Napoved za ta teden: Lažje boste izrazili svoje občutke

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 2. do 8. 11. 2020.

Napoved za ta teden: Lažje boste izrazili svoje občutke (foto: pexels) pexels
1. 11. 2020

S Soncem v znamenju mističnega škorpijona prihaja teden, v katerem boste strmeli k temu, da poiščete sijaj v senci, ter tisto resnico, ki je potrebna, da sprejmete pomembne odločitve. Celotna paleta čustev, vključno s povečano strastjo, prinaša na področju čustev vznemirljiv vrtinec, ki lahko tiste bolj nežne močno vznemiri.

Če se soočate s hudo preizkušnjo, se boste sedaj lažje poglobili in se o vsem skupaj z nekom, ki vam bo znal svetovati, pogovorili. Upoštevali boste tudi temne notranje občutke, obsesivne težnje in strasti, skratka vso globino, ki jo boste zaznavali. S tem vplivom prihajata mističnost in povečan občutek za tveganja. 

Sonce v škorpijonu si prizadeva za uspeh in vam omogoča, da na področju kariere pogumno prodrete naprej. Glede na splošno situacijo bo za večji premik potreben neizprosen trud, povezan z vztrajnostjo. Tokrat lahko lažje sprostite tisto, kar vas omejuje, da v vse, kar počnete, vložite pravo energijo in zadeve popeljete do realizacije. V raznih borbah boste izjemni tekmeci, predvsem zaradi vgrajenega senzorja za zaznavanje slabosti nasprotnika. 

Na ljubezenskem področju vam bo ta vpliv pomagal, da se boste lažje odprto izražali in izpostavili svoje resnične občutke. Čeprav boste na zunaj delovali mirno in zbrano, boste, če vas bodo izzvali, odreagirali zelo burno, tako v ljubezni, kot tudi na ostalih področjih. Pazite se povečanih občutkov ljubosumja, in prikritih stvari, ki se morda odvijajo za vašim hrbtom.

Konec retrogradnega Merkurja! V torek se bo Merkur v znamenju tehtnice začel gibati v direktni smeri. Po vseh nesporazumih, zapletih in pokvarjenih izdelkih, končno prihaja čas, ki bo bolj ugoden v smeri komunikacije in izobraževanja. Sedaj je tudi pravo obdobje za morebiten nakup računalnika, telefona in ostalih tehničnih naprav. Lažje se boste na področju dela in denarja prilagodili, strinjali in se soočili s situacijo, ki vas obdaja na lažji način. 

Venera v znamenju tehtnice, ki bo polepšala področje čustev, je v tem znamenju najlepša, najbolj prijazna. Izstopali boste kot dinamičen govornik, kot graciozna, očarljiva, in elegantna oseba, ki ne mara uporabljati nespodobnih besed. Navdušenje in radost do življenja lahko premagata nekaj splošnega strahu, ki je prisoten. Instinktivno boste zaznavali, ali je nekdo do vas iskren, ali vas dopolnjuje, ali pa morda škodi vašemu razvoju. S tem vplivom boste duhoviti, mentalno prodorni in zelo taktični. Odzivali se boste na predloge in kreativne ideje, navduševali vas bodo inteligentni ljudje. Občudovali boste tiste, ki zagovarjajo pravičnost in izključili preveč drzne ali arogantne ljudi. Ta vpliv vas bo popeljal do pisanja, ustvarjanja in predvsem tega, da se povežete sami s sabo.

Retrograden Mars bo vaš ščit takrat, ko se boste zaradi kakšne težke ali zoprne situacije skoraj zlomili. Prinaša vam moč, da premagate vse notranje dvome in strahove.

Tedenska napoved

Ponedeljek se bo začel z vplivom lune v znamenju bika, ki prinaša željo po udobju. Na eni strani bo povečana želja po stabilnosti, na drugi strani pa vas bo navdihovalo tudi nekaj novega. Pojavilo se bo tudi nekaj ljubosumja, ki pa bi ga bilo dobro najprej, preden napadete, preveriti. Besede bodo šle težko iz jezika, zato boste dopoldne raje samevali v svojem svetu. Ob 10.59 uri luna pride v znamenje dvojčkov. Vpliv vam ne bo dovolil stati na mestu, ampak vas bo popeljal v reševanje zapletov ter situacij, takšnih in drugačnih. V ljubezenskih odnosih boste sicer razigrani, vendar nič ne bo ostalo pozabljeno, prav tako tudi nič ne bo dokončno rešeno. Misli bodo nihale iz ene skrajnosti v drugo, ne bodite presenečeni, če kakšno stvar založite ali izgubite. 

V torek ter sredo skozi dan vas bo luna v zračnem znamenju osvobodila strahov, povezanih s poslom, financami, ki bodo v tem času zelo pomembne ter v zvezi z zdravjem. V vas bo spodbujala potrebo po samoorganiziranju, vendar se boste zaradi površnosti težko izognili ukvarjanju z nepotrebnimi skrbmi. Lažje se boste usmerili k intenzivnemu delu na sebi in razmišljanju o številnih spremembah, ki so na vidiku.

V sredo ob 22.45 uri preide luna v raka, zato se vas bo tudi v četrtek dotaknilo nekoliko pesimistično vzdušje. Nikar ne dovolite, da vam črne misli pokvarijo vaše razpoloženje. Na ljubezenskem področju bo prisotne več globine in deležni boste pozornosti, kar vam bo še kako godilo. Po drugi stran pa boste nekateri napeti, nervozni in nerazpoloženi za daljše pogovore. To je zelo intenzivno, nepredvidljivo obdobje, ko se lahko določene situacije čez noč obrnejo v drugo smer. Nekoliko bo zmeden tudi vaš um, preveč boste komplicirali.

V petek si za poslovne zadeve ne boste utegnili vzeti časa, saj boste prezaposleni z ljubeznijo, česar vam nihče ne bo zameril. Nekoliko bolj boste kritični in pripravljeni se boriti za svoj prav, vendar nikar ne pretiravajte. Dan je ugoden tudi za čiščenje telesa.

V soboto ob 8.18 uri, ko se luna pomakne v znamenje leva bo na vidiku bolj jasna slika, prihaja več neobremenjenosti, ki vas lahko reši iz kakšne kočljive situacije. Pogumno se boste odzivali na vse, kar boste zaznavali. Pomembno vam bo, da vas domači poslušajo ter da se strinjajo z vašimi stališči. 

V nedeljo bo zaradi Zadnjega krajca v znamenju leva dan namenjen raznim zaključevanjem. Da se boste notranje umirili, si doma privoščite kakšen lepotni ritual, ki vam bo vsekakor pomagal do boljšega počutja. Z veseljem se boste zleknili v udoben naslonjač in si pogledali kakšen film, ob katerem bo potrebno razmišljati. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: