Napoved za ta teden: Ostanite mirni, sprejmite izziv

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 9. do 15. 12. 2019.

Napoved za ta teden: Ostanite mirni, sprejmite izziv (foto: unsplash) unsplash
9. 12. 2019

Splošna napoved

V tednu pred vami se nadaljuje zanimiv vpliv Sonca v znamenju strelca. Vaše ideje bodo imele sedaj priložnost, da se razvijajo v bolj učinkoviti smeri. Če vas bodo zaradi hitrega dogajanja slučajno izvali, se lahko pogovori razvijejo v prepire in nesoglasja. Čeprav boste z nasmeškom na obrazu zelo sproščeni, se lahko, če vas bo kdo od domačih ali prijateljev želel omejevati, pojavijo besedni dvoboji. Odločno boste zagovarjali svoja stališča, kljub temu, da morda nimate vedno prav.

Z veseljem pa se boste podali v nova doživetja. 

Merkur se bo v tem tednu sprehajal po znamenju strelca, kar vas lahko usmeri v to, da boste delali manjše napake in boste raztreseni. Kljub vsemu ostanite mirni, sprejmite izziv, dolgoročno vsi ti koraki vodijo do izboljšanja. 

Povsod boste želeli biti vključeni in zanimalo vas bo vse, tudi to, kar vas običajno ne zanima. Z energijo strelca prihaja povečana želja po potovanjih, gibanju, spremembah in spoznavanju novih ljudi. Uživali boste v prijateljstvu in druženju, vendar se boste raje izognili čustvenim ljudem. Na prvem mestu bosta tokrat svoboda in sproščenost.

Venera v znamenju kozoroga prinaša več resnosti in to, da vas postavlja tja, kamor spadate. Čeprav se boste občasno želeli sprostiti v družbi ljubljene osebe, lahko vse skupaj ostane le pri besedah, saj ne boste zbrali dovolj poguma. Tradicionalne vrednote bodo za vas ključnega pomena. V odnosih boste lažje zaupali, saj boste čutili, da je nasprotna stran do vas zelo iskrena ter da so vsi namen, tudi tisti podzavestni, resni.

Prihaja nestabilnost v smeri pomembnih ljubezenskih odločitev. Težko se boste ljubljeni osebi ali simpatiji odprli, raje boste vse skupaj še nekaj časa v sebi premlevali. Več pozornosti boste posvečali sorodnikom, še posebej tistim, ki so starejši in jim lahko kakšna urica vašega časa polepša dan.

Mars v znamenju škorpijona bo okrepil prodorne odločitve in na prvo mesto postavil strasten pristop, ki ob sočasni uporabi razuma zagotovo zagotavlja dober rezultat. Približali se boste notranjim občutkom in skušali doseči višjo raven osebne rasti. Jupiter, ki se sprehaja v znamenju kozoroga, bo okrepil poslovne odločitve in vse tiste, ki se zanašate samo na srečna naključja morda postavil pred skrita dejstva.

Tedenska napoved

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v biku, se boste notranje popolnoma umirili in se odločili, kako naprej bolj premišljeno in bolj razumsko. Poskrbeli boste, da bodo srečanja in druženja prijetna, obarvana s kakšno nenavadno dobroto. Bližina vam bo ogromno pomenila. Najraje se boste družili s tistimi, ki vas dobro poznajo. Končno boste dobili občutek, da niste več tako nervozni in nestrpni.

V torek popoldne se luna pomakne v znamenje dvojčkov. Vse, kar se vam bo dogajalo v mislih, boste sposobni izraziti tudi z besedami. V tem času ni najbolj priporočljiva prevelika obremenitev rok in nog, zato se težjemu opravilu raje izognite. Prihaja ugodno obdobje tudi za sklepanja novih prijateljskih odnosov. Zaljubljenci se boste z veseljem družili in se skupaj zabavali, samski boste hrepeneli po avanturah. Mikalo vas bo izobraževanje, lahko si razširite pogled na svet z brskanjem po spletu, prebiranjem literature ali obiskom raznih predavanj. 

V četrtek prihaja vpliv Polne lune, ki bo tokrat razpršen in malce nagajiv. Nerodni in površni pustite na miru vse, kar bi lahko z napačnim ravnanjem pokvarili. Zazrite se v notranjost in nikar ne nasedajte zmedenim besedam, ki vam lahko ponudijo popolnoma napačno sliko. Zdravstveno stanje bo nihajoče, vendar boste znali uspešno premagati utrujenost in se boriti proti negativnim energijam.

V petek prehaja luna v raka, zato boste vse, kar boste zaznavali, doživljali bolj v svojih sanjah. Premalo bo poguma, da bi se približali konkretni osebi in na glas izrazili svoja čustva. S povečano očarljivostjo in privlačnostjo, se lahko približate možnostim za dolgoročno in stabilno ljubezen. Pričakujte pa tudi ponovno prebujene vzorce iz preteklosti, ter razdražljivost in napetost, ki vam bosta onemogočali uspeh brez truda.

Posebej previdni bodite tudi v soboto zaradi nesigurnosti v prometu in pri zahtevnih opravilih. Počutje vas naj ne prepriča, da kljub povabilu ostanete doma. Sorodstvene vezi se lahko poglobijo, vendar le v primeru, če se boste pogovorili tudi o nerešenih stvareh, povezanih s preteklostjo.

V nedeljo, ko luna preide v leva, prihaja več pozitivnega razmišljanja. Ne bodite presenečeni, če se nakopičijo težave, ki so bile dlje časa skrite. Veseli boste spremembe, ne glede na to, na katerem področju se bo zgodila. Zelo boste humani, tolerantni do drugače mislečih, vendar pa ne boste prenesli, da vam kdorkoli ukazuje, saj bo vaš ego močno povečan.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri