Napoved za ta teden: Izboljšajte odnos do sebe

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 16. do 22. 12. 2019.

Napoved za ta teden: Izboljšajte odnos do sebe (foto: unsplash) unsplash
15. 12. 2019

Splošna napoved

V teden se boste podali s prijetno naravnanim Soncem v znamenju strelca, ki bo v teh veslih decembrskih dneh še polepšalo vaše razpoloženje. Zaradi ekspanzivne energije tega ognjenega znamenja prihaja čas, da odprete svoje srce in dušo vsem velikim priložnostim, ki jih ponuja življenje. Z veseljem boste hodili naokoli, se zabavali in se učili novih stvari. To je odlična priložnost, da izboljšate odnos do sebe in se premaknete čez svoje običajne meje, da poskusite nekaj novega.

Namesto da se osredotočate na to, česar ne morete storiti ali rešiti, je čas, da uresničite vse, kar je v vaši moči. Ta vpliv vas vabi, da razmišljate in ste odprti za vse, kar vam trenutek ponuja. Razširite svoj um s povsem novo temo, ki ste jo vedno želeli raziskati. Sprejmite povabila, četudi boste imeli za nekatera občutek, da bi jih bilo bolj smotrno preskočiti. To je najboljši čas za rezervacijo vozovnice do mesta, ki ste ga vedno želeli obiskati ali pa vsaj večerje v restavraciji, v kateri še nikoli niste jedli.

Izkoristite ugodno energijo tedna, saj prihaja v nedeljo pomemben preobrat. Sonce se bo zavihtelo v znamenje kozoroga in uradno naznanilo začetek zime. Tako kot se ohlaja ozračje, se lahko začno ohlajati tudi vaša čustva.

Merkur se bo v tem tednu gibal v znamenju strelca. Prihaja prijeten način vodenja, lahki pogovori, obenem pa tudi filozofske razprave. Družabni in radovedni boste z veseljem raziskovali in optimistično romali proti svojemu cilju. Iskali boste najširšo možno perspektivo in spontano boste lahko vse postavili na svoje mesto.

Prihajajo različna sporočila, ki bodo v večini pozitivne narave. Prihaja impulz, ki vas bo vodil k temu, da se usmerite na resnično pot. Skratka, ta vpliv je tesno povezan s širjenjem znanja in pogosto z veliko globino. To je čas prijetnih besed, samozavestnih sporočil in strastnih razprav. Ključ do boljšega počutja bo v temu, da odpravite svoje predsodke ter sledite svojim razumnim odločitvam. V želji, da bi poiskali odgovore na pomembna vprašanja bo potrebno proučiti različna stališča.

Venera bo v teden stopila hladna in zadržana, prepletena z energijo znamenja kozoroga. Misli bodo sicer prodorne, vendar se boste o vsem skupaj težje pogovorili. Čeprav si boste na področju čustev želeli zadeve razčistiti, pri tem ne boste najbolj spretni.

V petek se pripravite na vstop v bolj divje Venerino obdobje, saj prehaja v znamenje vodnarja. V ospredje stopajo želja po dogajanju, opaženosti in spontanih avanturah. Venera v vodnarju predstavlja "nenavadno" ljubezen. 

Mars v znamenju škorpijona bo poskrbel, da bodo zabave strastne ter da boste imeli veliko energije, da boste bedeli dolgo v noč in se zjutraj brez težav vstali.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste pozitivno naravnani in predvsem zelo pogumni, saj se bo luna sprehajala po znamenju leva. Energije ognjenega znamenja vam bodo podarile lahkotno, veselo razpoloženje. Spremljal vas bo občutek, da ste sposobni skoraj vsega. Z veseljem se boste večkrat pohvalili in prejeli pohvale tudi od drugih. Če boste v teh dneh podarili kakšno dobrodelno dejanje, boste zagotovo dobili enak odziv nazaj. Čas je več kot ugoden za zabavne aktivnosti. Posebno pozornost boste posvečali zunanjosti, zato se boste trudili biti čim bolj urejeni.

V torek vstopa luna v znamenje device, zato boste praktični, racionalni in pedantni. Iskali boste malenkosti in včasih lahko zaradi tega spregledate bistvo. V teh dneh se lahko hitro sporečete zaradi kakšnih neumnosti, ki niso vredne pozornosti. Toda sedaj se vam bo zdela vsaka podrobnost zelo pomembna. S tem vplivom postajate bolj odgovorni in disciplinirani. Lažje boste izvajali tiste vrste del, za katere so potrebne velika natančnost, budnost in koncentracija.

Ko gre za sprejemanje resnično pomembnih odločitev, ne morete zaupati samo praktičnosti in racionalnosti, ki vladata v tem času. V sredo za pomembne zadeve ne bo dovolj intuicije ter sposobnosti, da bi predvideli vse posledice, zato bolje, da ne začnete velikih projektov in ne naredite tveganih korakov.

V četrtek dopoldan luna preide v tehtnico, prihaja pa tudi vpliv Zadnjega krajca. Luna v tehtnici prinaša občutek miru in harmonije. Možnost konfliktov se močno zmanjšuje. Prihaja boljša energija pri sklepanju kompromisov in iskanju skupnih odnosov z ljudmi. Zato je v dneh priporočljivo, da se pomirite s tistimi, ki ste jih užalili. Z nikomer se ne boste prepirati, nikogar ne boste hoteli oškodovati. Vaše razpoloženje bo  stabilno.

Vendar ne bodite presenečeni, saj ta vpliv prinaša tudi nagnjenost k nihanjem. Težje bo tudi v petek sprejeti pomembno odločitev, zato je bolje, da pomembne odločitve pustite zaenkrat pri miru. Svoj čas posvetite vzpostavljanju odnosov, iskanju skupnih rešitev, pogovorom in sestankom, ki zahtevajo diplomatski pristop.

V soboto popoldne preide luna v znamenje škorpijona. Čustveni stres se bo močno povečal. Histerija in pretiravanje se bosta prepletala in vas držala pokonci. Na trenutke boste nezadovoljni tako s sabo, kot z drugimi. Želeli si boste dramatičnih sprememb v življenju.

Tudi v nedeljo lahko postanete razdražljivi, nervozni, turobni in razposajeni. Skupaj z željo po dogajanju se povečuje tudi občutljivost. Vpliv je lahko zelo poučen, saj ko vidimo slabe stvari v življenju, lahko pravočasno začnemo z odpravljanjem. Čas posvetite odpravljanju lastnih pomanjkljivosti in se globoko zazrite vase.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri