Napoved za ta teden: Bolj nežne vibracije

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 15. do 21. 6. 2020.

Napoved za ta teden: Bolj nežne vibracije (foto: Pexels) Pexels
21. 6. 2020

Splošna napoved

V teden pred vami se boste podali očiščeni bremen, ki jih je nanizal vpliv Sončnega mrka. Sedaj se boste z energijo Sonca v znamenju raka lažje podali v bolj prijetno dogajanje, nežne vibracije in odločitve, povezane z vašim čustvenim življenjem. Sonce v znamenju raka je sicer malce občutljivo naravnano, vendar po drugi strani tako prijetno, da se boste njegovim predlogom težko uprli. Popeljalo vas bo v svet ustvarjalnosti, umirjenih pogovorov in zmenkov, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu.

Osebne zadeve bodo sedaj vedno bolj pomembne, razni prebliski, ki jih boste zaznavali, lahko pomenijo odlične iztočnice za prihodnost. Zelo umirjeno, analitično in premišljeno se boste lotevali vsega, kar se bo pojavilo. Sentimentalno delovanje je lahko za rojene v ognjenih in zračnih znamenjih moteče, vsi ostali boste v teh energijah odlično delovali. Dotaknili se boste tudi skrbi za druge, še posebej za tiste, ki so bolj šibki. Z veseljem boste obiskali starejše ali pa se celo ponudili, da nekomu nesebično pomagate pri težjem opravilu. 

Merkur, ki se bo v tem tednu gibal retrogradno, lahko kljub vaši umirjenosti, povzroči kakšen zaplet ali težavico, še posebej v zvezi z raznimi dogovori, ter na področju družine, kjer boste nekoliko bolj občutljivi. Prišli boste tudi do določenih spoznanj, vendar jih boste v tem trenutku težko popeljali v realnost, saj vam bo primanjkovalo vztrajnosti.

Retrogradna Venera bo sicer začela teden in povzročila kakšen nesporazum, ali neroden zmenek, nato se v četrtek začne gibati v direktni smeri. Postali boste bolj dojemljivi za razne reakcije in dogajanja, ter pripravljeni začeti nekaj novega, morda neznanega. Tisti, ki ste ravno zaključili razmerje, lahko s tem vplivom pričakujete hitrejšo ozdravitev. Vsekakor prihaja tudi želja po poznanstvih, razigranih klepetih in večernih sprehodih, ki bodo nahranili vašo dušo.

Mars v znamenju rib bo s svojimi aspekti poskrbel, da bo vaše telo dobilo, kar si bo želelo. Nekoliko bolj boste previdni in dovzetni za to, da si ne škodite, ampak da si koristite. Njegova energija bo najbolj vplivala na rojene v vodnih znamenjih, ki se lahko kakšen dan znajdete v čisto svoji zasanjani pravljici, ne glede na dogajanje okoli vas.

V tem tednu sledi tudi preobrat Neptuna, ki se bo začel gibati retrogradno. 

Tedenska napoved

V ponedeljek se bodo nežne energije razširile na vsa področja. Luna v znamenju raka bo poskrbela, da boste znali čutiti, se prilagajati in pomagati sebi in drugim. Lahko pa pride do manjše zmede, saj prihaja tudi konjunkcija med Luno in Merkurjem, ki povzroča, da se lotite več zadev hkrati, vendar ne najbolj precizno, ampak bolj površno, v smeri, da bi čim prej zaključili. Glasba bo več kot odlična izbira, če se boste želeli notranje umiriti.

V torek ob 14.33 uri preide luna v znamenje ognjenega leva. Pogum bo zavidanja vreden, optimizem vas bo reševal na vsakem koraku in zelo težko vas bo kdorkoli spravil v slabo voljo. Polni idej in raznih zamisli se boste z veseljem kar se da hitro odtrgali od rutine in se podali tja, kjer je zanimivo. Težje se boste umirili, saj boste ves čas čutil, da bi lahko storili še kaj. Odnosi lahko postanejo bolj pomembni, saj boste na vsak način želeli ugajati.

V sredo boste zaradi lune v levu popolnoma sproščeni. Ni pomembno, kje se boste nahajali, vedno vas bo spremljalo veselje. Tudi če vas čakajo težja opravila se boste odlično znašli, še posebej, če vam bo nekdo prišepnil, kako dobro določene zadeve obvladate. 

V četrtek, na dan državnosti, si boste z veseljem privoščili dan zase, ob 19.05 uri pa se luna zavihti v znamenje analitične device. Začeli boste pospešeno strukturirati vse obveznosti, ki vas čakajo v prihodnjih dneh, postanete lahko tudi nemirni ali napeti. Ne čudite se, če zvečer ne boste takoj zaspali, saj vam bodo po glavi švigale številne misli.

Petek z vplivom lune v znamenju device bo malce obremenilen, vendar še vedno lahko uspešen dan. Približali se boste pravemu bistvu, želeli boste razčistiti, kar vas bremeni, zanimala vas bo tudi zdrava hrana. 

V soboto boste skozi dan prava mravljica, zvečer, ob 22.16 uri pa se luna pomakne v znamenje tehtnice, kar vas vodi k sproščenemu delovanju. Pomembna bo lepota, ki jo boste želeli tudi v nedeljo poudariti.

Ker bo v nedeljo nastopil tudi Prvi krajec, vas čakajo odlične možnosti, da s resnično posvetite sebi in svojim notranjim interesom. Znali se boste prilagoditi, v medsebojnih odnosih se boste izognili konfliktom, v ljubezni pa lahko pričakujete romantiko in kakšno poglobitev. 

Pripravil: Horoskop.si