ključ: Čakajo vas prilagoditve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Če boste podlegli stresu, ne boste več tako uravnovešeni, kot v preteklem obdobju.  Nepredvidljive situacije boste krotili z resnostjo in razumskimi reakcijami. Ne dovolite da vas nesramnost drugih ljudi vrže v nezavidljivo pozicijo. Odprli se boste novim izzivom, vendar vas bodo okoliščine ves čas testirale.  Čas je za ponovni premislek in akcijo, ki bo od vas zahtevala tveganje. Počasi se pomikate v boljše obdobje, ko se boste lažje odločili kako naprej. Na čustvenem področju se vam v soboto in nedeljo ponovno obetajo vznemirljive energije.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

V prvem delu tedna boste želeli predvsem pomagati. Zadovoljni boste, ko boste ugotovili, da vas drugi poslušajo in upoštevajo. Ker ste v zadnjem času izpilili svoja načela, boste v ljubezni precej idealistični, kar bo po svoje koristno, ker se boste zavedali svojih pričakovanj. Težko si boste privoščili počitek, ki ga tako nujno potrebujete.  Nekdo, ki ga zelo dobro poznate, vas bo presenetil s pogovorom, povezanim z čustvi. Vsekakor je treba preiti k dejanjem, posebno, če gre za nekoga, ki ste se mu odpovedali.

Vaš ključ: Ujemite simpatično energijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Nečesa ne prenesete več, vendar še iščete prave besede, da bi to nekako izrazili oziroma vsaj približno dogovorili. Resnica počasi prihaja na dan, zato boste morali sami poskrbeti, da vam ne bo povzročila težav. Čim prej poskusite poravnati manjši dolg, v nasprotnem primeru vas čakajo velike obresti. Sprememb se ne boste ustrašili, še celo iskali jih boste. Ljubljena oseba vam tokrat ne bo prisluhnila v tolikšni meri, kot bi si želeli. Ostro se boste odzvali, če pa bo z vsem skupaj povezan še denar, se lahko pošteno sprete. Ukvarjali se boste z odnosi v domačem okolju.

Vaš ključ: Ne bojte se resnice!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča 

PES

Navidezna napetost je le vaš scenarij, ki pa utegne postati dvorezni meč, zato ne bodite tako prepričani, da gre vse narobe. Teden prinaša nenavadno sporočilo, kljub temu se boste z mnogimi zadevami spopadli spontano, brez oklevanja. Finančne zadeve, s katerimi odlašate že nekaj časa bo počasi treba poravnati. Kljub temu, boste ohranili optimizem. Izkoristite možnosti za poslovna pogajanja, uspelo vam bo. V ljubezni vas bo konec tedna iztirila vsaka napaka. Sprejmite nasvete, kako si olajšati pot do sreče. Vaše misli se bodo vrtele v glavnem okoli družine, doma in topline.

Vaš ključ: Ugoden čas za poglobitev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Prihaja teden, v katerem boste umirjeni in samozavestni, ter pripravljeni na razna soočenja. Diplomacija vam bo pomagala prebroditi marsikatero težavo. Včasih se vam bo zdelo, da morate delati to, kar drugi želijo, vendar se boste kljub temu na koncu prilagodili. Še več lepih priložnosti prihaja v ljubezni, kjer boste zelo sproščeni, hrepeneli po prijetnih komplimentih. V nedeljo boste ujeli srečo in čeprav boste v vsem pretiravali, vam ljudje tega ne bodo zamerili. Vseeno pa bodite bolj zmerni.

Vaš ključ: Zadržite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra